Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ta Nove Vztrajne ... 5.dan(B) 10.11.2006 9:04:37
|
|
|
|
malalorelaj
|
Pozdravljene! Z ločevalno dieto sem začela skupaj z vami - pa se nekako nisem upala prijaviti, saj se bojim, da bom slej ko prej popustila . Ampak, evo, tukaj sem, v upanju, da bom zdaj res zdržala. V teh petih dneh nisem naredila nič prekrškov- le malo me skrbi moja teža. Štartala sem z 91,5 kg, danes jim imam 87 Hm, tukaj nekaj ni v redu, kajne??? Lep pozdrav
|
|
|
|
RE: Ta Nove Vztrajne ... 5.dan(B) 10.11.2006 9:14:51
|
|
|
|
KIKI****
|
zakaj ne bi bilo v redu? Zdaj si v 5 dneh izgubila vodo in malce se je spremenila presnova, več odvajanja manj dovajanja zdaj bo šlo dol pa malce počasneje, ampak vseeno bo šla najmanj 1-2 kg na teden dol pri višji teži, dut jaz mam podobno visoko težo kot ti tak da ni panike-skupaj nam bo uspelo!!! lp
|
|
|
|
RE: Ta Nove Vztrajne ... 5.dan(B) 10.11.2006 9:53:53
|
|
|
|
žužu
|
včerajšnji dan preživela med mandarinami danes bo še lažje, ker ne bom doma. nimam pa časa kuhat, tako da bodo danes na jedilniku jajca!
|
|
|
|
RE: Ta Nove Vztrajne ... 5.dan(B) 10.11.2006 14:06:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Včeraj s pomočjo zvečilnega gumija zdržala brez težav. Moj jedilnik danes: Zajterk:3 mandarine Kosilo:jajšni odščipki(posebnost kuhinje moje mami)+ketcup Večerja:še nevem:)
|
|
|
 | Stran: [1] |
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?