Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
IMELA BOM TRTJEGA OTROKA TE DVA STA PA STARA 3 IN 4 LETA IN ZA VSE SAMA IMAM SICER MOŽA IN MI POMAGA KOLIKOR SE DA A SO TUKAJ ŠE DRUGE STVARI KUAHNJE POSPRAVLJANJE ITD. KAKO
ZRAVEN P AMOREM NAREDITI ŠE PAR ISPITOV ZA ŠOLO OB DELU

. Svaka čast. Še enkrat čestitke, pa naj ti kdo kdaj pa kdaj skoči na pomoč. Pomoč nikoli ne škodi.
... Nič se sekirat, poznam mamice 3 majhnimi otroki, ki so uspešno (ob otrocih) diplomirale in se tudi prekvalificirale, pa naredile post-diplomca...... Vse se da.
Včasih je za zjokat ker sem za use sama in mi skoraj noben ne pomaga še najmanj pa moja mami sicer ne živimo skupaj in nima hiše mi jo imamo in je včasih precej dela enostavno reče da nima tok časa-tašča pa tudi je malo že star a ne tk a se nikoli ne zrajta da bi mi saj malo skuhala-res da mi pomerka otroke a to ni to
Res ne razumem kako si se pol odločili še za enega otroka
ingdaj imate naročenega drugega otroka jezt imam rok 15 junij in ni bilo glih načrtovano.Morem š e vse kupiti cunice previjalno lupinco itd.ostalo mi je še samo stolček za hranjenje in voziček-smem vprašeti koliko si stara
mož večinoma dela in ga ni doma vse kar je v hiši in v njej moram narediti jezt-in kaj je s pisanjem
potem si pa super mami in imaš že dovolj izkušen da zmorš vse to in še kaj dodatnega
) in sedemletnico, pa je sfolgala vse sama, ker je bil oči šofer in je bil več in manj na poti. Za slepo taščo je skrbela svakinja, mamo in očeta (mojo babico in dedeka) pa je imela 60 km stran.
rečt jim ne smeš nič