|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Swaddle Designs za dojencke
23.8.2012 16:43:59   
zvezdica**
Lep pozdrav,

zanima me ali katera od vas pozna amerisko znamko Swaddle Designs http://www.swaddledesigns.com/ ? Ko sem kupovala vse potrebno za dojencka sem po prebiranju raznoraznih internetnih strani ugotovila, da moram /nujno/ kupiti tudi kaksno swaddling plenico (plenico za povijanje), saj naj bi povijanje novorojencka pripomoglo k njegovemu boljsemu pocutju in posledicno k dolgotrajnejsemu spancu, kar priporocajo tudi strokovnjaki. Ker pri nas seveda skorajda ni izbire, sem brskala po spletu in nasla par znanih firm, kjer se da dobiti te plenice in moram rect, da sem do sedaj se najbolj zadovoljna s temi od Swaddle Designs in sicer sem dobila tale komplet:

http://www.swaddledesigns.com/p/Swaddle-Duo/Cute-Wild/SD-184PB
notri je ena plenica iz muslina (za toplejse vreme) in ena iz flanele (za hladnejse dni), obe sta super veliki, mehki in predvsem se zelo zelo lepo pereta, tako da sklepam, da jih bom uporabljala kar nekaj casa glede na to, da sta se zaenkrat izkazali za ful kvalitetne. Imajo se malo morje res prisrcnih in predvsem uporabnih stvari v vseh mogocih dizajnih, mika me narocilo se kaksnega kompleta in pa dekice za v vozicek, strasno simpaticni so mi tudi vsi izdelki iz Disney in Angry birds kolekcij, tako da se bom kar tezka odlocila, kaj tocno bi imela (verjetno bi mi prav prisla tudi kaksna spalna vreca). Glede na to, da izdelke uporablja kar nekaj znanih oseb, tudi Angelina Jolie je verjetno kvaliteta preverjena, me pa vseeno zanima ali ima katera izmed vas iskusnje se s kaksnim drugim njihovim izdelkom? Povijalne plenice lahko samo toplo priporocam, mi jih uporabljamo prakticno za vse (za v vozicek, za povijanje, za med igro, za pokrit med dojenjem ma res za vse) Meni je zelo vsec, da je vecina stvari narejena v ZDA (da ni sama Kitajska tako kot pri vecini podjetij), je pa seveda narocilo iz ZDA malo smotano zaradi postnine in carinjenja, tako da ce bi bila katera zainteresirana, da kaj narocimo skupaj in si delimo postnino se mi javite!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Swaddle Designs za dojencke
24.8.2012 21:26:27   
Tinca28
Jaz jo imam in to ravno do firme. Moj sine jo je dobil za krst in je res toook super, da bodo tudi naslednji otroci ziher imeli vsak svojo.
Sicer je nikoli nismo uporabljali za povijanje, ampak bolj za ninico in stiskanje. Zdaj poleti je sploh super za pokrit, ker je ravno prav tanka in velika. Skratka jo priporočam.

(odgovor članu zvezdica**)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Swaddle Designs za dojencke
25.8.2012 20:26:51   
astrid1
Sicer ne poznam te ameriške zadeve.

Pri nas se dobi v Pikapolonici Pucka štručka za povijanje. Sama jo bom kupila le, če bo potrebno. Če bo dojenčica imela npr. nemiren spanec.

http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/za-vecje-udobje-dojencka-in-mamice/pucka-StruCka-original-piep-0-3-m-bela/2200568718182220056

(odgovor članu zvezdica**)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Swaddle Designs za dojencke
7.9.2012 21:13:16   
Tinca28
Sem ugotovila, da sem malo pomešala firme. Naša "ta velika plenica" kot ji pravimo, je od firme Aden + Anais. Danes sem na otroškem bazarju ugotovila, da jih prodaja ena slovenska spletna trgovina Gozdna vila - sem bila čist presenečena.
Če te skrbi visoka poštnina, malo poglej, če bi ti njihovi tudi ustrezali. Jaz te plenice ne dan za nič na svetu.

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Swaddle Designs za dojencke
16.9.2012 20:05:07   
zvezdica**
Tinca A+A poznam, imam 7 njihovih povijalnih plenick(bombaz,organski bombaz, bambus), 3 manjse, 2 odeji in 2 slincka :D pa moram priznat, da je Swaddle Designs neprimerno bolj kvalitetna, se posebno vsec pa so mi njihove povijalne plenicke iz flanele, ker so bolj tople in primerne tudi za jesen, pa se v USA so narejene, res so se boljse kot A+A

(odgovor članu Tinca28)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Swaddle Designs za dojencke
18.9.2013 14:39:25   
izl555
Sicer že malo stara tema, ampak sem vam samo hotela napisati, da se izdelke Swaddle Designs, o katerih je tekla debata, sedaj lahko kupi tudi pri nas. Na spletni strani [link=http://www.odejica.com/] ali na FB Odejica Swaddle. user posted image

Tudi jaz imam njihovo flanela odejico in tisto tanko tetra potiskano in so res super! Pa spalne vreče so tudi vrhunske.

Lp



< Sporočilo je popravil izl555 -- 18.9.2013 14:42:13 >

(odgovor članu zvezdica**)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Otroški voziček
pikpiki

Koliko ste pripravljene odšteti za otroški voziček?

do 400eur (55%)

med 400 in 700eur (30%)

med 700 in 1000eur (10%)

več kot 1000eur (5%)


Število vseh glasov: 100

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!