|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tako ne gre vec..
6.2.2005 17:41:01   
Seven*
Ravno sem se vrnila iz obiska pri starsih. Pocasi jih imam res dovolj. Sicer si vedno govorim, da so to moji starsi, da je starse treba spostovat..

Zadeva se vlece ze dolgo. Pac klasicne finte, nikoli nisi dovolj dober, vedno si bil v njihovih oceh debel, nesposoben, len.. Sama kritika, vedno in povsod.. Pa sem pozrla besede.. Sem si mislila, da se stvari spremenijo, ce ne prej ko postanes stars ali kaj poodobnega..

Odkar imam Jakoba ne kazejo nobene zainteresiranosti, da bi mi v cemerkoli pomagali. OK, lazem, mama mi je 2x skuhala za njega.. Pa vidijo, da mi je tezko, vidijo da sem popolnoma sama za vse.. Pa saj ne recem, ce bi bili sami tako zelo zaposleni.. Pa je mama uciteljica in dela povprecno 4 ure dnevno.. Pa tud pocitnic je veliko.. Pa dobro, sem si rekla, pac ne bodo pomagali.. Vendar sem skoz delezna ocitkov, kako sem slaba mama, kako je bilo njej tezko, kaj vse je morala sama in kaksni so bili tisti casi, ces, kako je nam lazje.. Pa Jakob ni nikoli dovolj oblecen, ce je bolan je zaradi mene, ce ne more zaspat je to zato, ker sem ga razvadila.. Ma kaj bi nastevala, sto in ena stvar.. Non-stop dobivam po glavi..

Danes smo bili na kosilu pri njih doma.. Pa sem valjda spet imela premalo oblecenega, pa ona mu je ful dobro skuhala, ker jaz tak ne znam kuhat in najbrz itak cez teden nic ne je.. Potem je sledil vrhunec. Pozabila sem povedat, da sem zelo prehlajena, kasljam in skoraj brez glasu.. Pa je rekla: "Kaj dojis ga vec ne??" Pa sem rekla, da se vedno. Pa odgovori: " Nekam hitro si nehala, glede na to kako si se hvalila kako dolgo bos dojila.." Pa sem se obrnila stran pa sem rekla: "Mami, mene to ful izcrpava, cel dan nic ne jem, ker ne utegnem.." Odgovor pa se je glasil: "Pri tako debeli riti ne bos crknila..." :( :(

Preden je sla je rekla, da se bo jutri oglasila na obisk (do zdaj je bila na obisku 2x v 8 mesecih), pa sem ji razlozila, da sem si omislila pomoc 2 uri dnevno, da v tistem casu pospravim po hisi in nekaj pojem.. Da mi jutri res ne pase, ker mam ze zmenjeno, da ne bom brezveze placevala.. In je veselo dodala nekaj v stilu: "Joj, cel svet se ti bo smejal kaksna si.. Ti doma, pa nekoga placujes. Haha."

Ko sem se vsedla v avto nisem mogla drugega, kot se razjokat.. Kaj je to? Sebicnost? Hinavscina? Res ne vem vec kako naj..

Seveda jim se vedno nisem povedala, da sem noseca.. Le kako naj, pri taksnih starsih.. :(

Kakrsenkoli nasvet drage mamice, mi bo zelo pomagal..
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Tako ne gre vec..
6.2.2005 17:50:39   
Anonimen
Brez besed sem:zmeden::zmeden::zmeden:!!!

Saj so vsi malo včasih čudni ampak kaj takega! Jaz bi se jim izogibala! Jaz se na mojo mamo lahko zelo nanesem. Mi je pazila malo že cca. 10 x. Pride vsak dan nas pogledat. Očim pa tak pridrvi v prvi sekundi ko kaj rabim (kruh, pripelje kosilo iz gostilne,...)


Kaj naj ti povem? Vem kako je hudo ko nimaš časa za hrano, se stuširat,... pa kolikokrat moram čakaz za na wc iti. Si bom tudi jaz omislila plenico;)

Jaz bi si poiskala podporo pri ljudeh, ki mi storijo ob strani in mi bodo stali ob strani ko mi bo šlo tudi slabo!

Držim pesti, da bo boljše!

Bojana

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Tako ne gre vec..
6.2.2005 17:59:32   
zoya_
Sej ne vem, kaj naj napisem...:zmeden2:
Smilis se mi....:( Vem kako je to, ko ti en skoz govori, da si len, pa nic ne naredis, pa vse je slabo tvoje razmisljanje, tvoje ideje... vse.... Mene je ocim isto non stop v nic dajal... mislim, da se mi se sedaj pozna to, ker hocem narediti vse super fajn, pa se mi zdi, da nic ni dobro... Ampak sem se mu postavila po robu. Odselila sem se in sedaj se je malo spremenil, vendar mislim, da mu nikoli ne bom 100% verjela, kar pravi oz. zaupala... Se vedno hoce biti najbolj pameten in on je seveda najboljsi, pa mu spustim vse pred nos... Nic ne ostanem dolzna nikomur.
Mislim, da bi morala tudi ti mami povedat, da s takimi izjavami te zali in da to ni nacin komunikacije, sploh normalen ne. Da si noseca, ji sploh ni treba razlagat... kasneje ji lahko reces, da tako ne pokaze nobenega zanimanja za tega vnuka, zakaj bi jo se z drugim obremenjevala....
Jaz ti zelim cim manj stresa... in veliko ljubezni :metulj:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Tako ne gre vec..
6.2.2005 17:59:52   
Anonimen
Seven, stikov s tako osebo, pa četudi je to mama, ne potrebuješ. Še huje pa je, ker vse skupaj držiš v sebi in ji ne pokažeš, kaj misliš o njej in njenem obnašanju.
Če ji vsega ne zmoreš povedati, ji napiši, potem pa se druži in ukvarjaj z ljudmi, ki ti energijo in voljo dajejo in ne jemljejo.
Verjamem, da jih je v tvojem življenju kar nekaj!

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Tako ne gre vec..
6.2.2005 18:17:07   
ZARA
eh,seven poznam to...moji frendi se dogaja podobno,samo s to razliko,da je ona samohranilka...je full sposobna in pridna...ampak doma z njo delajo kot da ni njihova...no in pol je enktar poclo-fejst!!!
In me je vprasala,kaj nej naredi!
Sem ji rekla naj se obnasa kot,da jih ni in glej ti to - oni jo kr naenkrat vabijo nej ze kej pride...obnasanje je cist drugo,baje...
Sam jst se sprasujem,kolk casa bo to trajal...

LP

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Tako ne gre vec..
6.2.2005 18:17:24   
Bib
Vem da ti je hudo, ker je tvoja mama. Ampak na tvojem mestu bi imela čimmanj stikov z njo, saj te vedno samo prizadane.
Ti misli samo na otročka in v njega usmerjaj svojo energijo!! To pa da si dobra mama pa itak veš!!:bravo:
Kar se pa tiče pomoči pa :bravo::bravo::bravo:!

Čestitke za še eno :duda:!

:sloncek:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Tako ne gre vec..
6.2.2005 18:20:58   
Blanka77
Seven, zelo mi ježal, da je tako. Pa Jakob po moje ni razvajen in ti zanj tudi odlično kuhaš. Super, ker si si omislila pomoč, ker z malim Jakobom in z novo nosečnostjo verjetno res ne uspeš vsega sama.
Težko razumem, kako se lahko mama tako obnaša. Mogoče pa v tebi skriva svoje napake; tisto, česar te dolži, je verjetno to, kar naj bi bil njen primankljaj. Čim manj hodite tja, ona pa tko ne hodi k vam.
Upam, da boš našla nekoga, ki ti bo pomagal.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Tako ne gre vec..
6.2.2005 18:24:28   
ZARA
...aja vids to sem pa pozabila...jst ji nebi povedala da si noseca,te bo spet sam napsihirala,ni vredno!
energijo(ze tko jo mas mal zarad nosecnosti) vlagaj v svojo druzinico...ma sej ti to ze ves!!!Ne vem kwa flancam...
Zdej se pa ne cudim vec,zakaj si prvo na forumu nam povedala...
Ob takih zgodbah se res zamislim,ker mam ZLATO mami!!!

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Tako ne gre vec..
6.2.2005 18:25:22   
jagoda
Js bi se kr skregala - pa mama gor al dol. Si ne pustim nič pametovat glede Adama:bravo::bravo: Najboljš je kr hitro razčistit glede tega, drugač ti vedno bolj pamet solijo. Vsaj po mojih izkušnjah sodeč. Pa kr vrni ji milo za drago s kakšno strupeno izjavo. Nekaterim ljudem se pač ne da nič razložit na lep način in ne razumejo, da lahko s svojimi izjavami druge prizadenejo, če enako ne doživijo na lastni koži.

Glede pomoči pa tud jaz razmišljam o tem, ker bi rada začela mag.nalogo pisat, pa ne pridem zravn. Druge stvari še nekako sfolgam ob svojem mulcu. Noben se ti za to ne bo smejal. HALO???

Pa ne sekiraj se! Imaš svojo družino, poleg tega še pikico v trebuščku in to je veliko bolj pomembno od nerazumevajočih staršev!!!!

LP in ena:rozica: zate

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Tako ne gre vec..
6.2.2005 18:35:37   
NENAJANI
Sej skor ne morem verjet, da je lahko ena mama tolk nesramna do svojega lastnega otroka!!!!:(
Sicer sama še nisem mamica, vendar mi moja mama zelo pomaga. Včeraj nama je s fantom predlagala, da greva ven, saj ko bo prišel otročiček se ne bom hotela nekaj časa ločiti od njega. Potem, ko bom pa pripravljena, pa bi ga ona pazila kakšno noč v mesecu!!!!! :bravo::bravo::bravo:, moja mami, res ne vem kaj bi brez tebe!!!!!!!
Tebi 7 pa priporočam, da se čim manj ukvarjaš z svojo mamo. Sedaj, ko si noseča, se naj ne bi sekirala in zato omeji obiske pri njej. Pusti jo naj govori, kar hoče, saj imaš dva ušesa (v enega not, čez drugega ven). Vem, da ti to ne pomaga dosti, toda poskusiš lahko.
P.S. Jaz ji že ne bi povedala, da sem noseča. Kaj pa jo briga, če je takšna do tebe!!!!!!!!!

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Tako ne gre vec..
6.2.2005 18:36:18   
HuAnita
Seven, saj gotovo ne misli reči tkao grdo, kot je slišati! Si ji poskusila naravnost povedati, da te to moti? Hvala bogu imam zlato mamo, še po 4m mi kdaj včasih skuha in žrtvuje malico v službi, da mi na hitro pripelje kosilo domov. Ve, da je več vredno, da se ukvarjam s ta malo, da jo peljem čimvečkrat ven, pa tudi, da nisem bogve kako dobra kuharica, rada pa dobro jem;)
Tudi sama sem razmišljala, da bi mi kdo pomagal. sestrična, stara 15 let, je lena kot ****s, razmišljam, da bi res raje plačala nekaj, pa mi polika oblačila in kaj pospravi. Zaradi tega nisi nesposobna, ampak pametna, ker hraniš energijo za nekaj res pomembnega, še sploh pa, če si noseča!
Držim s teboj!:rozica:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Tako ne gre vec..
6.2.2005 19:18:18   
Gina
Joj, kot bi poslušala svojo bivšo taščo.Groza. Če bi pa s takim človekom živela celo življenje, bi se mi pa menda zmešalo.
Seven, nikar se ne pusti, si pa že zaslužiš osnovno spoštovanje od staršev. Ne more svojih kompleksov na tebi zdravit. Kar počene tvoja mama (a se oče nič zate ne potegne?), je hudobno in nesramno. Jaz bi ji povedala to. A se ti kaj njej smiliš, ko govori tako s tabo? Zakaj bi se pa ona tebi? Potem pa jih ne pokliči več. Ni vredno tvojih živcev, da se družiš z njimi. Drži se.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Tako ne gre vec..
6.2.2005 19:32:04   
Jančika_
Seven, čeprav je tvoja mama, pretrgaj stike z njo. Očeta ne omenjaš posebej, zgleda, da drži z mamo. Od takih staršev ni nobene koristi, samo gorje. In verjetno bo šlo samo na slabše.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Tako ne gre vec..
6.2.2005 19:44:30   
Teni_
Seven, ja, na žalost vem kako je to, ampak pri nas ni tako hudo, ker mama ni nikoli rekla, da sem lena ali kaj podobnega, edino od moje babice vedno poslušam, kako je premalo oblečena, pa vedno se full zadere, če Teja malo pade na ritko, tako, da se potem boga reva začne jokat, ker jo tak krik pošteno prestraši.

Nikoli, ampak res nikoli, ne pomisli, da si slaba mama, pa če tvoja mama to neštetokrat potrdi. Si super mama in taka kar ostani. Tvoja mama pa se naj raje briga za svojo rit, ne pa za tvojo. Jaz bi ji kar hitro povedala, da bo še večja:)- (:duda:).

Nikar se ne sekiraj, pač idi malo manjkrat na obisk, pa bo. Pomoč je pa super, tako, da jo kar imej(pa če je to tvoji mami še tako čudno). Glavno, da je tebi lažje in se malo boljše počutiš.

TI KAR OSTANI TAKŠNA KOT SI, KER SI SUPER!!!!!!

Lp,
Mojca:rozica:


(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Tako ne gre vec..
6.2.2005 19:55:00   
Anonimen
Se strinjam z Jančiko. Če imaš od nekoga samo zrahljane živce, se ga izogibaj. Mogoče bo pa potem bolje, ko bo videla, da vas ni več na spregled. Takoj ko se bo spet kaj začelo v tem smislu, pa samo lepo vljudno nasvidenje in mrk. Škoda, ko bi ti lahko pomagala. Res so eni ljudje milo rečeno malo čudni, jih tudi poznam take. Ne moreš verjeti. Ampak v tvojem primeru je res izgleda bolje, da se čim manj vidite.

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Tako ne gre vec..
6.2.2005 20:08:29   
Anonimen
Ma Seven, ne sekiraj se...moja še videla ni edinega vnuka, ker jo je strah, da bi morala mu kakšno igračo kupiti.

No in ker ne pokliče, se pravi ni stikov...sem zato na boljšem kot ti...ni mi je potrebno poslušati!:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   Tako ne gre vec..
6.2.2005 20:10:59   
ZARA
ojoj pa kaj imate to zaene mame!!??
Sploh ne morem verjet,da je tega tolk :(!!

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
6.2.2005 20:13:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   Tako ne gre vec..
6.2.2005 20:58:16   
gala
Hojla!
Tud pr nas je bilo podobno, sem bila celo slaba družba svoji sestri, da jo ni pustila k meni na obisk (pri 26 letih, poročena in z redno službo ter stanovanjem!!!). Pa sem se ji čim bolj izogibala, zdej je pa zgleda zaštekala, tako da je vedno bolje!
Poskusi stike omejiti na minimum, škoda energije, ki jo še kako rabiš za svoja dva otročička in zase! Ne daj se! Vse smo s tabo:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Tako ne gre vec..
7.2.2005 6:56:59   
anajmad
Uboga Seven,se mi kr smiliš.Hudo je to,če ti nekdo non stop pamet soli in te daje v nič.Jst na tvojem mestu bi diplomatsko pretrgala stike,če te pa vpraša,kaj si greš,ji pa lepo brez olepševanja povej.Ti pa se ne sekirat,ker sedaj si v drugem stanju in te oba otročka rabita.Vem,da si misliš ,da bi ti pomoč prosneto prav pršla,ampak:(:(:(:(:(:(:(:(.Dej,potolaži se,ker prvo si ti,ne pa tvoja zafustrirana mami(oprosti izrazu),ampak tako zgleda,da je.
en lp:morje:D.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Tako ne gre vec..
7.2.2005 8:29:36   
simona1
:rozica: Kukr so že punce pred mano večinoma napisal, manj stikov manj bolečine. Po eni strani je hudo, ker te kljuva vprašanje, pa zakaj glih men, sej sem ji hčerka. Predobro poznam take štorije.
Jaz praktično svoje mame nimam, od rojstva sem živela pri babici, moja mama se je ponovno poročila, nikoli ni skrbela zame imava stike kot znanki, očim me je vedno dajal v nič vedno sem mu bila trn v peti, pa ne vem pravega razloga zakaj, nikoli nisva imela kakšnih pristnih stikov.
Z poroko pa sem si priženila še eno grozno taščo, ki je javno povedala da je bil njen sin pač nesrečno naključje ob nepravem času, hčerka pa močno zaželjena. Tako se do svojega sina še danes obnaša, vreden ni nič in jaz sem ji skoraj tujec in valda po njeno vedno perem možgane njenemu sinu, na najino hčerko se pa itak spomni mogoče enkrat na mesec. Žal je naključje bilo tako da sem rodila mesec dni in pol pred njeno hčerko, in takrat je mogoče 3x prišla na obisk. Da o kakšnem kuhanju in drugi pomoči ne govorim. Hčerka že od rojstva bolana, mož zaradi bolezni 2x bil za nekaj časa nepokreten, jaz sama za vse, pa ni bilo nikjer nikogar za pomagat. Mešalo se mi je od utrujenosti, besa... Ko se je tašči rodila druga vnukinja k nam ni prišla 9 mesecev niti ni poklicala, pa čeprav se je vsak dan vozila mimo v službo in nazaj. Smo pač ničvredni. Ko sva z možem prosila če lahko prideva za nekaj časa k njim živet v hišo 1 leto čisto ločeno v kleti) nama je zaračunala najemnino, kljub temu da sva kupovala novo stanovanje! Še in še je takih stvari. Vem da mož v sebi trpi, pred kratkim je imel rd pa mu ni pisala niti ga ni poklicala. Za božič in novo leto nas ni povabila, ker pa nismo prišli, so bli pa itak sami očitki...
Mi se držimo daleč stran, kolikor se le da, le hčerka kaj naprej sprašuje po babici, pa kljub temu da je ta ne mara preveč. Me je zadnjič vprašala (pa nima niti še 4 leta) zakaj njo babica nikoli ne vzame v naročje in stisne k sebi, njeno sestrično pa skoz. tega moji hčerki ni treba trpeti.
Če je tvoja mama takšna kot si napisala, ne bo delila s tabo sreče in veselja ob tvoji nosečnosti, sam še bolj bo nergala čez tebe. Pusti jo ob strani, ne imej stikov z njo, ko pa te pokliče zakaj te nič ni, ji pa brez zadržkov povej kaj te boli in da tebi tega ni treba poslušati, daj ji ultimat, če se misli spametovat ok, če bo pa še naprej taka potem pa raje naj ne hodi blizu. Mogoče se bo pa potem kaj zamislila. Veliko sreče ti želim !!! :rozica:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Tako ne gre vec..
7.2.2005 9:04:01   
Anonimen
Oprosti Seven,šele danes sem si vzela čas da te preberem,prej ni bilo miru.

To pa mi prav nič všeč,čisto prav ti dam,da si razočarana nad takimi starši,če se jim lahko reče.
vsak pravi starš,ki ljubi svojega otroka,ga sprejme z vsemi napakami in mu jih nikoli pod nobenim pogojem ne meče naprej,prej obratno z vsemi nohti in zobmi ga brani pred zlobnimi pripombami in seveda tudi pomaga,v kritičnih trenutkih.Lahko je sram tvojo "mamo",ki ne zasluži tega naziva.

Ne vem kaj naj ti rečem..zreduciraj še teh malo stikov z njimi,če vidiš,da te vedno prizadenejo,pojdi svojo pot,saj njihove pomoči ne rabiš,tako ti jo ne bojo nikoli dali,do sedaj pa si se vedno sama znašla.

Želim ti srečno nosečnost,pa čim več ljudi okoli tebe,ki te bodo spoštovali takšno kot si.

Lp Neva6

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   Tako ne gre vec..
7.2.2005 12:34:08   
Annny
Seven, zelo mi je hudo, ko to berem.
Lahko ti rečem le to, da se izogibaj stikov s strupenimi ljudmi, ker niso dobri ne zate ne za Jakoba. Pa četudi so to tvoji starši. Jaz že ne bi hodila k njim na obisk. Če bodo hoteli videti vnuka, se ga bodo potrudili priti sami pogledat. Če ne, pa ne- who cares.
Resno...je vredno, da ti takole pokvarijo dan? Da se zaradi tako malomeščanskih ljudi počutiš manjvredno, čeprav to ni res??
Daj no..imej malo samospoštovanja!
Kot prvo jim voziš na obisk vnuka (ki bi ga lahko prišli pogledat sami glede na to, da imajo časa čez glavo) in kot drugo prideš k njim, da te potem zmerjajo. Lepo te prosim. Tega ti res ni treba prenašati.
Oprosti takemu tonu, ampak to bi bilo zame odločno preveč!!:grrr:

Srečno:rozica:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Tako ne gre vec..
7.2.2005 12:57:47   
lucika
jaz te razumem.....zelo dobro.

sem ze trikrat napisala pol romana, pa mi je trikrat racunalnik vmes vgasnil. pa sem obupala. zato zdaj na kratko.

jaz sem na istem, predebela, premal pometna, zasluzim si samo minimum, same take stvari, ki se bolj zbijajo samozavest, katere me nikol niso naucili. nikol nisem bila pametna in lepa...vedno samo debela in....nic lepega, v glavnem.

pa se isto trudim, da je ne sljivim. mamice drage, namrec. pa drzi kak teden...pa me poklice...pa grem domov. pa je isto. pa se jezim, pa prepricam, da je ne rabim, pa....vse od zacetka.

lahko je rect, pusti jo, ne hodi k njim, ....ampak se vedno pa ves, da so to tvoji starsi, ki BI TE NAJ imeli najraje na svetu. pa ti pokazejo zarek upanja, da bo boljs, pa pozabis na vse sklepe. sam da te ima mamica rada. pa je spet isto... jaz se pol lahko edino jocem, moj mož, ki je kontra od mene( pravi da ne rabi nobenega), jim kdaj kaj nazaj pove. ampak njega ima njegova mam rada, njemu je to drugace.

nek hudic nas se vedno vlece skupaj. a se trudim. se vstanem in grem, ker imam kam. ti tudi. to je fuuuul vazno.

ne vem kaj ti naj svetujem. isto ko ti meni. prevec smo obcutljive, to se moramo naucit. verjetno to ni edino kar te jezi v zivljenju. po moje pa vse ihaja le iz tega, kake mame imamo. jaz imam fiksno idejo, da bi lahko bila popolnoma drugacna, ce bi me le imeli malo bolj radi. nimam se otrok, tudi to sem mislila, da bo bolse, ko enkrat bojo. pa se ocitno eni ne premaknejo:(

zivet bomo mogli brez te ljubezni. mogoce bo enkrat boljse.

jaz jim ne bi povedla za dojencka. naj se mal pocakajo. naj bojo med zadnjimi, ki bodo zvedli. za tvoje zadovoljstvo, njim itak ne bo potegnilo...

vem, da je napisano malo nerazumljivo, ampak ob tvojem pisanju sem se spomnila vsega, kar mene jezi.

pa ves kaj se: najboljse mame na svetu bomo!!!!! vse bom naredla za to.

bolj si mocna, kot si mislis. pa ne rabis nobenega, ker si sama sebi dost. pa svojo druzino imas, to je najpomembneje.


(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Tako ne gre vec..
7.2.2005 13:02:34   
Anonimen
simona1 tamala bo vse življenje nosila za sabo to vprašanje-zakaj me babica ne mara mojo sestrično pa ne.Vsaj jaz ne morem pozabit.Moja mama je bila druga žena mojemu očetu.Iz prvega zakona je bil sin..jaz pa samo hči.Kadarkoli smo prišli na obisk je vse svoje sladke besede in naročje ponudila moji sestrični mene pa ignorirala.Ko se je postarala in bila hudo bolna moje sestrične ni bilo nikoli blizu jaz pa sem jo večkrat šla obiskat pa čeprav je živela daleč.Mojo mamo tudi niso marali-tolerirali ja marali pa ne.Tudi moje tete in strici so hinavci,ko je moja mama zbolela in ni mogla na pot z mojim očetom so njegovo ljubico bolje sprejeli na obisk kot prej mojo mamo.Po mamini smrti je to baburo še vedno vozil na obiske,vsi so pozabili na mojo mamico.Grem na obiske ker se čutim dolžna ne spoštujem pa prav nobenga.Enkrat je poskusila moja teta nekaj omenjat babnico pred mano pa sem jo utišala hinavko.
Torej tamali bo vse življenje ostalo na srcu,da jo babica ne mara.


(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?