Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
ni več noter?
. Ker res še nisem nikoli videla nobenega trebuha po porodu, pa me zanima kam gre vsa ta koža, ki je sedaj komaj napeta čez cel trebuh?
. 
- povešen in nič lep za videt. Ga kar nisem mogla gledat. Pa nisem imela nič strij, le tko grdo je bilo vse povešeno.
Mi je pa kar hitro šel v prvotno stanje - po 14 dneh je bilo tko, kot pred nosečnostjo.
, je pa precej odvečne kože še vedno. Sem pa videla kar nekaj punc, ki so imele kakšen dan, dva po porodu še prav orng trebuh, kot v kakšnem sedmem mesecu nosečnosti. Sem prav čudno gledala, kaj delajo na našem oddelku, ampak so vse pravile, da so že rodile.
prou grozen mi je! zdaj sem pa sploh slabe volje, ko berem, da ste imele takoj normalnega!
. Ampak takoj po porodu ni čas za
, rodila sem pa 3 dni čez rok). Pa moram rečt da mam po treh tednih skor tak trebuh k prej, majčken večji. Sam jst sem mela mal trebuha že prej k nisem glih suhica, pa še vse mi gre v trebuh.