|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trgovina Ikeja
19.3.2008 8:41:45   
Nastya
Dajte mi povedat, a se res tako splača jit gor nabavit robo za dojenčke ? Je res, da je cenejše kot pri nas v teh otroških trgovincah ? A je to oreng trgovina ali je to tako kot nekakšna diskontna prodaja ?

Ker če je res, potem bom jaz šla gor in bom tam nabavila vse, od otroške sobe naprej ?!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Trgovina Ikeja
19.3.2008 8:48:37   
Vrtnica79
Jaz sem vse pri nas kupila. Če greš tja tudi rabiš za bencin,.....


No, to je moje mnenje. Drugače pa tudi tam mogoče najdeš kaj pametnegauser posted image

_____________________________

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Nastya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Trgovina Ikeja
19.3.2008 8:49:31   
viv_
lej, poglej si tole:

www.ikea.at

Da se še najde kdo, ki ne pozna Ikee... Pa ne mislim nič slabega s tem, samo zanimivo mi je.

_____________________________

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Trgovina Ikeja
19.3.2008 8:51:15   
Tejchy
Pošiljam ti link pa lahko sama malo prečekiraš njihove cene.

http://www.ikea.com/ 

Pa še link od njihovega novega kataloga http://ikeaeu.ecweb.is/08/mgb/

Men je IKEA super. Ni nujno, da vedno najdeš tisto kar iščeš, imajo pa vse od A do Ž kar potrebuješ za dom. Js bi ti predlagala, da greš na en izlet enkrat pa si ogledaš - trgovina je kot trgovina (tk ko pri nas Rutar). Za primerjavo - v Rutarju sem videla isto ogledalo, kot sem ga kupila v Ikei. Razlika: v Ikei sem zanj dala 5 EUR, v Rutarju pa bi morala zanj odšteti 20 EUR oz 15 EUR, ker so imeli glih znižanega. In potem se človek veseli ko je dobil 5 EUR popusta user posted image

Vsekakor priporočam, da greš pogledat kaj imajo, škodit ne more. Lahko pa da boš našla točno to kar iščeš za polovični znesek.

Kar se pa bencina tiče - tudi pri nas daš za bencin oz. se ne voziš zastonj, razen če imaš trgovino pred vhodnimi vrati.

< Sporočilo je popravil Tejchy -- 19.3.2008 8:52:23 >

(odgovor članu Nastya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Trgovina Ikeja
19.3.2008 8:59:01   
bskrle
Preglej si katlog, vem, da so trofasi za otroško sobo zelo uporabni, tudi mizice in stolčki so zelo kvalitetni.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Trgovina Ikeja
19.3.2008 9:08:56   
lea23
evo, jst grem v ikeo kvakrat letno.. bolj zarad firbca, pa kakšne malenkosti kupim za stanovanje.
za otročka lahko kupiš samo otroške sobe ( posteljice so zelo zelo nepriročne ker se stranica ne da spustit ), kupiš lakho tudi rjuhe za jogij ki so 2 komada za 5€ ( pri nas v leclercu sta 2 komada za 8 evrov.. ), kupiš lahko tudi posteljnino ( nimajo nobenega dojenčkastega vzorčka, samo rože in živali ), pa kupiš lahko še plišaste igrače ( podgana, kit, in podobne zverine ). aja, pa še antilop stolček za hranjenje ki pride 15€. aja, pa še kovtrčke in poliestra, in odejice iz poliestra po 3€ ( v zeleni, modri in oranžni barvi ). to je vse, kar lahko nabaviš za dojenčka v ikei.
jst nisem za tamalo kupila še nikoli ničesar, edino velike plastične zabojčke za shranjevanje igrač, pa eno igračo podobno samokolnici s katero prevaža medvedka. to je vse. zdaj pa razmisli če se ti res splača.  

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Trgovina Ikeja
19.3.2008 9:14:45   
mišeka2
Ko sem malo primerjala cene pri nas in v IKEI, sem se kaj hitro odločila, da kolikor se bo le dalo, kupimo stvari v IKEI, saj smo v pričakovanju dveh user posted image  user posted image , kar posledično pomeni dvojne stroške (pa dvojno srečo tudiuser posted image !!!). Tako smo kupili gor posteljici, omari, pa razne drobnarije (brisačke, posteljnino, kovčetrčka (za potem seveda), dekice, lučke, pa še in šeuser posted image . Meni so stvari zelo všeč, pa seveda cenovno je neprimerljivo z našimi. Seveda se ti splača it gor, če nabavljaš več stvari, ker je tukaj potem strošek cestnine, pa vinjeta in seveda bencin, kar ti tudi nekaj pobere. No moram reči, da se je v našem primeru zelo splačalo, z nakupom pa sem zelo, zelo zadovoljnauser posted image

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Trgovina Ikeja
19.3.2008 9:16:27   
jerikou
Evo še ena fenica Ikeje. Ikeja je zakon. Imava popolnoma opremljeno stanovanje vse ikea. In sedaj ko pričakujeva najin prvi naraščaj se že veselim dneva ko odrineva v Ikeo. Vzami si pa to kot nekakšen izlet in ne kot nujo, bos videla  ne bo ti žal. Ker lahko preživiš tam cel dan (no vsaj jaz) si vse ogledaš, gres gor na kosilo vmes naredis plan kaj bos nabavla. Ampak mogoče zaradi cen vseeno priporocam, da si ogledaš avstrijsko stran ikeje ali pa ce nameravata v Padovo, da si ogledaš italijansko. Drugace punce fenice, ikea se bo baje v roku enga leta odprla blizu Trsta (ene 50km stran).
www.ikea.at
www.ikea.it

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Trgovina Ikeja
19.3.2008 9:18:22   
Nastya
Prvo nisem nič užaljena glede na to da ne poznam Ikee-je.

To me sploh ne moti, a zadjne čase veliko slišim o tej trgovini in sem ravno rekla možu, pa daj greva midva tudi pogledat kaj to je.

Ker do sedaj nisem čutila nobene potrebe, da bi morala nekaj ceneje kupovati in se spraševati kakšna roba je to. To je tako kot pri nas nikoli ničesar še nisem kupila v Dipotu, Rutarju itd..ker mi ni bilo treba. Isto pa je s to Ikeejo, šla bova pogledat - a sem skoraj prepričana da bom razočarana nad njo, ker kot mi je odgovorila zadnja Lea23, bom šla domov praznih rok.

Pač rajši kupujem v Baby centru ali v Lesnini itd..kot pa neko robo ki je čisto za moj pojem mimo. Pa tudi če je cenejša. Razumem da nekateri kupujejo tam ali v podobnih trgovinah, ker pač drugega ne morejo..bom pa več pokomentirala ko to vidim.

Hvala vseeno !

(odgovor članu Nastya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Trgovina Ikeja
19.3.2008 9:28:31   
lea23
jst si nisem mogla pomagat, da nebi kupila posteljnine ravno v baby centru. je ful srčkan z medvedki, pa sem dala za cel komplet bivših 14.000. in bi še milijonkrat storila isto. men pač posteljnina v ikei ni niti najmanj všeč. za svojo prvorojenko sem pač želela tapravo dojenčkasto posteljnino. tanke dekice ( enake iz poliestra kot v ikei ) sem pa kupila v intersparu v akciji, sem dala za vsako 5€, pa v enobarvni nežno rumeni in nežno roza barvi. enake odeje so v ikei, le da so tam v temnomodri barvi, živo zeleni, in živo oranžni.
za posteljico sem tudi želela da je v enaki oz. vsaj podobni barvi kot ostalo najino pohištvo v spalnici, pa sem jo kupila v toysrusu za 80€. 
skratka, ikea je stvar okusa. sej imam tudi jst veliko stvari v stanovanju iz ikee, ampak za dojenčke mi pač ni. ti se pa sama odloči. sej lahko greš pogledat, pa če ti bo kaj ušeč pač kupiš ane. zakaj pa ne user posted image  vsake oči imajo svojega malarja.

(odgovor članu Nastya)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Trgovina Ikeja
19.3.2008 9:40:05   
viv_
Ne, narobe si razumela. Ikea ni nek diskont, je pač stil... Če ti je všeč Ikea OK, če ti ni, tudi OK.

Meni imajo super raznorazne dodatke. Pohištvo je pa v cenovnem razredu od do, tako da dobiš vse.

Za otroške sobice imajo ful luštno pohištvo in super luštkane dodatke. Pa imajo stvari, ki jih drugje ne najdeš - mi imamo recimo v kuhinji malo prostora za jedilno mizo, pa smo jo kupili gor, ker pač take nikjer drugje nismo dobili.

Antilop stol za hranjenje je fenomenalen. Se ne da primerjat z nobenimi Peg Peregoti in ne vem čim še vse. Pri nas ga je imela ta velika do prejšnjega tedna, zdej je šla pa na normalen stol. Še vedno ga pa uporablja, če riše z vodenkami...

_____________________________

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Trgovina Ikeja
19.3.2008 9:42:45   
mišeka2
IZVIRNO SPOROČILO: Nastya

Pač rajši kupujem v Baby centru ali v Lesnini itd..kot pa neko robo ki je čisto za moj pojem mimo. Pa tudi če je cenejša. Razumem da nekateri kupujejo tam ali v podobnih trgovinah, ker pač drugega ne morejo..bom pa več pokomentirala ko to vidim.


V IKEI kupujejo tudi ljudje z globjimi žepi...

(odgovor članu Nastya)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Trgovina Ikeja
19.3.2008 9:46:58   
jerikou
viv in mišeka2.....popolnoma se strinjam z vama. Sem iskala prave besede pa sta me prehiteli.
Tudi nevem kako lahko nekateri primerjate Rutarja z Ikeo.

(odgovor članu mišeka2)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Trgovina Ikeja
19.3.2008 9:54:45   
Kaliope
ej, a tebi se zdi, da vi Ikei kopujejo tisti, ki si drugega ne morejo privoščit ali kaj? Ne, v Ikei kopujejo tisti, ki imajo radi kvalitetne, funkcionalne, lične in predvsem moderne stvari. Toliko dobrih rešitev kakršne koli stanovanjske situacije nisem vidla še nikjer. Pa če ti to kaj pove: tip, ki je ustanovil podjetje, je med najbogatejšimi ljudmi na svetu. Pa verjetno ne zato, ker prodaja čip robo ...

Nikjer in res nikjer drugje nisem vidla tako praktičnih previjalnih miz, ki jih po tem, ko je ne rabiš več, lahko porabiš za čisto navadno omaro. Da o drugih stvareh niti ne govorim. Tak da ne sklepaj prehitro, če še sploh nikoli nisi bila v trgovini, niti ne veš nič o njej.

(odgovor članu mišeka2)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Trgovina Ikeja
19.3.2008 10:00:05   
Felicity
Drugace punce fenice, ikea se bo baje v roku enga leta odprla blizu Trsta (ene 50km stran)
  

Jap, v kraju Vilesse (nekje 10 km ven iz Gorizie (I)), user posted image Pa mislim da bo že letos, no vsaj tako krožijo govorice.

Sama še nisem bila nikoli v ikei, se pa zelo veselim te v Vilesse, ker bo zares zelo blizu nas. user posted image

(odgovor članu jerikou)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Trgovina Ikeja
19.3.2008 10:06:30   
mišeka2
Jaz sem pa slišala, da naj bi se IKEA kmalu odprla tudi v Celovcuuser posted image

Drugače pa, ne vem, če ste opazile, če ste kaj brskale po netu: cena istega izdelka v AU je nižja kot v ITA!user posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Trgovina Ikeja
19.3.2008 10:13:51   
Kaliope
pa dolgo se že govori, da se bo gradila tudi v Sloveniji ... v MBju sem slišala za kar nekaj lokacij že user posted image

za različne cene: ko smo imeli še sit, je bila cena obleke v H&M pri nas nižja kot v Avstriji (če si preračunal iz tolarjev v €) ... tak da cene se razlikujejo glede na kupno moč prebivalstva (ampak ne vem, če imajo Italijani ravno večjo kot Avstrijci ... )

(odgovor članu mišeka2)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Trgovina Ikeja
19.3.2008 10:14:17   
jerikou
ja je čist odvisno cene za nekatere iste izdelke se v v državah razlikujejo. sej marsikatera stvar (v ikei) je pa v IT cenej kot v AU. Res so razlike.


< Sporočilo je popravil jerikou -- 19.3.2008 10:15:52 >

(odgovor članu mišeka2)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Trgovina Ikeja
19.3.2008 10:28:58   
Naja31
Očitno misliš, da so v Ikei cenejše in zato bolj zanič stvari.
V Ikei imaš vse: od zelo poceni pa do zelo dragih stvari.
Razlika je v tem, da so tam poceni stvari tudi dobra kvaliteta, ne pa pri nas v Lesnini ali Rutarju, ko poceni pomeni tudi zelo zanič. Pa bistvo nizkih cen Ikee ni v slabi kvaliteti, ampak v načinu prodaje, desjtvu, da vse sam poiščeš po trgovini, sam odpelješ in sam sestaviš, in je končna cena nižja. Na njihovi spletni strani si preberi njihovo filozofijo.

Jaz sicer nisem huda fenica Ikee, ampak izključno iz praktičnih razlogov, ker se mi ne ljubi peljati 2 uri do Graza. Če bi bila kje bližje, bi sigurno vse tam kupovala. Pa izbor v trgovini je večji kot vse Ljubljanske trgovine s pohištvom skupaj.


(odgovor članu jerikou)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Trgovina Ikeja
19.3.2008 10:38:44   
gaya24
IZVIRNO SPOROČILO: Nastya



Pač rajši kupujem v Baby centru ali v Lesnini itd..kot pa neko robo ki je čisto za moj pojem mimo. Pa tudi če je cenejša. Razumem da nekateri kupujejo tam ali v podobnih trgovinah, ker pač drugega ne morejo..bom pa več pokomentirala ko to vidim.

Hvala vseeno !


Ti svetujem, da greš pogledat in pol pišeš. Ikea ni glede na robo niti malo podobna Rutarju, še manj pa Diponu. Lesnina se pa tud lahk skrije pred njo. No, sicer pa... idi pogledat pa pol napiši komentarje. Baby center pa nima tu zraven nič, ker tudi js kupujem v Baby centru, ker Ikea ni otroška trgovina! Tam se dobi pohištvo za otroke (otr. soba, previjalna miza, otr. tepihi, zaboji za igrače, posteljnina, dekice, namizne lučke)

(odgovor članu Nastya)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Trgovina Ikeja
19.3.2008 10:42:52   
*zoe*
Se popolnoma strinjam že predhodnicami - IKEA je stil, ne kr en butast diskont ala Dipo, pa da ti povem še iz lastnih izkušenj tudi to, da imajo kvalitetnejše pohištvo kot pa v Lesnini. Lesnina je za en k. pa še neprijazni prodajalci butasti. Ne kupim tam več NIČ. IKEA je ZAME bistveno bolj uporabna, po mojem okusu, kvalitetnejša,.... je pa to stvar okusa, ne cene. Lahko kupiš stvari, ki so smešno poceni ali pa drage zadeve, odvisno. Če imaš voljo pejd pogledat - ala na izlet - pol boš pa videla. Jaz sem nad njo popolnoma navdušena (določene stvari mi tudi niso všeč, ampak generalno gledano je pa meni super). Popolnoma stvar okusa in preferenc.

Bi bila pa ekstra vesela, če bi bila trgovina tudi v Slo.

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Trgovina Ikeja
19.3.2008 10:43:19   
gaya24
V Ikei imaš vse
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Očitno misliš, da so v Ikei cenejše in zato bolj zanič stvari.
V Ikei imaš vse: od zelo poceni pa do zelo dragih stvari.
Razlika je v tem, da so tam poceni stvari tudi dobra kvaliteta, ne pa pri nas v Lesnini ali Rutarju, ko poceni pomeni tudi zelo zanič. Pa bistvo nizkih cen Ikee ni v slabi kvaliteti, ampak v načinu prodaje, desjtvu, da vse sam poiščeš po trgovini, sam odpelješ in sam sestaviš, in je končna cena nižja. Na njihovi spletni strani si preberi njihovo filozofijo.



SE PODPIŠEM

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Trgovina Ikeja
19.3.2008 10:44:36   
*zoe*
Aja, ko si pa že enkrat v IKEI, moraš pa it obvezno v Toysrus, ker imajo tud fajne stvari za user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Trgovina Ikeja
19.3.2008 11:06:52   
špelin@
Zame je Ikea user posted image user posted image user posted image  Sem bila izredno razočarana nad vsem (kvaliteta, cena, odnos prodajalcev, ponudba,...) user posted image
 
Če greš v Graz, ti priporočam, da greš pogledat še v Mömax (v istem koncu kot Ikea). Mi smo tam kupili super pohištvo user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   [Brisano sporočilo]
19.3.2008 11:10:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *zoe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?