|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tee tree krema in kozmetika Just
19.1.2007 11:09:40   
BONI*
Hojla, Pred kratkim sem v službi kupila kremo Tee tree od Justa. Tiste, ki jo uporabljajo so mi rekle, da je zelo vredu in vsestransko uporabna, predvsem pri otrocih (rane, modrice, piki komarjev). Me pa zanima, za kaj vse se še lahko uporablja ta krema. Moti me, ker nikjer, ne v katalogu od justa, ne na dekleraciji od kreme in niti na netu ne najdeš natančnejših opisov njihove kozmetike. Baje je dobra tudi sivkina krema (za prehlade), pa brinova za bolečine.
A mogoče kdo kaj bolje pozna to kozmetiko in bi vedel kaj več povedati o teh izdelkih. S tem pa nimam v mislih agenta na domu.



_____________________________

Boni
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tee tree krema in kozmetika Just
19.1.2007 11:19:34   
CUKRČEK
Ja, tale tee tree krema je res ful super. JAz jo uporabim, če se naprimer urežem, opečem, kako drugače poškodujem kožo in mi ful pomaga. moj mož si je mazal brazgotine na roki, ko je po prometni nesreči imel operacijo in se mu je ful lepo zaraslo. Pa zadnjič se mi je zalomil noht v živo in me je bolelo ko hudič ...pa sem se namazala in me drugi dan ni več bolelo, četudi je še vedno videt grdo in boleče. ta tee tree je v bistvu naravni antibiotik in je res ok.

Drugače imam pa še metino olje....če me boli glava si v sence vmasiram kapljico ojla in glavobol izgine. Neverjetno..če ne bi sprobala ne bi verjela. Enkrat sem imela tako hud glavobol in mi tablete niso pomagale. Doma sem si pa pol s tem namazala (spodaj moraš sence najprej s sivkino kremo namazat) in mi je v 5 munutah glavobol zginil . TAblet za glavobol sploh ne jem več.

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Tee tree krema in kozmetika Just
19.1.2007 11:47:43   
klepetka
¸ja jaz tud redno uporabljam tole kremo,ki je za "vse".Za otroke pa rabim tudi še materino dušico,ker ju vsak dan namazem z njo po prsih,zadaj med lopaticama in po podplatih.Baje naj bi preprečevala prehladeuser posted image .Zaenkrat zgleda,da uspešnouser posted image user posted image user posted image
.


_____________________________



(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Tee tree krema in kozmetika Just
19.1.2007 12:41:52   
srki
Za problematično kožo-aknasto.

Brinovo kremo uporablja moj oče, no, bolj mama, ki mu maže nogeuser posted image , če so le-te utrujene, boleče.

Imamo pa tudi olje 31-proti glavobolom, za ustno higieno, za parne kopeli,...

Samo kaj, ko je to tako drago, ravno včeraj mi je sodelavka rekla, da olje 31 stane 8.000 tolarjev (sem še kar v tolarjih).

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Tee tree krema in kozmetika Just
19.1.2007 12:44:10   
CUKRČEK
res je, da je drago...toda, če vse to uporabljaš tako kot je treba ( v normalnih količinah) potem imaš to za fuuuuul časa. JAz imam tee tree kremo že ful časa, s tem da jo tudi mož uporablja ( to je pa znano, da deci ne znajo uporabljat v majhnih količinah).

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Tee tree krema in kozmetika Just
19.1.2007 13:13:11   
BONI*
Torej če povzamem:

- Tee tree krema za: ureznine, opekline, poškodbe kože, brazgotine, aknasta koža, baje tudi proti glivicam, pri pikih komarjev in drugih žuželk

- metino olje: glavoboli

- sivkina krema: glavoboli

- krema iz materine dušice: proti prehladom

- brinova krema: utrujene, boleče noge,. Moja babi jo uparablja proti bolečinam v kolenu (obraba sklepa in ji ful pomaga)

- olje 31: proti glavobolom, ustno nego, parne kopeli

Kaj še?

_____________________________

Boni

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Tee tree krema in kozmetika Just
19.1.2007 13:22:47   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: BONI*


- metino olje: glavoboli

- sivkina krema: glavoboli




tukaj te bom popravila....sivkina krema deluje proti glavobolu le v kombinaciji z metinim oljem. In sicer je metino olje ful močno in te koža po njej peče. Z sivko spodaj te manj peče.

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Tee tree krema in kozmetika Just
19.1.2007 14:05:35   
bajsek
Čao!

Drugače ima vsak agent ki prodaja kozmetiko, na listu napisana navodila za uporabo (za teetree olje in kremo, za olje 31,...) in bi ti lahko dal, če bi hotel. jaz uporabljam to kozmetiko že sedem let in sem z njo full zadovolna, res je draga ampak jaz sem si preračunala: gel za tuširanje od justa maš za full cajta in če bi kupovala npr. dove gel bi jih porabla več in na koncu bi zapravla tud več keša, edino kar je, da morš na enkrat  dat tok keša.
drugače pa kremo teetree uporabiš povsod: mažeš lahko odprto rano, dač na tampon in v nožnico če imaš kako vnetje, bolečine,..., mažeš oko, trud otrokove boleče dlesni pri izraščanju zob - okus ni lih dobe, pomaga pa preverjeno. zelo dobro bi blo če bi mela še olje teetree - s to kombinacijo odlično ppozdraviš vneta ušesa (jaz ta malmu zdejle k so take temp. in veter kar vsako jutro z oljem mal uho namažem - sam ne smeš kar direkt v uho ulit), oboje je fajn tud po britju (da se ne vraščajo dlake in da ni rdeče), pa za vse kar ste že napisale in še ...
Sivkina krema je najboljša za krče in v kombinaciji z body freshom za krčne žile, fajn je tud za glabžvobole (če fajn boli zraven še metino olje). v bistvu sivka sprošča mišice (ampak je bolj blaga).
brinova - ni fajn otrok mazat ker je full agresivna (vsj ne čisto malih otrok), je pa za sklepna in mišična obolenja (križ, vrat, koleno,...) - ne smeš je masirat ker začne pečt ker ima toploten učinek pa tudi srbet lahk začne!
za tale prehoden čas najboljša po mojem mnenju je krema Materina dušica (obstaja tudi esenca) ki res dobro deluje na dihala: mažeš stopala, prsa in zg. del hrbta (jaz mažem ta malga zjutraj in zvečer) pa še antiseptično deluje.

tkole, pisala bi lahko še pa še, ker jaz izključno od justa uporabljam naslednje zadeve: olje 31, tee tre olje in krema, materina dušica krema in esenca(žigata mažen od rojstva dalje), deo intim (zakon tudi za malega), slezenovčeva kopel za ta malga, sivka in bodyfresh za moje krčne žilein poleti izdelke za sončenje. drugače pa ima doma še brinovo (kadar pač rabim), rožmarinovo olje, metino olje, aja pa skoz uporabljamo tufžd eucasol (sprej za razkuževanje in opdišavljanje zraka pa tud zamašen nos odlično odmaši). vsake tok cajta si pa kako stvar zase privoščim (npr. gel za tuširanje med mleko riž; krema za obraz..)
sem se kar razpisalča.
drugače je pa moje mnenje. Ne uporabljajte izdelkov Just, če ne veste točko zakaj in kako ser uporablja, ker je potem škoda denarja, pa še na koncu bote pluvale čez just, čeprav je resnično faj. pa ne pretiravat s količino (tud tablet ne pojeste pet, namesto enga).
Jaz mam že skoz eno inisto agentk, ki jo priporočam vsem, ker ni vsiljiva: tud če na predstavitvi nič ne prodaš ni panike in tud ni potrebno povabit ne vem kok ljudi(pride tudi zaradi enega).
če katero zanima lahko dam njeno številko, lahko pa k meni na predstavitev pridete, ki jo bom imela v začetku februarja!

lp

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Tee tree krema in kozmetika Just
19.1.2007 19:53:56   
zverinca
Jaz sem ta teden prvič uporabila kremo materine dušice na mali, pravzaprav včeraj, ko jo je že dva dni kuhala vročina. Sicer mi je bilo čusno zakaj mazati tudi po podplatih (btw, a katera - Bajsek - ve točno zakaj??) in danes je bila mala BREZ VROČINE cel dan! Upam da gre v ponedeljek v vrtec! In če kremca deluje res tako čudežno tudi preventivno mi nau problem odštet tudi malo več €!

(odgovor članu bajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Tee tree krema in kozmetika Just
19.1.2007 20:52:14   
bajsek
na podplatih je največ živčnih točk ki jih vzdražimo z masiranjem (tako se tudi krema absorbira v kožo),drgač je  pa men dala agentka preprost odgovor,iz podplatov gre potem krema povsod(nisem je čist razumela, ampak očitno pomaga). Če ima otrok že težave z dihanjem ali pa kašlja, ga lahko malo namažeš tudi po prsih in zg. delu hrbta (mogoče bo prvič in drugič malo rdeče, ampak to je normalno). Ja tud pri nas se je zgodilo, da sem ta malga dvakrat namazala pa je vročina zginla, sam tega ne vzet za sveto, ker če je vročina zelo visoka jo je težko kar izničt. Drugačepa jaz ta malga vsak dan dvakrat preventivno namažem po podplatkih (mal zmasiram).
lp

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Tee tree krema in kozmetika Just
19.1.2007 21:31:48   
2mak
Boni*, jaz imam napisano na ene 30-ih straneh zakaj se kakšna krema uporablja, pa ti lahko pošljem. Na ZS mi sporoči domači naslov, če želiš. Sem pa tudi jaz ful zadovoljna z Justom! Lp. 2mak

(odgovor članu bajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Tee tree krema in kozmetika Just
19.1.2007 21:38:06   
bajsek
čao!

2mak, daj še meni pošlji prosim. jst mam na različnih listkih zapisano pa nič urejeno in pol zmer iščem če kaj rabim. Zanima pa me tudi za katere izdelke maš napisano. moj mail: katja.kop@siol.net

(odgovor članu 2mak)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Tee tree krema in kozmetika Just
19.1.2007 21:46:57   
2mak
Bajsek, z veseljem ti pošljem, a tega nimam na računalniku - imam stipkano na listih. Tko da mi lahko pošlješ domači naslov na ZS. Oukej?

(odgovor članu bajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Tee tree krema in kozmetika Just
22.1.2007 19:56:23   
Minerva
Od Justa uporabljam:

1. Olje 31 - odlično proti glavobolu, če te boli grlo, da daš par kapelj v malo vode in grgraš, kot dišava v izparilniku ... vglavnem ga uporabljam za to.

2. Sol in krema za stopala - najprej namočiš noge v raztopljeni soli v vodi, jih "obdelaš" z različnimi pilicami in podobnim in namažeš s kremo. Če postopek ponavljaš redno - recimo 1x tedensko, so učinki neverjetni, trda koža izgine.

3. Kreme za sončenje so odlične.

Moja prijateljica iz Zasavje Just prodaja, če kdo rabi kontakt!

(odgovor članu 2mak)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Tee tree krema in kozmetika Just
1.11.2008 15:32:21   
sarcy21
Tudi jaz bi prosila za spisek za kaj se kaj uporablja lepo prosim

_____________________________

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan


(odgovor članu Minerva)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Tee tree krema in kozmetika Just
6.11.2008 10:46:31   
Anonimen
Če katera kaj rabi od Justa naj se mi javi na ZS.

< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 29.12.2008 21:40:06 >

(odgovor članu sarcy21)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Tee tree krema in kozmetika Just
6.11.2008 11:21:47   
zverinca
TUKAJ imate pdf skeniranih navodil. Malo je zmedeno, neurejeno, pa ponekod se slabo vidi, ampak bistvo se pa lahko razbere.

Povezavo odprite v novem oknu, kliknete na link just-navodila.pdf in se vam downloada.


< Sporočilo je popravil zverinca -- 6.11.2008 11:22:43 >


_____________________________

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Tee tree krema in kozmetika Just
6.11.2008 11:32:22   
Anonimen
zverinca hvala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zverinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Tee tree krema in kozmetika Just
30.7.2009 17:02:45   
googica
moja mami ima hude težave s krčnimi žilami. ves čas se praska, ker jo zelo srbi, občasno se ji pojavijo tudi rane, ki potem dolgo ne izginejo. zanima me, če je kakšen justov proizvod namenjen tudi temu, saj izginile verjetno ne bi, ampak da vsaj ne bi srbelo in da ne bi nastajale rane. če kdo kaj ve o tem, se priporočam za odg.
hkrati bi tudi sama prosila, če mi lahko na ZS pošljete daljšo razlago, za kaj vse se uporablja teatree. danes sem jo kupila zase, ker sem dobila glivice pod pazduho in menda tudi pomaga, me pa zanima za kaj vse je še. lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Tee tree krema in kozmetika Just
31.7.2009 7:26:47   
pupika
Mi imamo kremo materino dušico, tea tree, olje tea tree, olje 31 in jaz uporabljam intimno milo. Jaz sem pred dvemi dnevi namazala malega po ustih z oljem tea tree, ker je imel afte, pa se je ponoči še malo jokal, včeraj sem vajo ponovila, pa ga ni več nič bolelo, prej pa sem ga z cikaflogo gelom mazala, pa smo se borili skoraj teden dni, saj podnevi ni bilo problemov, ponoči je bilo kar hudo, pa jedel ni nič, pil je pa ogromno, včeraj pa je za kosilo jedel in še za večerjo, najprej ni hotel, potem pa je čudežno vse zmazal. Jaz imam dostikrat nožnično vnetej, pa si umijem z oljem tea tree in namažen z kremo, pa res pomaga, olje 31 pa je itak vsestransko, mož je čudežnop skoraj nehal kašljat po 14 dneh, ki je kašljal tako, da mu je šlo na bruhanje in ni mogel nehat kašljat, potem pa kakor da bi odrezal, ko je spil dve kapljici z vodo.


(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Tee tree krema in kozmetika Just
12.8.2009 19:53:22   
karmen83
Jaz bi pa rabila kremo Tea Tree od Justa, če me lahko katera, ki se s tem ukvarja, kontaktira na ZS - po možnosti iz okolice Slovenske Bistrice. Lepo pozdravljene user posted image

_____________________________

6.8.2008 nama je v življenje posijal najin sonček - najlepša dojenčica na svetu. Sabina, rada te imava!

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Tee tree krema in kozmetika Just
16.10.2009 20:07:01   
just
Zivjo!

Ce katera potrebuje nasvet, katalog, posiljanje posebnih ponudb na mail, izdelke se lahko obrne na just.narocila@gmail.com ali na 040515000. Z veseljem vam bomo pomagali.

lp, maja

(odgovor članu karmen83)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Tee tree krema in kozmetika Just
14.4.2016 19:47:51   
shally7
Jaz imam zelo suho koži tako, da sem kar nekaj časa iskala pravo kozmetiko. Sem pa našla tukaj odlične kreme.

(odgovor članu just)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Tee tree krema in kozmetika Just
24.12.2020 20:16:40   
skippi
Meni je najbolša ta krema z oljem čajevca. Čajevec pa uporabljam že od najstniških let, zaradi aknaste kože.

(odgovor članu shally7)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?