|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tech 3
28.7.2004 8:57:39   
filipinka
Hvala vsem, ki ste mi svetovala kje naj kupimo voziček. včeraj sva bila v Toysu, pa naju ni nič navdušilo. Vzela bi Quinniya z Maxi Cosi lupinico, vendar me moti, da ne more otroček čisto ležati v vozičku in na da se dobiti nobeno pokrivalo za noge, v lupinici pa bo ga nov. in dec. tudi zeblo. Tako, da sva se zdaj odločila, da vzameva Chicco-tovega Tech 3, ki ima lupinico in pokrivalo za nogice. Povejte kaj mislite o tem vozičku, naj se odločiva ali iščeva še naprej?
Lep dan, V. in :duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Tech 3
28.7.2004 9:46:25   
malika
Quinny se da čisto polečt in sicer model Fashion 3 xl. Ga imam in sem zelo zadovoljna.Pa tudi pokrivalo oz. zimska vreča se da dobiti zraven.Jaz sem zraven dobila original zapakirano tanko odejico.
Chicco? Raje ne. Si ga prijela in malo zmajala sem in tja?
Namesto Quinnya lahko vzameš katerikoli drug model vozičkov Maxi cosi(Taxi je tudi zelo vredu), ki so cenejši in v kvaliteti prehitijo marsikateraga drugega.
Kar v Kranj!:)-:)-:)-

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Tech 3
28.7.2004 12:18:59   
Aly
V 77,

katerega Quinnya si si ogledovala, ali morda Freestyle 3 XL - ta se menda res ne da popolnoma položiti - kakšna pa je bila cena ?

Malika,
ali si v začetku uporabljala košarico Dreami ? Jaz sem se definitivno odločila za Quinnya, saj smo športni "tipi", vendar še zdaj ne vem, katero znamko bi vzela (freestyle, comfort ali formulo), vsekakor bom zraven kupila tudi košarico Dreami, za avtosedež pa se mi ne zdi nujno, da je ravno Maxi cosi, saj :duda: v njem ne bom prevažala.... Ne vem, v bistvu si Quinnyev v živo sploh nisem podrobno ogledala, bova šla z dragim verjetno naslednji teden v Toysa.... v Mariboru pa jih za "predogled" verjetno tako nikjer nimajo, ali pač ?

Hvala vnaprej za informacije in lep dan obema :rozica:

Aly

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Tech 3
28.7.2004 12:24:29   
malika
Ja, jaz sem uporabljala košaro.In to skoraj do 4 meseca, potem pa je že hotel malo gledati naokoli.
Ko se boš odločala za model, ze odloči za takega, ki se bo dal čisto poležat. Jaz imam model fashion.Freestyl pa se mi zdi bolj primeren za večje otročke-glede na to, da se ne da poležat.
V Mb so res bolj skopi s temu vozički, lahko pa si mojega v živo pogledaš, če prideš na kako naše srečanje, drugače pa kar v Kranj.
Avtosedež res ne rabi bit ravno od te firme. Edino, če boš vozila lupinico na vozičku, kar pa jaz nisem nikoli, ker se mi je zdel notri tako zvit.

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Tech 3
28.7.2004 13:05:41   
Taša
No jaz imam Tech6 to je isti voziček samo da ima 6 kolesov 2 zadaj in 4 spredaj. Jaz sem ga kupila v Sloveniji. Naredila sem skoraj doktorat iz vozičkov nazadnje pa sem se odločila za tega ker me je zelo navdušil. Seadaj ga uporabljam že skoraj 3 tedne in sem še vedno navdušena. LP

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Z vizualizacijo si lahko pomagate do lepše...
Čeprav si poroda ne moremo izbrati, pa lahko nanj vplivamo s pozitivnimi mislimi in vizualizacijami. Preverite štiri uči...
VIDEO: Noro brcanje v trebuščku
video
Poglejte si nenavadno močno brcanje, ki ga je tale mamica doživljala v nosečnosti. Njen trebuh je dobesedno oživel, se p...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?