|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Test plodnosti (ona in on)
15.5.2013 16:19:40   
Mimi88
Za vse tiste ki še ne veste..

http://www.lekarna-abc.si/p-694-predictor-plodnost-test-zenske-plodnosti.aspx
15,19eur


http://www.lekarna-abc.si/p-695-predictor-plodnost-test-moske-plodnosti.aspx
29,79eur

http://www.selfcheck.si/baby-start-test-plodnosti-oba.php
46,40eur

Upam da bo komu to pomagalo izvedet kaj ne gre prav..

< Sporočilo je popravil Mimi88 -- 15.5.2013 16:21:57 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Test plodnosti (ona in on)
21.5.2013 11:30:22   
Poka
To, vsaj za ženske, je neumnost, ker si lahko neplden zaradi čist mehanskih vzrokov, ne pa hormonov. Spet zaslužek za farmacevtski lobi... Bedarija. In 15 eur je preveč denarja.

_____________________________

<a href="http://lilyslim.com/"><img src="http://sddf.lilyslim.com/0M3Cp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="LilySlim Diet days tickers" /></a>

(odgovor članu Mimi88)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Test plodnosti (ona in on)
10.6.2013 11:31:56   
Anonimen
Da podam še svoje mnenje. Mi2 sva kupila test plodnosti za moške, ker je moj sumil, da nekaj ni ok z njegovimi plavalci, na spermiogram ga je bilo pa strah it. 100x sva si prebrala navodila in šla v akcijo user posted image Test naj bi bil pozitiven (število spernijev nad 15 milijonov v ml), če se kontrolna točka obarva v močnejšo modro kot testna. In njemu se je kontrolna pobarvala čisto svetlo vijoličnouser posted image Še enkrat sva si šla brat navodila in zasledila, da če se test obarva temno vijolično, to pomeni ogromno število spermijev. Vendar njemu se je obarvala svetlo vijolično. Počakala sva še 4 tedne, da opraviva 2 test (ker v paketu sta 2 kompleta) in rezultat je bil enak. Problem je bil v tem, ker je pri rezultatu pomembna intenzivnost barve - če je barva kontrolne močnejša od testne, potem je rezultat ok, drugače pa ne. Seveda naju je zajela panika in takoj sva se naročila na spermiogram, kjer pa se je izkazalo, da je vse ok, da jih ima nad 100 milijonov v ml. Tako da nama je žal, da sva sploh kupila ta test, ker te samo zmede; v tistem času, ko sva čakala na spermiogram, sva bila oba zelo nestrpna in živčna, seveda prav zaradi tega Predictorja in njegove nerazumljivosti. Tako da ne hvala, nikoli več, stran vržen denar.

(odgovor članu Poka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Test plodnosti (ona in on)
21.6.2013 8:13:58   
robika
Ti testi so metanje denarja farmacevtom,on gre na spermiogram,ona na preiskave-to pa krije ZZZS

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Test plodnosti (ona in on)
3.9.2014 11:51:28   
Anonimen
Tudi jaz imam podobne izkušnje s testom moške plodnosti. Kontrolni del se je ob robu obarval svetlo vijolično, v sredini pa je ostal bel. Bila sva prepričana, da je test negativen. Ko sva šla na pregled zaradi neplodnosti, so možu naredili spremiogram, kjer se je izkazalo, da je čisto vse v redu. Verodostojnost teh testov je zelo vprašljiva in povzorči samo dodaten nepotreben stres.

(odgovor članu robika)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?