|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Težave
20.7.2004 9:21:42   
biser
Lep pozdrav!
Sem 22-letno noseče dekle iz Celja. Včeraj sem šla k svoji ginekologinji na prvi pregled (noseča bi naj bila približno 6 tednov). Pri vag. UZ je gin. odkrila, da pojstlca je, zarodka pa se sploh ne vidi. Naredila mi je tudi drug UZ (čez trebuh) ampak rezultati so bili isti.:zmeden: Gin. je rekla da naj počakam do četrtka, potem pa mi bo dala napotnico za čiščenje. :( Naslednji teden grem na morje (čeprav najrajš sploh nebi šla) in bi rada počakala z čiščenjem do takrat ko pridem z morja. Je to kaj nevarno ali kaj drugega? Tega otroka sva si s fantom zelo želela zato ne vem kaj naj naredim. Včeraj ko sem to izvedela sem cel dan jokala in tudi spim nič ne.:((:(( Vse bi naredila, da bi bilo vse vredu in da bi lahko imela tega otroka. Kaj predlagate: da počakam ali grem kar na čiščenje? Je možno da se otrok pač še ni razvil in da se še bo?
Hvala za vaše odgovore.
Nataša
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Težave
20.7.2004 9:25:00   
Lunca1
Pri meni se je videl v 7. tednu, prej pa ne vem kako je, upaj na najboljše.

LP Lunca

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Težave
20.7.2004 9:34:06   
_Arwen_
Najprej počakaj do četrtka in ne sklepaj prehitro...pa boš videla...Držim pesti za najboljše...
Vkolikor pa te bo poslala na čiščenje pa moraš to opravit čimprej...sam poseg bolj kot fizično boli močno psihično... In ni dolgotrajen...tako da bosta na morje lahko odšla...V enem ali drugem primeru...
Držim pesti da je vse ok !
lp

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Težave
20.7.2004 12:17:25   
brigi78
Pozdrav, prvič sem šla na UZ pri 6 tednih nosečnosti, vendar se je precej slabo vidlo. Predlagam ti, da počakaš do četrtka pa boš vidla, verjetno je plod še tako mali in verjetno kje "skrit", da ga G ni mogla videti.
Mnogo sreče in upam, da se ti dobro izteklo. Naj vas :angel: čuva.

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Težave
20.7.2004 18:23:38   
brbra
ojla biser
sicer se bolj poredko oglašam sam tole ti moram napisat. Sama sem imela prvi pregled konec 5. t, ker sem pač bila že prej naročena k ginekologu- dva dni pred pregledom sem naredila test, ki je bil + .
Na pregledu pa se ni videlo nič oz samo senca gestacijske vrečke in še to le z vaginalnim pregledom. Na srečo pa imam zakon ginekologinjo, ki me je ponovno naročila za 8 teden, kjer mora biti viden zarodek, vrečka in pa lahko tudi že zaznaven utrip- odvisno od kvalitete uz. No in sedaj smo v 30 t.
Ne želim ti dajati nekih lažnih upov, saj nisem ginekolog, želim pa povedati, da so lahko tudi oni zmotljivi, čeprav posledice nosimo me.
Svetujem ti, da malo počakaš oz. prosiš za ponovni uz- sploh če ne veš točno koliko naj bi bila noseča.

Ti pa iz srca želim, da bi se srečno izteklo

lp brbra

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Težave
20.7.2004 18:59:48   
dory
Oi,

res bolje,da se malo pocakas in naredite se en pregled. Jaz sem mela pregled v 6 tednu ker nisem bila prepricana o moji nosecnosti...pa se je dobro videl plod dolzine 9mm..

papa,teja


(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Težave
21.7.2004 7:20:08   
tamala
Hm, moj je bil pri 11t velik 5,6 cm, pa je tudi bil manjši od povprčja, ampak ni nihče rekel, da bi bilokaj narobe. Če si manjše postave, drobna, je normalno, da je vs manjše. Sicer pa kljub vsemu napredku včasih odpovejo tudi UZ ipd. Moji sestrični so enkrat prognozirali dvojčke, eden je bil manjši in bi naj odmrl, nalsednjič je bil drugi G. na UZ, je rekel, da je miom oz. pregrada. Zdaj je že v 10t, pa še vedno nič ne dorečejo. Najoblje je pomirit se in počakat:zmeden: res je hudo, neugodno... Drživa pesti zate!

D,18t

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Težave
21.7.2004 7:48:29   
Anonimen
Jaz sem bila na prvem UZ na koncu petega tedna. G je videla gest. vrečko veliko 9 mm (seveda utripa še ni bilo, ker se tudi pikice še ni videlo). KO sem potem šla spet na pregled čez 2 tedna ker sem imela nek rjav izcedek pa je bila gest. vrečka že bistveno večja, dojenček v njej pa 4mm. Takrat se je videl tudi srčni utrip.
Menim da je bolje da malo počakaš, ali pa greš na pregled še k kakšni drugi G.
LP
Tasha:duda:

(odgovor članu biser)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Težave
21.7.2004 13:04:27   
Anonimen
Tudi jaz se strinjam z mojimi predhodnicami, vendar ti svetujem, da se ne oddaljuješ preveč od doma, če bi bilo čiščenje resnično potrebno.
Sama sem bila na prvem UZ nekje pri 6. tednih, ginekologinja mi je rekla, da "je plod nekam čuden, preveč podolgovat" in mi nekako dala vedeti, da lahko pričakujem spontani splav. Sedaj se bližam 5. mesecu in je vse ok.
Svetujem, da obiščeš še kakega drugega ginekologa, najbolje samoplačniško, pa seveda nekoga s kvalitetnimi aparaturami.
Srečno!

(odgovor članu biser)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?