Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Poleti perilo sušim zunaj, ko je suho ga dam za 5-10 min v sušilec, potem pa še toplega zložim in to je to. Skratka priporočam
, pozna pa moj mož dokaj dosti, ker je šofer.
A je mogoče da se ga da dobit po taki ceni, in koliko je dobavni rok.
Če boš še kaj hodila tam okoli a mi lahko prosim pogledaš, ker me res fuuuulll zanima,. ker če ne bom pop
, ker nimam kje sušit perila ko je deževno vreme.
. Mogoče pokliči in vprašaj, ali pa spremljaj letake z njihovo ponudbo. Mislim da bo sedaj ravno eno leto kaj sem ga kupila, tako da bi znalo biti zdaj kaj v akciji.
, in sem pregledala že ne vem koliko strani o sušilnih stojih, in očitno me je in ste me prepričale o Brandtu
.
, pa se še priporočam, če ima mogoče kdo slabo izkušnjo,(upam da ne),ali mogoče kakšne druge znamke stroj
in sva s serviserjem prišla mu do dna, kaj mu fali. Pri kondenzatorju je eno "stikalce", ki da znak da se lahko proces začne, in je to stikalce v bistvu ena mala ploščica, ki je bila pa precej švoh, in ko je stroj zalaufal, je od tresenja, ko se je boben obračal, tipka popustila in je pač dajalo znak da kondenzatoraja ni.
No tako problem smo rešili, upam da mi bo še doooooooolgo služil.