|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TEŽA 14 mesečnikov in srčna napaka
18.5.2006 13:18:30   
KIKI*
Živjo!
Govora o tem je bilo že mnogo, pa vseeno še enkrat!

Moja hčera bo v soboto dopolnila 14 mesecev. Rodila se je z 3604 g in 52 cm. Ima prirojeno srčno napako-mitralno regurgitacijo. Ob rojstvu je imela tudi aritmijo in ASD. Tehta pičlih 8150g, torej se je skupno poredila 4510 g, velika je 78 cm-mislim da dovolj za njeno starost. Pediatrinja je že sama rekla da nima pojma kaj bi lahko bilo narobe-kri in vodo ima super.  Je pa reklada če ne bo v treh mesecih nobenega napredka,-v 2 mesecih se je zredila 150 g, da bo naredila podrobne preiskave. sicer je Klara zelo pridna, ni tečna, zelo živahna punčka, kaka redno plenice moči vedno znova.Malo sem zasledila da naj bi otročki z okvarami na srčku manj pridobivali na teži.
Koliko tehtajo vaši otroci pri tej starosti in koliko so imeli porodno težo. Sin je zdrav 2,5 letnik in je pri tej starosti tehtal 11 kg in bil velik 81 cm, rodil se je z enako težo kot hčera.

hvala za odgovore,

Adela

_____________________________

Ničesar nikoli ne naredimo tako dobro, da ne bi mogli naslednji dan storiti še boljše.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: TEŽA 14 mesečnikov in srčna napaka
18.5.2006 19:20:47   
Polly
Živjo!
Tudi moja 13-mesečnica ima srčno napako (ASD, VSD, DORV, malformacijo koronarnih žil itd.). Ob rojstvu je tehtala 3500g in merila 53cm. Na teži in višini je lepo pridobivala, zato pediatri in kardiologi do operacije sploh niso vedeli, da ima tako hude napake na srčku user posted image .
Sedaj tehta okoli 11kg in meri vsaj 83cm user posted image (ima po komu, saj jaz merim 175cm, očka pa skoraj 2m).
Zelo rada vse papca, je izredno radovedna in živahna, da se včasih že kar pokažejo njeni rožički (ovnica) user posted image .


_____________________________

Kako je življenje lepo!

http://regi.si/srce/

(odgovor članu KIKI*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj je ustvarjanje odlično za otrokov ra...
Ustvarjanje z otrokom ni le odličen način kakovostnega preživljanja časa, ampak dokazano pozitivno vpliva na otrokov raz...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?