|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Telesna teža
1.2.2005 11:12:40   
žiža
Imam težavo, ki je za štir mesece po porodu v bistvu precej nenavadna. Zadeva je taka, da sem preveč shujšala. Seveda povsem nenamerno. Preden sem zanosila sem imela 50kg, do poroda(34tedna) sem se zredila na 57kg. Po porodumi je v bistvu takoj padla na 52kg. Zdej pa že 14dni poslušam kako sem blazno shujšana, da me nikjer nič ni, zato sem danes končno na vago stopila. Skoraj me je res kap zadela: 47kg. Pa ne vem zakaj :hudicek: sem tolk shujšala. Jem vse, zjutraj zajtrk, okoli dveh kosilo (bolj skromno) potem pa ob pol petih ko moj domov pride še eno konkretno kosilo. Zvečer pa tud ne grem lačna spat, pa še kakšne poslastice čez dan (sadje, piškotki....) MOgoče sta me tale mastitis in operacija tako zdelala. Ja pa še to menstruacija, ki je prišla 7 teden po porodu, se ne pojavi več. Čist možno da zaradi prenizke teže a ne? A je to že alarmanto stanje? Joj me je čist groza da se ne bo kaj zašuštralo tam notri.
Kaj naj storim?
LP Žiža :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Telesna teža
1.2.2005 11:14:37   
dory
Ko sem jaz dojila,pa sem nepolno in samo dva meseca sem zgubila v enem mesecu 15kg...nanamerno in kljub temu,da sem od blazne lakote hodila ponoci v hladilnik...me je dojenje ocitno res izmozgalo...ko nisem vec dojila,sem hitro dobila gor par kilc,ki jih je nocno vstajanje kmalu zbilo nazaj...no dones bi bla vesela,ce bi spet mal dojila ;)

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Telesna teža
1.2.2005 11:18:06   
Lunca1
Ojla!

Tudi jaz sem shujšala, pa bo Pina pojutrišnjem stara 8 tednov. Zredila sem se za 9 kg, ko sem prišla iz porodnišnice, sem jih imela samo 4 manj, potem pa sem v naslednjem tednu izgubila še 5 kg. Zdaj imam pa že 4 kg manj od začetne teže. Se pa nič ne pritožujem glede na osnovo.:)- Verjetno je pri tebi res malo kriva tudi operacija, pa verjetno tudi dojenje. Kar nekaj žensk menda z dojenjem precej shujša. vseeno pa raje pokliči G.

LP Lunca

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Telesna teža
1.2.2005 11:18:33   
žiža
No evo pa smo spet pri dojenju...............:hudicek:

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Telesna teža
1.2.2005 11:47:03   
Anonimen
:grrr: Jaz pa dojim kt pr norcih že več kot en let pa kar vzhajam :grrr: :grrr: :grrr:

(odgovor članu žiža)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Telesna teža
1.2.2005 14:18:36   
brbra
Joj pa od kje meni taka sreča da mi te kile nikamor ne grejo- kvečjem malo gor in ne dol. Anže ima 4 mesece in se polno dojiva na 2 uri, ampak kile kar stagnirajo:hudicek:

Se tolažim, da bo šlo po koncu dojenja dol- pa zlepa al zgrda :)-

lp barbara :sloncek:

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Telesna teža
1.2.2005 18:06:29   
African queen
Joj,kako vam uspe shujšati z dojenjem???Jaz sem prvega dojila 26 mesecev,drugega še dojim(28 mesecev)ampak odvečni kilogrami so tukaj...jooooooooooooooj:((:((:((:((

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Telesna teža
1.2.2005 18:16:37   
žiža
joj punce sej jaz vas čist razumem. Ampak 47 halo no to je pa res mal premal. Sej zunaj zgleda da voz mene poriva ne jaz voz. Ko sem bla :nosecka: sem mela taka fajn lica, zdej ma pa naša Sara, ki je še nedonošenček povrhu, boljš lica kot jaz. Jaz bi rada zgledala mal mamica ne pa kot ena anoreksična srednješolka.:zmeden:

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Telesna teža
1.2.2005 19:26:05   
lenika
Jaz še nisem noseča in imam 46 kg visoka pa sem 159 cm. Kako visoka pa si ti?
Jaz se kar naprej ubadam s tem, da bi pridobila kakšen kilogram in te kar razumem. Pred kakšnim letom sem imela samo 44 kg. Stara sem 26 let, pa se mi tudi velikokrat dogaja, da me zamenjujejo za kakšno srednješolko.
LP

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Telesna teža
1.2.2005 21:15:52   
žiža
Jaz sem še 4cm manjša kot ti. :(

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj dojenje ni vedno najboljše?
Babica je iz svojih izkušenj ugotovila, da dojenje ni vedno najboljša možnost. Ob tem je razkrila, da je v resnici najpo...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?