|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Upanje
27.1.2015 13:36:12   
Anonimen
Zdravo.

rabim malo vaše vspodbude in par odgovorov.
Že leo in pol se trudiva, da bi zanosila. Decembra 2014 sem šla na odstranitev pregrade in laparoskopijo, sedaj pa že veselo delava na družinici in upava.
Zanima me, koliko vas je takih da vam je res po takih operacijah takoj uspelo?
Drug teden bi morala dobiti M, srčno upam, da je ne bo. Vse do nedelje o tem sploh nisem razmišljala, potem pa so me začele boleti dojke, in trebuh imam močno napihnjen, zato mi je začelo po glavi rojtit,da mogoče je pa sploh ne bo, in da nama bo končno uspelo.
Vem, da je teško ugibati, ali bo sli ne bo, pa vseeno. So to lahko znaki uspeha, ali so bolj znaki poraza?

Lep dan. Ana*
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Upanje
27.1.2015 13:45:42   
cacaca
Pozdravljena,
Sama sem imela 2laparoskopiji in 2histeroskopiji v pol leta...zanosila sem 8mesecev po zadnji operaciji...in naravno,mi je bilo receno da ne bo slo in naj se priprava za umetni postopek..
Za malo spodbude pa nama jebuspelo ko sva sla za en teden na oddih,predtem sem se pa odlocila da ce nama je naklonjen bo uspelo drugac greva na plan b...psiha dela najvec tezav tako da si cimprej zaposli misli
Srecno in veliko uspeha

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Upanje
18.2.2015 16:02:28   
vika3vika
Živijo,

jaz sem dela vse te postopke že mimo. Pa še kar ni uspeha. Trudiva se že tri leta. V Lj nama zavlačujejo, ker se baje lahko zgodi čudež. Jaz sem upanje že izgubila.
lp

(odgovor članu cacaca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Sanje o nosečnosti so pozitivne
Se je tudi vam kdaj sanjalo, da ste noseči? Pomenijo te sanje, da si želite otroka oziroma še enega otroka? Preverite, k...
Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?