|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Uživanje tekočine
26.6.2006 14:09:30   
Anonimen
Mene pa zanima kolk tekočine spijejo vaši malčki tekom dneva. Naš 18 mesečnik užije komaj kakšna 2dcl tekočine na dan. ( n eštejem pa hrane - poj e pa veliko ) in me že mal skrbi, ker je to zares malo!!

LP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Uživanje tekočine
26.6.2006 16:20:00   
Maleal
Zakaj pa si anonimna?user posted image  Ta tema je bila že prejšnji teden,a vseeno,Marcel je star 11 in pol mesecev in spije nekje 4 dcl.

_____________________________

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Uživanje tekočine
26.6.2006 16:34:36   
marcela
2dcl je absolutno premalo sploh v teh vročih dneh, da ne pride do dehidracije.. Vsaj pol litr bi lmogel, če mu daješ tudi juho, jogurte, mleko, sadje... A si mlkeo k popiti tekočini prištela. Najboljše je, da mu za žejo ponudiš navadno vodo.

_____________________________

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Uživanje tekočine
26.6.2006 21:31:52   
Katja6
Mene pa matra, ker ne vem koliko dobi z dojenjem. Čez dan mu tišim tud flaško z vodo, pa je parkrat potegnil, sicer jo bolj grizlja. No, poje tud cel navaden jogurt, naribano jabolko. In v tej vročini precej vode izgubi skozi kožo-je dostikrat moker..moti me ker lula bolj malo. Prej je bila plenica zjutraj "prescana" se opravičujem, ampak res težka.....sedaj pa komaj vem,da je polulan, glih tolk, da zaznam moker žele v plenički. Star je pa 8 mesecev.

(odgovor članu marcela)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ko uspavanje traja tudi več kot eno uro
Kaj storiti, ko otrok zvečer, pa tudi čez dan, nikakor ne more zaspati in porabite tudi več kot uro, da otrok vendarle z...
Otroke uspavam zgodaj
Moji otroci so vedno šli zgodaj spat. Zapadli smo v rutino, ko so smo se odrekli dnevnemu spancu, približno tretje ali č...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?