|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Teža v prvem tromesečju
5.8.2008 17:56:47   
*lena*
Zanima me za koliko ste se zredile v prvih mesecih. namreč sem bolj suhe postave, vendar se mi zdi da sem se ze v prvem mesecu ful zredila okoli pasu. Sem zelo slabe volje, ker ne vem kaj me se caka, ce bo slo tako naprej. jem normalno kot prej.
ali se bo to umirilo al kaj user posted image

hvala

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 7.8.2008 6:26:57 >


_____________________________

Lena
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: TEŽA V 1 TROMESEČJU
5.8.2008 18:24:27   
vesna23
Jaz se nisem v prvih treh mesecih zredila prav nič. Potem pa sem vsak mesec pridobila od 2kg do 3kg. Sedaj sem v 33. tednu in sem se skupaj zredila za dobrih 11kg. Ampak se nič ne oziraj na druge, ker je vse odvisno od tvojega telesa, samo izogibaj se maščobam in ne pretiravaj s sladkarijami. 

Lepo nosečnost ti želim

(odgovor članu *lena*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: TEŽA V 1 TROMESEČJU
5.8.2008 18:28:54   
blackcoffee
hoj, to tudi mene skrbi. user posted image user posted image
V prvem trimesečju sem se zredila za 3 kg, kar se mi je zdelo sprejemljivo; tudi trebušček se mi je zelo hitro poznal: obseg trebuščka ob koncu tretjega meseca sem imela za 19 cm večji. (Iz 70cm na 89cm).
Zdaj sem na koncu 5. meseca in sem pridobila dodatne 3 kg. user posted image Trebušček pa meri 92 cm.  Upam, da se do poroda ne bom razpočila.
Tudi meni se zdi, da jem normalno kot prej.. očitno narava poskrbi, da se nam malo 'naloži'...  user posted image


< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 5.8.2008 18:36:34 >

(odgovor članu *lena*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: TEŽA V 1 TROMESEČJU
5.8.2008 18:45:46   
Ploha
jst sm v 15 tednu pa sem se zredila do zdj 1,5 kg

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: TEŽA V 1 TROMESEČJU
5.8.2008 18:49:29   
ANA_P
lena, če ješ normalno ni panike. Nosečnost pač dela svoje. Če pogledam samo svoje slike pred nosečnostjo, se bi najraje razjokala glede nato akkšna sem zdaj v 40t. Ne samo da sem fejst okrogla in z res velikim trebuhom, zdadnje tri tedne sem še postala zabuhtla v obrazuser posted image , sem pravi buhtelj. Ampak pravijo, kar v 9 mesecih pride, v devetih odideuser posted image . Tak da punce brez panike, jaz sem prava orka.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: TEŽA V 1 TROMESEČJU
5.8.2008 20:02:07   
Anonimen
Jaz sem trenutno v 23. tednu pa sem do sedaj shujšala za 4 kg in še niti enega dobila nazaj ... moje G to ne skrbi, ker pravi da imam dovolj zalog za dvojčka user posted image . Drugače sem pa malo ritke in stegen izgubila, pa v obraz sem malo usahnila, buši je pa že kar velik in mala brca ko za stavo, tako da ji gotovo nič ne manjka user posted image .
Drugače mi je pa na začetku G rekla, da naj bi bilo čisto normalno, da se zrediš tja do nekih 12 kg, samo pač vsako telo drugače prenaša to neravnovesje hormonov in da se ne smem obremenjevat preveč, če se bom zredila več ali manj ... samo naj ne poslušam kakih babic, ki trdijo da moram sedaj jesti za 2, pa bo user posted image .

(odgovor članu ANA_P)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: TEŽA V 1 TROMESEČJU
5.8.2008 20:12:50   
emas
Eh, Lena , ne sekiraj se. Sigurno si bila prej mel tistimi bolj vitkimi, zato se ti pa zdaj bolj pozna. Js sem prej tud bla med "ta suhimi", pa sem se takoj zredila za 3 kg, zdaj pa že več (nimam tehtniceuser posted image , ne vem za kolk, sam vem, da nimam šans za ozke kavbojke že nekaj časa-sreča, ko je tako ali tako prevroče).
Sem v 18. tednu, pa hvala bogu, da se redimo, sej kaj bolj normalnega pa v nosečnosti ni. Če si drugač zdrava, ni panike. Tiste, ki se pa ful malo zredijo, pa ziher še v nosečnosti pazijo kaj dajo v usta. Bolano, se ti ne zdi. (razen seveda, če jih ne muči slabost in bruhajo)
Meni se zdi, da sem zdaj dosti bolj sexiuser posted image , pa tud drugi mi pravijo, da mi prav paše. Vse se bo lepo poštimalo, tud apetit se sčašoma umiri.

Ti sam uživaj!

(odgovor članu *lena*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: TEŽA V 1 TROMESEČJU
5.8.2008 20:43:20   
bskrle
Res vas ne razumem, razširjate se, dete raste, vi pa zaradi kg ali dveh v skrbeh.


(odgovor članu emas)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: TEŽA V 1 TROMESEČJU
5.8.2008 21:06:00   
Naja30
lena, to da si v pasu širša, si od napihnjenosti zaradi prebave. Zredila se pa ziher nisi ne vem koliko.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: TEŽA V 1 TROMESEČJU
5.8.2008 21:45:11   
glen
Jaz sem v 12 ted. in se do sedaj nisem nič zredila.user posted image
V 1. user posted image sem prvi kg pridobila v 20 ted.bomo vidli kako bo zdaj

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: TEŽA V 1 TROMESEČJU
5.8.2008 21:45:53   
glen
Sem tudi jaz bolj med tasuhimi in opažam ,da kjub temu da se nisem nič zredila malo drugačno postavo okoli bokov

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: TEŽA V 1 TROMESEČJU
5.8.2008 21:57:37   
cursa
Srečnice!
Jaz sem štartala s 26 tednom in imam že 12 kg več kot preden sem zanosila. Iz 58 na 70 kg! Mi je kar malo hudo, ko pomislim kako se bom morala trudit, da pridem nazaj na približno normalo. Zanimivo mi je, da količinsko sploh ne pojem več kot prej in tudi sladkih zadev jem manj. Verjetno pa šele sedaj začno kilogrami gor it, kaj? user posted image No, je pa tudi res, da sem že četrti teden na bolniški in da moram počivati in, da ni čudno, če gredo kg kar v višave.
Bo že nekako, le da bo dete zdravo!user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: TEŽA V 1 TROMESEČJU
6.8.2008 11:19:44   
bambam
Jaz sem noseča v drugo in v 8 tednu. Tehtnica mi ne kaže da bi dobila kako kilo, se pa sama počutim kot da sem v 5em mescu. Zjutraj je ok, proti večeru se mi pa trebuh napihne kot balonuser posted image

(odgovor članu cursa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: TEŽA V 1 TROMESEČJU
6.8.2008 12:14:22   
gbranka
točno taka sem bila jaz. pa sem mislila, da imam težave z želodcem. ok, saj priznam ni mi odgovarjalo sladko, pa bel kruh...

sedaj pa sem noseča 21 tednov. Do sedemnajstega tedna sem pridobila 2,5 kile. Trebuh pa ni pa ni hotel zrasti. Šele v 19. in 20. tednu je začel pospešeno rasti. Kile pa tud. Tako da bom v enem mesecu najbrž pridelala skor 3 kile. Bo že. Bomo pa hujšal po porodu.

_____________________________

lp
Branka

(odgovor članu bambam)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: TEŽA V 1 TROMESEČJU
6.8.2008 19:07:41   
Mijavček
Tudi jaz sem se "zapolnila" okoli pasu in tudi na hrbtni strani, pa čeprav sem v prvih 3 mesecih shujšala za 4 kile (s 50 na 46 !)

Ne sekiraj se, telo že ve kam mora dat. Raje premišljuj kako lep bo otročiček, ko se rodi.

(odgovor članu gbranka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: TEŽA V 1 TROMESEČJU
7.8.2008 9:53:47   
diamantina
Se opravičujem, ampak res ne razumem nečesa. Če pravite, da ste bile prej suhe, zdaj pa ste se razširile v trebuh in rit, čeprav jeste normalno kot prej, je to nekaj povsem normalnega, saj boste ja rodile user posted image  Ne vem, a ste pričakovale, da boste tako suhe rodile, kot ste bile takrat, ko ste zanosile? Malo hecno se mi zdi izgubljanje besed o kilogramih v nosečnosti. Ene se zredijo do 12 kg (kaj naj bi bilo toliko, kot se nosečnica "more", kar je neumnost) ene pa se zredijo tudi čez 20. PA KAJ!? Ni vsako telo enako in ene se zredijo več, druge manj, ene shujšajo še bolj po porodu, kot so bile suhe prej, ene pa praktično izgubijo samo 5-6 kg in jim še nekaj ostane. Ampak vse je eno in isto - ni važno, le da se rodi zdrav otrok in da boste čudovite mamice. Saj to ste lahko vedele, da telo po prvem porodu ni več čisto isto, kot je bilo prej, ampak ste za to svetu podarile novo življenje, kar ni za zanemarjat.

Sicer pa o kg v prvem tromesečju: upoštevajte povečane prsi, povečan volumen tekočin, povečan volumen krvi, povečan volumen nekaterih tkiv in boste hitro na 3+. user posted image  

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Je mogoč naravni porod po carskem rezu?
Kako pogost je naravni porod po carskem rezu, ali se priporoča in kako se na njega pripraviti, smo govorili z izr. prof....




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?