|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tibetanski vodni kefir
11.8.2004 14:03:57   
patkos
Pozdravljene deklice!

Dobila sem neke kristale (tibetanski kefir), ki jih daš v vodo, pa 4 žlice sladkorja, dve suhi figi ali slivi in eno limono. Pustiš 2-3 dni in pol to piješ. Zelo zdravo itd...
To sem jaz poskušala in mislim, da mi dobro dene za prebavo in odvajanje vode, sem namreč v 24 tednu in saj same veste kako je s to zadevo.
Sedaj sem pa malo v skrbeh, ker ne vem kaj ta zadeva vsebuje in da slučajno ne bi škodila mojemu dojenčku. Kaj mislite vi? Ste že slišale kaj o tem. Na spletu namreč ni nobenih podatkov, razren na par forumih sem dobila že vprašanja v zvezi s tem, ampak nobenih odgovorov.
Piti ali ne piti? :zmeden:

Lep pozdravček!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Tibetanski vodni kefir
11.8.2004 17:27:43   
zoja
ja tud jaz sem že poskusila ta kefir in mi je bil odličen.za prebavo pa sploh!samo jaz sem ga pila, ko nisem bila noseča, ampak mislim, da ni nobene panike, če ga piješ med nosečnostjo, ker ne vsebuje nobenih škodljivih stvari.kaj pa če piješ fanto al pa kaj podobnega?to se mi zdi 100x bolj škodljivo!
ker pa smo šli na dopust in je moja taščica pozabla na moj kefir, so se kristalčki pokvarili in sem ostala brez njih:grrr:.dobim jih drug teden in bom nadaljevala s pitjem,ker je to res osvežilna pijača.
zato mislim, da ni panike in nazdravje!:)
LP zoja in:duda:

(odgovor članu patkos)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Tibetanski vodni kefir
11.8.2004 18:30:08   
Pilar

Jaz se s svojim nestrokovnim mnenjem pridružujem zoji in bi rekla, da so to vse naravne sestavine in ni panike.

Drugače imam sama tudi velike težave s prebavo, oziroma sem jih imela pred nosečnostjo. Pa sem najprej jemala železove tablete, sedaj pa sirup proeti slabokrvnosti, ampak moram reč, da se je meni prebava nenormalno znormalizirala. No in da končno pridem do bistva: dopoldne veliko sadja (za zajtrk) in čez dan veliko tekočine. Sem pa enkrat na nekem forumu prebrala, da pomaga mlačna limonada na tešče.

Lep pozdrav in čim lažje prenašanje teh vročih dni ti želim, pilar :sloncek: :sloncek: :sloncek:

(odgovor članu patkos)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Tibetanski vodni kefir
12.8.2004 7:48:37   
patkos
Hvala za odgovore. Mislim, da bom res nadaljevala. Najbolj me je skrbelo ker nastaja neko čudno vrenje in vonj ima kot da bi se proizvajal alkohol (vino) ampak po okusu ne bi rekla da vsebuje alkohol.
LP in nazdravje tudi tebi.

Patricija in :duda:

(odgovor članu patkos)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Tibetanski vodni kefir
23.8.2004 12:05:49   
Taj
:rozica:, ojla!

Tudi jaz sem v 24. tednu in veselo pijem ta kefir že 2 meseca in mi povsem dobro dene;). Sigurna sem, da tu nič škodljivega, ampak kvečjemu en kup telesu prijaznih snovi.Zato nikar ne bremzaj in veselo zvrni kolikor ti srce poželi. Je osvežujoče in ima nekih 100 koristnih učinkov, zato kar pogumno.

Prijazen pozdravček vsem kefirkam in prijazno nosečnost še naprej!:racka:

jaz in moj:sloncek:

(odgovor članu patkos)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Prihaja Baby Expo sejem za nosečke in bodo...
Nosečke in mamice pozor! Rezervirajte si datum 13. april. V Ljubljano prihaja že drugi Baby Expo, sejem za bodoče in mla...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?