|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tašče
8.3.2005 9:46:33   
ČITA
Ko takole berem ta forum se mi zdi, da vas ima kar veliko težave s taščami. Jaz pa moram kar malo pohvalit svojo. Se prov fajn razumeva. Kadar želim mi pazi tamalega. V velikih stvareh se potegne z mano in ne z mojim možem (njenim sinom)- kadar moža nosi luna in dela ter govori bedarije. Skupaj obdelujeva vrt. Res, nobenih hujših izgredov. Kadar pa jo prime da bi kej moralizirala glede malega pa mi gre čez eno uho notr, čez drugega pa ven (če mi jo glih ne paše poslušat). No, včasih pa tudi kaj pametnega pove (je le vzgojila 4 otroke).
Skratka, tast in tašča živita pod nami in sem kar vesela da je tako. Sploh ko gre moj na službeno pot in biti sama doma v veliki hiši mi je kar groza. Tako pa če si zaželim zvečer malo klepetat greva z malim dol pa smo skupaj. Tud če se mi včasih ne da kuhat grem dol pa naročim še za nas. Nikoli ni problema. Pa tudi jaz včasih za vse skuham.
Skratka, tastu in tašči želim še veliko zdravih let.

Sem ponosna ker lahko to napišem.
Se lahko še katera pofočka :bravo:.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Tašče
8.3.2005 9:54:26   
Čiračara
Hmmm saj moja tud ni slaba.Ko pride na obisk mi zdaj ko sem noseča, vedno prinese od sadja do jogurtov, suhih sliv...Včasih je sicer malo "prepametna", ampak nimam problemov z njo.

(odgovor članu ČITA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Tašče
8.3.2005 9:57:35   
ZARA
oh...jst nobenih,je nisem vidla ze od nov 04!!
Res sem zmaj!!
Ne,sej ne...zivi 170 km stran - :bravo:!!

(odgovor članu ČITA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Tašče
8.3.2005 10:02:40   
Anonimen
Čita, jst tud jst tud :bravo:
Svojo taščo imam skoraj tako rada kot svojo mami. Super je! :bravo:
DANA RULA!

(odgovor članu ČITA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Tašče
8.3.2005 10:03:15   
darjatimci
SREČNICA,uživaj dokler lahko:bravo::kuza::zmeden2:

(odgovor članu ČITA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Tašče
8.3.2005 10:06:22   
aka
Ma se lahko tudi jaz pohvalim z mojo. Je razgledana ženska, po srcu pa tak dober človek... Ker je opravljala odgovorno delo, jo imajo vsi za ful "šarf" žensko, a v resnici je tako krotka in vodljiva, če samo hoče biti. Ima pa, se razume, svoj JAZ.
Ne vem, doslej so imele vse neveste z njo probleme. Najbrž se jim je zdela vsiljiva ali ne vem kaj. Pa saj jo moraš poslušati, ker ima v dostih primerih kar prav. Saj gredo določene stvari lahko tudi tu noter - tam ven. Ne smeš pa kar apriori reči ne in narediti drugače, kot ona svetuje.
Tudi meni je kar fino, ko živita nad nami. Skrbita za melega, jaz pa si tudi ne predstavljam ob moji službi, da ju ne bi bilo. Dostikrat mi zvečer, ko dam malega spati paše, da grem k njej na čvek.
Ob vikendioh skuhata odlično govejo juhico, pa tudi če bi hotela, bi skuhala kosilo v celoti.
Tudi ko sem rodila sta kuhala onadva, pa tudi tašča je malemu skuhala prvo zelenjavno juhico (kolerada+korenček), ker je bilo mene tako strah dati malemu prvič nekaj kuhanega za pojest.....

Saj moram priznati.
Kakšenkrat mi vse skupaj dok..., se malo skašljam na moža (nič kriv, ali pač?) pa gre karavana dalje.

Morda me res malo moti, da sta seznanjena skoraj o vsem, kar se dogaja v zvezi z nami. Najbrž to ni prav.
Vidim druga sinova. Vidijo se parkrat na teden, če se, se malo posmehljajo, tašča ju okurca, pa je v končni fazi zadovoljna, da sta jo le prišla pogledat. In imata mir. Mi, se mi zdi, pa smo res na udaru.

Ampak OK. Jih pa ima najin ta mali res iskreno rad, bolj iskreno kot vsi ostali vnuki.


(odgovor članu ČITA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Tašče
8.3.2005 10:06:27   
malika
Moja je tudi super, edino kar me moti je to, da dela zelo veliko razliko med vnuki.:(:((

(odgovor članu ČITA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Tašče
8.3.2005 10:28:46   
aka
Ja. Mene mo ti to, ker se ful sekira za druga dva vnuka, ko hodila naokoli na pol oblečena, pa še to v razcapanih "zlizkih", kot to ona reče. Pa bi rada kar kupovala npr. spodnje perilo, ker je vnuka npr. v premajhni zgornji majici in spodnji majici na začetrku zime zeblo, pa gate mu je morala kupiti ona, ker najbrž njegova mama ne ve, če se fant pri dveh letih in pol uči lulanja v školko, mu bo najbrž kdaj ušlo, ampak ona tega ne ve. Pa ga je enkrat oblekla v dolge hlače za starost enega leta, drugi dan (lani poleti) pa v kratke hlače za šest letnika. A mali je suh kot preklja. Tašča je kar jokala od hudega (se ne izmišljujem). Pa ko smo imeli piknk za Macijev rojstni dan, na hladno julijsko soboto, je tašča s sabo prinesla polno vrešo oblekic, od hlač, majic, gat... ker je že v naprej vedla, da bo ona dva mala zeblo. Pa bi ju res.
Ej, sem na tistem pikniku tako popizdila, zakaj ne skrbi tako še za mojega, pa je rekla "ker vem, da je tvoj mali vedno urejen in je poskrbljeno zanj, ona dva pa sta taka revčka".

Pa če je moj, s temi 100.000 tisočaki ki jih služiva z možem lahko oblečen, bosta tudi onadva, ko imajo prihodke (lastna firma, dobrostoječa) žnjX večje od naju. Ne. Treba je dajati denar v materialne dobrine, darila (sigurno 10 traktorjev - igral), samo da se tako kupi mir pred otroci. Če je to vzgoja.

(odgovor članu ČITA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Tašče
8.3.2005 10:41:20   
kofetek2010
Manj jo vidim rajši jo imam. Že eno leto se nisva ne videli, ne slišali.

lp

jana73


(odgovor članu ČITA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Tašče
8.3.2005 11:01:21   
lutka
Mene je pa moja tašča ravnokar klicala in mi voščila 8.marec:ups:,jaz sem pozabla.

No pa tudi za roj. dan mi vedno stisne kakega jurčka.:bravo:

Drugače pa tudi moja tašča dela razlike med vnučki,samo sem se že navadla,me je pa od začetka full jezilo:grrr:.

Je pa moja mama zato toliko več z mojim:duda:,da ne pogrešajo druge babice:rozica::rozica:

lp

(odgovor članu ČITA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Tašče
8.3.2005 11:11:26   
Vera*
:bravo::bravo::bravo:za mojo taščo.Tu pa tam jo kaj pikne,ampak je to bolj redko.se super razumeva in jo imam rada.

(odgovor članu ČITA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Tašče
8.3.2005 14:45:41   
jana&ema
Srečnica,
moja še ni videla svoje vnukinje pa bo junija imela 2 leti. A si lahko predstavljaš?

(odgovor članu ČITA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Tašče
8.3.2005 19:49:16   
Teni_
Do zdaj še z njo nisem imela večjih problemov. Skregali se še tudi nisva. Sva se tudi ravno prej slišali po telefonu(se velikokrat). Moj pravi, da se več pogovarja po telefonu z mano kot pa z njim. Seveda pa ima vsak kdaj svoje finte.(tudi jaz).

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu ČITA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Tašče
8.3.2005 22:09:52   
Annny
Ojla,
tudi moja 'tašča' je super.
Moti me pa to, da pri svoji pokojnini ves čas kupuje stvari za Najo (ki je zaenkrat edina vnučka)..oblekice za eno leto naprej ipd..:zmeden2: Saj vem, da jo ima takooo rada in da bi jo najraje kar pri sebi obdržala:ups::ups:, ampak res nočem, da si dela take brezvezne stroške..
Drugače se pa za vse tako trudi, nikoli se ne vtika, nikoli ne reče žal besede..neverjetno- moram reči, da mi je zelo pri srcu:)

lp

(odgovor članu ČITA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Tašče
8.3.2005 23:27:38   
Willson
Tudi jaz sem vesela, da se lahko pohvalim z mojo taščo, ko takole berem kakšne probleme imajo nekatere in kakšne so njihove tašče me kar malo stisne pri srcu(res nekatere tašče se mi prav smilijo). Je pa res, da mi ne živimo skupaj, smo pa zelo blizu in nas z tastom prideta večkrat pogledati, no in sem ju zmeraj vesela in kar je NAJBOLJŠE TUDI KAKŠEN NASVET MI LAHKO DA. Jaz pa pravim, da če so ljudje pametni se da vse zmeniti( vlja tudi za snahe).
:bravo::bravo::bravo:za naše tašče! LP

(odgovor članu ČITA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Tašče
9.3.2005 10:46:24   
TaRe*
Tudi jaz lahko mirno rečem,da imam fajn taščo.
Stanuje v sosednjem bloku,z taščekom seveda,in pride k meni tudi po petkrat na dan.Včasih mi paše,včasih tudi ne,ampak tako pač je v življenju.Včasih nam tudi kaj skuha(danes kuha npr.Matevža,pa repo,ker jaz to obožujem,moji pa tega ne jejo,pa ona ve,da si samo zase ne bom tega kuhala)Tudi z kakšnim jurjem kdaj priskoči na pomoč....kar se pa tiče otrok,je pa včasih tudi malo hude krvi,pa sem kar tiho,ker bi se drugače skregali,tega pa nočem.Tamalo ima non stop na rokah,ne da si dopovedat,da se ona tudi sama zaigra,pa tavelko če kregamo,jo ona brani,pa vse namesto nje naredi....drugače je pa vredu,pa jo imam prov rada...če jo kakšen dan ne vidim,jo prav pogrešam,....bog ve,če bom jaz taka tašča kot je ona...:muca:

(odgovor članu ČITA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Tašče
9.3.2005 12:25:04   
ninocka
jp, jst moram mojo taščo tut kr pohvalt...ne živimo skupaj, ko prideta na obisk se vedno najavita, drugač pa greva kr midva z mojim večkrat tja...se včasih po službi najaviva za kakšno kosilo in vedno skuhata tisto kar nama paše...
ob vikendih greva skoraj vedno en dan tja jest, vedno se kuha tisto kar nama paše, mene pa še posebi zdej crjkljajo s stvarmi, ki bi jih jedla (pač trenutno mi ne diši vsa hrana :)). So tut zame posebi kuhali na nedeljskih kosilih, ko sem bila na dieti...
mi je pa pomagala tudi, ko sem lani izgubila službo (me je peljala k odvetniku, navijala zame, zalagala s pairjem in kuvertami za prošnje :bravo:)...
če kdaj potrebujeva kakšno začasno finančno inekcijo, nama tudi vedno pomagata...tko da se čist nič ne prtožujem...
sej včasih masta tuk kašne svoje, pa gre čez eno uho ven, drugo not... pa itak mata hči, ki je popolno nasprotje mene (ne zna kuhat, skrbet za otroka, sama si neki zorganizirat) tko da ji itak ona preveč energije vzame, da bi še mene komandirala :)


(odgovor članu ČITA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Tašče
9.3.2005 22:09:15   
tinadvojčica
Ne boste verjele ampak moja je pa zlata vredna.Človek včasih sploh ne more verjeti. pomaga mi v vseh stvareh;vedno mi prinese kar rada jem,dostikrat prinese kosilo,pomagala nama je pri opremljanju stanovanja...seveda skupaj z mojim tastom.Res sta zlata.

Aja se pa popolnoma nič ne vtikata v vzgojo dostikrat še jaz njiju kaj vprašam!
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu ČITA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Tašče
10.3.2005 8:17:50   
marta2

Blagor vam, moja tašča je STRUP:hudicek:, ki zna tako naredit, da se vsem smili in potem to izkorišča sto na uro:((. Jest jo mam poln kufr, mojmu se pa še vedno tko smili, da to ni res, pa ga je že stokrat zafrknila. Ne, da meni nikoli ne čestita za rojstni dan, še svojemu sinu komaj čestita za rojstni dan in v vseh osmih letih mu je samo enkrat kupila darilo za rojstni dan - tamalo čokolado (ona dobi vedno darilo). Smo jo pa že petkrat peljali z nami na dopust (smo bili res smotani), pa tud enkrat ni vzela denarja s seboj (ima dovolj veliko pokojnino), vedno se začne s tem joj nikoli več ne bom vidla morja, joj pa tolk sem bolana, joj pa tolk bi mi morje pasal.... Lani sem bila noseča in nisva imela namena iti na morje, ker sem poleti delala amniocentezo, ko je bilo vse ok, sva bila tako srečna, da sva rekla, da peljeva vsaj njegovega sina iz prvega zakona na morje, da ga pripraviva na sestrici. In kaj je zlata babica rekla, a on gre lahko na morje, jaz pa ne. Namreč če jo povabiš, pomeni, da ji vse plačaš in lani res ni bilo denarja še za njo. Potem je komaj čakala vnukinji in zdaj sta stari že dobre tri mesece, pa od nje nista dobili niti ene pleničke, mi je pa že dvakrat povedala (videla ju je štirikrat), da sta razvajeni.
Zato še enkrat, blagor vam, ki imate zlate tašče:bravo:.

LP

(odgovor članu ČITA)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Tašče
10.3.2005 9:04:42   
nanka
Čita,
točno tako kot si napisala ti velja tudi zame. Ne morem verjeti, kot da bi brala svojo zgodbo. Med drugim mi je pazila dva otroka in sedaj ko pričakujem tretjega je ona najbolj vesela.
Tudi tast je superca, pa sta oba že stara sedemdeset let.
Upam, da bo še dolgo tako.


(odgovor članu ČITA)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Tašče
14.3.2005 14:13:43   
lin
Pofočkam se pod vse kar si ti napisala ker pri nas je isto.
Tanja (tašča)hvala:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:,sami pri nas se čisto v nič nevtika niti v vzgojo naše LIn

(odgovor članu ČITA)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Tašče
14.3.2005 22:37:41   
anajmad
Sem vam kr mal fouš,ko imate take dobre taščice:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
en lp:morje:D.

(odgovor članu ČITA)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Tašče
15.3.2005 15:56:49   
ribica.
Tud jaz imam svoja dva rada.....sploh ker sta doma v drugi državi :) ....sicer pa je to druga zgodba.

(odgovor članu ČITA)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?