|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Test nosečnosti
1.4.2022 0:55:48   
Anonimen
Pozdravljeni!
Nekaj dni nazaj sem doma naredila krvni test nosečnosti in pokazal je "čuden" rezultat. Pokazala se je ena črtica normalna (kontrolna) in ena zmazana (testna). Ker mi menstruacija še ne zamuja sem danes naredila še urinski test Clear Blue 6 days early in pokazal je spet eno črtico in pol.
Ali sem noseča ali ne? Zelo sem zmedena.
Prilagam sliko krvnega testa nosečnosti, če bi lahko kdo povedal ali to pomeni pozitiven ali ne.
Hvala že v naprej. :)


user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Test nosečnosti
1.4.2022 14:52:25   
Anonimen
Na prvo žogo izgleda meni na tej sliki kot razmazana kri. Zdaj pa je odvisno kako dolgo še je do menstruacije. Če je samo še par dni, je možno da je res že test pozitiven. Če pa je več pa malo verjetno. Od ovulacije do menstruacije je ca 14 dni. Od tega jajčece potuje po jajcevodu več dni in do same vgnezditve traja tudi do 10 dni.

Najboljše je počakat na zamujanje menstruacije in takrat test ponovit. Rezultat bo tako najbolj zanesljiv. Velikokrat se zgodi, da nosečnost že pred menstruacijo propade (genetske napake pri zarodku ...). Delanje testa pred izostankom je škoda živcev in denarja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Test nosečnosti
8.4.2022 9:09:46   
Tasykaa RR
Anonimen tudi meni po sliki izgleda kot razmazana kri 😒 jaz bi nardila ponovni test še 1x po izostanku menstruacije 😊 šele na podlagi novega testa po zamujeni m...bo lažje oceniti ali si nosečka ali ne 🥰 navijamo, in javi se kaj z novimi novičkami 😊 




(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Prepovedana opravila za nosečnice
Čeprav so nosečke nagnjene k temu, da morajo pred porodom do potankosti urediti svoje gnezdece, je priporočljivo, da se ...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...
photo
Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?