|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Težave proti koncu
12.9.2004 13:14:34   
Bejba
No, zajadrali smo v 36.teden, težav pa vedno več in več.
Spanje ponoči se mi zdi, da so samo še lepe sanje. Vse me boli, tišči, nikakor se ne morem namestiti. Ko za nekaj časa le zaspim, se potem zbudim z bolečinami v boku, pod rebri, v nogi na kateri ležim in se komaj obrnem. Trebušček je ponoči trd ko kamen. Vse me dol tišči in občasno trebuh tudi boli. Da o kakšnem priklonu sploh ne govorim, se mi zdi da mi bo sonček kar čez usta pogledal ;).
Poleg tega pa me je močno začel boleti tudi križ, včasih kar konstantno skozi cel dan.

Ali je vse to normalno? Se je dogajalo tudi vam? Do sedaj sem namreč neizmerno uživala v nosečnosti, sedaj pa res že komaj, komaj čakam, da minejo še zadnji tedni.

Uživajte kolikor se le da, s trebuški ali s sončki!

LP; Bejba
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Težave proti koncu
12.9.2004 13:23:58   
Anja
Kaj???? TI greš že proti koncu???? O Bog pomagaj kak cajt leeeeeetiiiiiiiii...


Tisto tiščanje, pa ne vem kam bi noge dala, pa ne vem kam bi trebuh potisnila, pa križ levo pa desno, pa tišči ono pa drugo pa vsaki 2 uri ponoči lulat, pa občutek, da bo kr pri popku ven prišel :)- ipd...ja, ja to je čist tisto ta pravo hi hi hihi...uživaj še malo v tegobicah...saj so sladke ...a ne da?9nebesa

Drži se pa pridi še malo jamrat...vedno bolj mi delate lušte....

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Težave proti koncu
12.9.2004 13:52:20   
filipinka
Ojoj Bejba, boš vidla, kak je šele v 39. tednu vse skupaj hudo. Pride dan ali noč, ko je vse O.K., spet naslednji dan vse zateguje, boli, trebuh otrjuje, auuuu,... Saj sem že v eni moji temi napisala, da nam ni lahko. Še brce, ki sem jih včasih tako rada poslušala so začele boleti, pa tudi malo manj jih je že. Skratka, samo čakam še, da grem v tisto ustanovo in domov prinesem najlepšega otroka.
Se pravi, da imaš ti, še 5 tednov?
Jaz imam še 12 dni!:bravo:Se ne sliši lepo..12 dni?
Piši še kaj, da si malo pojamramo!
V. in :duda:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Težave proti koncu
12.9.2004 15:49:32   
Bejba
Sem si kar malo oddahnila, ko sem prebrala da je tako stanje normalno.
Naš sonček pa je že tako celo nosečnost bolj lenušček, zdaj pa se je sploh umiril. Ga moram vsake toliko časa kar ornk požokat, da se kaj zgane. Včasih me to prav skrbi.

Joj v77, še 12 dni!? Meni se ta zadnji mesec tako vleče. Sem v soboto zjutraj, ko me je jasno spet vse bolelo in sem komaj vstala iz postelje mojemu rekla, da grem kar danes rodil, pa je rekel, počakaj samo še na stranišče grem, pa greva. Hi, hi ko bi bilo tako enostavno, a ne?

Zdaj pa še eno bolj intimno vprašanje? Kako pa kaj s sexom? Pri nama je bilo do sedaj dokaj redno in vse OK, zdaj pa se meni niti pomisliti ne da na to, kaj šele kaj drugega. Moj pa me tudi pri miru pusti, ko vidi da me že brez tega vse boli, tišči in moti? Pa ve? Še vedno polne strasti ;)?

Se še kaj javim in malo potožim. Je res takoj boljše.

LP; Bejba

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Težave proti koncu
12.9.2004 16:41:30   
Anonimen
Živjo, finalistke:)-:)-:)-
Jaz imam še 18 dni. Pride kak dan, ko je vse skupaj malo boleče, ampak ponavadi se izkaže, da je še vedno povezano s prebavo. Ko se ta porihta, je takoj spet boljše. Brcanje, ja, jaz še vedno blazno uživam, čeprav ne mine nočka, da ne bi vsaj 2 uri presedela na sedežni, saj ležati enostavno ni mogoče, tako boli, ko se to bitjece opira ob vse možne kosti, ki jih doseže. Ampak tisto so najini trenutki z otročičkom. Eni zadnjih, ko lahko roke položom na trebuh in uživam ob tem, ko ugotavljam-aha, petica, aha koleno, aha rita-upssss, a boš kar pri popku ven pogledal,...
Ne vem, saj je res, da je malo fizično naporno, sploh kakšno malo bolj temeljito čiščenje kopalnice, pa obračanje v postelji,pa pobiranje igrač za mojima smrkavčkoma, pa zavezovanje čevljev, da o urejanju spodnje frizurce sploh ne govorim:)-:ups::)- Ampak meni je vse skupaj zelo zabavno:sloncek:
Hmmm, seks, moram rečt, da meni že kar lep lep čas sploh več ne paše. Ne misne pa dan, ko ne bi fantazirala, kako luštno bo spet, ko si bomo lahko dali duška in hopa-cupa po starem, brez tega nerodnega trebuščka:)- Pa še ponavadi takrat, ko ravno bi, je tamali najbol živahen in potem naju jasno vse mine...
Lepe zadnje dnevčke z buhiji vam želim. Na vse težavice poskušajte gledat z dobro voljo in humorjem, pa gre precej lažje.
Srečno, Nojči 37 3/7:sloncek:

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Težave proti koncu
12.9.2004 17:20:29   
Annny
Da še jaz pristavim svoj piskrček...Še dva dni in tudi jaz zajadram v 36. teden!
Spim zelo dobro, ampak samo na boku...v spanju se sploh ne premikam, ampak spim kot klada, da sem zjutraj vsa čudna in 'pomečkana'.
Pikec je sicer še vedno živahen, ampak zdaj vsak večji premik čutim, kot da mi bo nekaj skočilo iz trebuha. Nekaj časa je močno pritiskal navzdol, ampak zdaj na srečo ne več..
Občutek imam, da je trebuh vsak dan za eno številko večji. Prav tako so mi v enem tednu postali totalno premajhni vsi modrčki- v petek grem v nakup večjih, mogoče je zdaj že čas, da kupim kakšnega za dojenje.
No ja, zavezovanje čevljev mi ne gre več od rok, in če se sklanjam, mi trebuh močno otrdi- zelo zoprn občutek. Če ležim na hrbtu zvečer, precej težko diham, saj pikec močno pritiska na trebušno predpono..
No, da obiskovanju wc-ja non stop sploh ne govorim..
V torek imam spet UZ, pregled..Že prejšnjič je bil pikec videti kak teden starejši, tako da se po G besedah zna zgoditi, da me veseli dogodek doleti prej...bomo videli..
Malo imam tudi slabo vest, saj še nimava dokončno izbranega imena....
Zadnje čase me preganjajo tisti 'gnezditveni' občutki..lahko bi ure in ure kaj urejala v otroški sobici, zlagala cunjice po številkah, štela paketke pleničk itd...malo sem 'smotana'((-: V petek grem iskat še nove zavesice, potem bo pa gnezdece pripravljeno..
Po drugi strani pa imam tudi malo 'treme' pred tem malim bitjem, to je zame pač čisto nov občutek..ampak vseeno komaj čakam, da z mojim Klemenom pikico ljubeče stisneva k sebi, da vidiva, po kom ima laske, pa učke...((((-: Skratka- komaj čakam!!

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?