|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Uvajanje goste hrane - s cem zaceti, kak
6.10.2004 13:13:47   
Seven*
Midva sva stara 4. mesece. Malo sva poskusila rizeve kasice z mojim mlekom in danes malo pretlacene banane.

Zanima me kako ste ve zacele, kaj se dodajale.. Saj vem, da obstaja veliko knjig, vendar vsi vemo, da tudi izkusnje veliko pripomorejo..

Kaj se je pri vas najbolje obneslo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Uvajanje goste hrane - s cem zaceti, kak
6.10.2004 13:26:40   
dory
Jaz sem zacela z rizolinom....in vse obroke sem delala z mlekom...nic z vodo....potem sem poskusla se bananino kasico...pa frutke, zelenjavne in sadne...se vedno gledam na to, da naredim obroke mlecne...malo je takih,ki ne vsebujejo mleka...ceprav sem se tko bala, da ne bi blo kaksne reakcije..pa je ni bilo...mali je cist nekompliciran kar se hrane tice, le zelenjava mu ne disi najbolj...sem se mal zmotila,ker sem nu najprej ponujala sadne stvari,ki so sladke....no ja, upam, da tud to mine...skratka pocasi pa bo...


No midva po zlicki jeva od 3,5 meseca...do danes pa ima najraje kasico,ki jo pripravim sama iz banane,jabolka, mleka in zgostim z rizolinom...

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Uvajanje goste hrane - s cem zaceti, kak
6.10.2004 13:47:55   
Anonimen
Midve sva začeli z uvajanjem goste hrane nekje v četrtem mesecu. Najprej žitne kašice z mlekom, pa pretlačena banana, kuhano jabolko... Prebrala sem si milijon člankov o tem in si kupila knjige z nasveti in recepti, da ja ne bi ničesar naredila narobe in ji povzročala prebavnih težav.
Potem pa pikica kar naenkrat ni hotela več jesti kar sem ji pripravila ampak le tisto, kar smo jedli drugi. Pa sem ji pač dala vsakega malo za poskusit. In je pri šestih mesecih z največjim veseljem jedla pasulj.
Brez kakršnih koli težav. In tako še danes: kar jemo ostali je dobro, če kuham le zanjo niti noče poskusit!
Začni seveda previdno a se ne obremenjuj preveč. Daj mu za poskusit kar jeste, če bo hotel. Ampak na začetku bolj malo in po možnosti ne popoldan, da ne bosta imela ponoči težav s trebuščkom.
Pa na začetku se le izogibaj jedem, ki napenjajo, kot je hruška in podobno.

Lp,

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Uvajanje goste hrane - s cem zaceti, kak
6.10.2004 14:11:52   
dory
Nas je tudi v nedeljo jedel pire krompir z omako, kjer se je pekel piscanec....je tko cmokal...pa ni bilo panike...tudi kravje mleko je ze poskusil in mu je bil prav vsec...ne kompliciram prevec, mal poskusim, ce ni reakcije in ce vidim, da ima mali rad pol sploh ni panike :)

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Uvajanje goste hrane - s cem zaceti, kak
6.10.2004 14:53:29   
MINEJA
Jaz sem začela prvi teden s sokci:korenček, jabolko, nato kombinacij obeh, nato banana, itd. Drug teden sem začela s kašicami:najprej jabolko, banana, marelice, breskve, borovnice, hruške, ... Nato sem jutranje mleko zamnjala za mlečen kašice (Milubrei od Milupe)opoldanski obrok mleka pa z zelenjavno kašico:krompirček, korenček, grah, cevtača, itd. popoldanski obrok mleka pa z jogurtom, skuto, kompotom, pudingom. Sedaj večinoma je že vse kar mi, le malo manj začinjeno.
Sadja pa mu na začetku nisem dajala surovega, ampak sem ga zdušila in tako naredila kašico, pa malo cimeta sem včasih dodala.

:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Uvajanje goste hrane - s cem zaceti, kak
11.10.2004 15:18:44   
Anonimen
Midva sva začela s prekuhanim korenčkom (3 dni), nato prekuhano jaboljko (3 dni), nato skupaj prekuhan korenček in jabolko (3 dni), sedajjeva že 4 dni jabolko in banano.
obnese se krasno, Filip je kot profesionalec :sloncek:

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Uvajanje goste hrane - s cem zaceti, kak
15.10.2004 21:48:48   
ESA
Tudi mi smo začeli s prekuhano jabolko, pa ga je ful zaprlo, kar mi ni bilo logično. Vprašala sem pediatrinjo in mi je rekla, naj sadja ne prekuhavam, kajti jabolke, ki so kuhane in potem počakaš, da se ohladijo, postanejo prestane - te pa zapirajo.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Uvajanje goste hrane - s cem zaceti, kak
16.10.2004 18:06:21   
puncica
:zmeden:a ja mi smo se pa ravno na jabolka pokakal, pa prej en teden nič :zmeden:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj dojenje ni vedno najboljše?
Babica je iz svojih izkušenj ugotovila, da dojenje ni vedno najboljša možnost. Ob tem je razkrila, da je v resnici najpo...
Prvi mesec z dojenčkom: Zakaj je začel tol...
Dojenček, ki je bil prej »priden« in je jokal v mejah normale in predvsem, kadar je kaj potreboval, nenadoma dobi neutol...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?