|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ureditev...
6.5.2005 12:08:07   
zi&mm
Ojla,

kaj vse je potrebno urediti po :duda: rojstvu od papirjev? Kdaj urediti otroški dodatek, kdaj davčno št., kdaj kartico ZZZS? Aja, glede na to, da sem še študentka in to nezaposlena, mi od CSD pripada dodatek za družino, kdaj pa ti to začnejo nakazovat? papirje za to sem že oddala? Kdaj pa naj :love: mož nese tiste papirje od delodajalca za očetovski dopust?

Hvala :rozica: in lep pozdrav,

Mili
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ureditev...
6.5.2005 12:43:59   
Alina
Jaz sem otroški dodatek in zdravstveno izkaznico urejala ko sem dobila domov rojstni list.

Davčno številko ti pošljejo kar sami in sicer sva bila midva doma 3 dni pa jo je naš Urban že imel.Tudi rojstni list pride zelo kmalu.

Za zdravstveno izkaznico je odvisno po kom bo zavarovan tvoj malček. Če bo po možu potem bo v službo odnesel otrokov rojstni list in vse ti uredijo oni. Najprej dobiš začasni listek, ki velja kot zdravstvena izkaznica, v roku 14 dni pa dobiš pravo zdr.izkaznico.

Na CSD lahko nese mož papirje za očetovski dopust ko boš že rodila. Vse uredijo takoj. Potrebno bo izpolniti pole - 12 zadnjih plač - vpiše delodajalec. Mismo to urejali ko sva midva bila že doma, saj nisva vedela ali ga bo sploh lahko koristil - gužva v službi.


Lepo pobožaj svoj trebušček. :duda:


Lp, Alina in Urban

(odgovor članu zi&mm)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ureditev...
6.5.2005 12:50:12   
tinatona
Haj!

Midva sva rojstni list dobila šele po treh tednih, davčno številko pa komaj danes (sem jo šla v sredo iskat na občino, pa jim računalniki niso delal). Tko da bom zdej rojstni list v službo poslala...
Če si še študentka si po nekom zavarovana... Najlažje je če tisti po katerem si zavarovana nese v službo otrokov roj.list, pa bo po tistem zavarovan. Lahko pa ga zavaruješ po možu. Zdravstveno kartico pa potem pošljejo v roku 14 dni.

LP tina

(odgovor članu zi&mm)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ureditev...
7.5.2005 10:34:20   
Naty*Taja
Zdravo.
Glede na to, da si vprašala to kar mene zanima, bi samo in si dobila popoln odgovor, bi samo dopolnila vprašanje:
Kako pa je s podpisom očetovstva - a lahko gremo to kr takoj zrihtat? Rodili smo se 25.4. in smo zdej že 12 dni stari.

(odgovor članu zi&mm)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ureditev...
7.5.2005 21:11:35   
tinatona
Živio!

Ja to greš lahko zrihtat takoj ko dobiš rojstni list oz. greš po moje lahko s potrdilom da si rodila na Mačkovo in to tam urediš.

LP Tina

p.s.:Naš očka ni boh ve kaj in semse odločila da s tem počakam eno leto...

(odgovor članu zi&mm)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?