.ču
|
Da vam razložim situacijo:zmeden::zmeden::zmeden: Verjetno se spomnite,ko se je zbirala pomoč za mamico Dunjo,ki mora kmalu iz materinskega doma. Ker sama nimam materialnih stvari,da bi ji pomagala,sem se odločila,da ji pošljem nekaj denarja. Annny mi je posredovala naslov,potem sm pa še sama govotila z Dunjo. Primer je zlo podoben,kot nekaj časa nazaj pri TaRe*,samo da nisem zmetala tolk za poštnino. Še razmišljala sem ali naj pošljem priporočeno ali ne.In potem sem si rekla ziher je ziher,bom vsaj vedela,da je Dunja dobila tisto pošto:zmeden2: In prejšnji teden pošljem prvič.Po dveh dneh dobim poštna nazaj,češ da je preseljena:zmeden2:zdelo se mi je čudno,ker je omenjala da bo v materinskem domu zagotovo še 14 dni.Tako sem jo poklicala in vprašala,če se ji mogoče sanja kako bi do tega prišlo. Po glasu sodeč je bila zlo razočarana in žalosta.Zmenili sva se,da kontaktiram vodjo materinskega doma,ki pa je nisem dobila.Govorila pa sem s socialno delavko,ki pa ji tud ni blo jasno,kako naj bi do tega prišlo:zmeden2: Ker sem se namenila,da Dunji tudi sama na nek način pomagam,ker potrebuje(oz.naj bi potrebovala)pomoč,sem se odločila in ji v petek ponovno poslala.In zdej je pošta spet prišla nazaj:(:zmeden: Ne vem,kaj naj si mislim,resnično! Ali so tam osebe,ki enostavno zavrnejo pošto,se jim ne da iskat okrog naslovnice:grrr:ne vem,pojma nimam. Hotla sem vam povedat za to izkušnjo,ker je verjetno še katera kaj pošiljala:zmeden2:in če ni bilo poslano priporočeno,kaj se je zgodilo s pošto:zmeden2: Rada bi,da se oglasi Urška,ki mislim,da je bila pobudnica za to akcijo,ali pa Ga.Klavdija B.iz revije mama. Ker tkole pa človek resnično zgubi zaupanje v kogarkoli:( Lp:rozica:
|