|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   VOZIČEK QUINNY
24.7.2005 18:27:34   
Rubin.
Hellou,
kupila sva Freestyla, sedaj pa me zanima, če se pri teh vozičkih da dokupiti dežniček oz. ali ga ima katera. Saj ne moreš vedno voziti proti soncu, npr. po pločniku ipd. Oz. kakšna je rešitev?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   VOZIČEK QUINNY
24.7.2005 20:59:21   
mojčca
Tudi jaz imam Quinnyja in smo tudi dokupili dežniček. Ker jih ta firma ne prodaja smo jo kupili v Baby centru, ampak cena je bla pa :ups::ups::ups: - skoraj 6.000,00 SIT (ker imam bež voziček zraven nisem hotela modre, ampak sva vzela dvobarvno, se pravi peščeno in oranžno)

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   VOZIČEK QUINNY
24.7.2005 21:31:41   
brianna
Zakaj kupovati dežnik proti soncu, ko je voziček sam narejen z zaščito. Streha je na fršlus, zadrgo, ravno zaradi tega in ne zaradi lepšega. Le ta se odpne in streha se pomakne toliko naprej, da otročka obrani sončnih žarkov.

Nimam Quinnya, pa to vem. Ne vem zakaj kupujete marcedese, če jih vozite kot fičote. Kupite nekaj, kar se hvali, potem pa vseh funkcionalnosti sploh ne poznate

Žalostno!!

lp

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   VOZIČEK QUINNY
24.7.2005 21:47:01   
arielca
Ja, to kar je napisala brianna je ena od prednosti Quinnyja in zato ti vozički nimajo zraven original dežnička proti soncu ;).

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   VOZIČEK QUINNY
24.7.2005 21:47:28   
lin
Nimam navade vstopati v take debate,samo brianna,če te nekdo vpraša za nasvet ali mu svetuješ,če pa ti gre naživce,samo preletiš post in greš dalje,nevem zakaj moreš napadat.
Jaz mam tudi Qinnyja in to kr dva a zato sem zate zdaj .......................??????????????
Brez zamere,pa zaključejem temo!
Pa še odgovor.
Freestyla ima možnost da se strehica pomika gor in dol,če odpneš zadrgo,samo meni včasih to ni bilo dovolj tako da sem v bc kupila dežniček saj so univerzalni in gredo na večino vozičkov,Quinny pa žal svojih nima.
Lepo vožnjo.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   VOZIČEK QUINNY
24.7.2005 21:48:45   
lin
Pa še neki o funkcionanosti,glede na prijaznost prodajalk je treba žal več ali manj vse sam pretuhtat kako in kaj pa ne samo za Quinnyja za bilo kaj.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   VOZIČEK QUINNY
24.7.2005 22:42:04   
andrejaz
Original dežniček ne obstaja. Jaz sem ga kupila univerzalni senčnik v Toysu v celovcu, vendar sem ga mogoče uporabila samo 2x. Mi je veliko bolj praktično odpeti zadrgo na vozičku in po potrebi nagniti strehico.
Od strani pa sonce lahko moti otroka samo takrat ko je sonček že precej nizko - takrat pa ni več močno

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   VOZIČEK QUINNY
25.7.2005 9:18:43   
viv_
Jaz imam Quinnyja, prevoženih pomoje več kot 100000km :)-:)- pa nisem dokupovala senčnika. Samo strehico sem regulirala, pa je bilo super. Parkrat se pa s strehico ni dalo, sem pa tako kot marjeta, uporabila plenico.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   VOZIČEK QUINNY
25.7.2005 12:19:07   
pravljica
jaz sem tudi šele tu gor izvedela za premično strehico na quinnyju...senčnik sem kupila, ampak zaenkrat ga še ne rabimo, je pa vedno spodaj v košari...aja, imam pa črnega iz emporiuma (spodnji del je skoz pritrjen na ogrodju, zgornji del se pa odstrani z gumbom in se samo natakne nazaj ko rabiš)

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   VOZIČEK QUINNY
25.7.2005 21:06:41   
Rubin.
Drage moje, najlepša vam hvala za odgovor. Quinnya sva kupila na željo mojega moža in ker je to najin prvi otrok, ki se še ni rodil (bo pa kmalu), nama še ni uspelo uporabljati vozička, da bi pa praznega vozila gor in dol po ulici pa se mi tudi zdi smešno. Zato sem vas tudi vprašala za nasvet. Če pa sem zato neumna :(, pač tako bodi. Sem pa kljub svoji "nespametnosti" :ups:izvedela koristen podatek, za katerega še enkrat hvala punce, ki pač niste tako arogantne do drugih. Sem pač videla po mestu, da kar veliko uporabljajo senčnike, ne sicer na Quinnyih, ki pa jih je btw izredno malo, zato sem tudi vprašala. Pa brez zamere.:metulj:

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   VOZIČEK QUINNY
27.7.2005 11:05:05   
Skaana
Cappy,

kar zmrazilo me je ob zgornjem odgovoru:( Tudi mi imamo Quinnyja in je nekaj najboljšega za našo malo. In tudi midva za našo prvo pikico kupila na fantovo željo. Želel je nekaj kvalitetnega in praktičnega. In ni naju razočaral.:bravo:

Pazi zdaj - in jaz tudi do pred kratkim, ko sem slučajno eksperimentirala NISEM VEDELA, da je pri vozičku tako praktična strehica. In :duda: je zdaj navdušena, ko ima razgled na okoli:)-

In voziček bo zdržal štiri leta in potem najverjetneje še kakšnega otroka. Ne potrebuješ posebej vozička marele, ker jaz spravim mojega v prtljažnik Twinga... grem z njim brez problema po travnikih:love::love::love: Vso ostalo opremo imava sposojeno oz. prirejeno, tukaj sva pa res hotela najboljše.

Hiter porod ti želim, pobožaj sončka v tebi in uživaj, dokler sta še eno 9nebesa

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?





sindarin

Bi kupili rabljeno igračo (seveda dobro ohranjeno)?

da (45%)

ne (40%)

samo dražje igrače (11%)

drugo (3%)


Število vseh glasov: 262

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!