|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   VZMETNICA ZA OTROŠKO POSTELJO
14.10.2005 9:49:34   
alijana



POzdravljene vse, ki ste v končni fazi oblikovanja stvari za otročička. Ker ga pričakujem vsak čas, je sobica že pripravljena user posted image . Idino pri vzmetnici za posteljo sem se ustavila, ker jih je toliko in ne vem katero izbrati. Kaj ste izbrale ve oz. vaše izkušnje. Gledala sem Dormeo-baby, vzmetnica s kokosovim jedrom, ki uravnava vlažnost,... Lp, user posted image


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: VZMETNICA ZA OTROŠKO POSTELJO
14.10.2005 12:29:17   
sarazan
Hojla!

Midva sva izbrala jogi, ki je iz latexa s kokosovim jedrom.
Sama leživa vsako noč na latexu in ga ne zamenjava za nič na svetu. (Mož je tudi občutljiv na pršice in podobno, zato je tak jogi zanj sploh primeren.)

Predvidevava, da bo latex všeč tudi najinemu otroku. Ker pa je latexov jogi enkrat dražji od tistega s kokosovim jedrom, sva se odločila za slednjega. Otrok bo na tem jogiju spal cca. 2 leti, potem pa bo dobil novo posteljo, kjer bo pravi latexov jogi.

Kakšna je kvaliteta ostalih vrst vzmetnic pa nimam pojma, ker me tudi ni zanimalo. Prepričana sem v latexovo kakovost iz lastnih izkušenj ležanja na različnih jogijih.
Upam, da ti bo katera vedela še kaj več povedati.


_____________________________

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu alijana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: VZMETNICA ZA OTROŠKO POSTELJO
15.10.2005 17:17:35   
teta beta
Midva sva tudi kupila tega iz lateksa s kokosovim jedrom. Bilo nama je pomembno predvsem to, da je jogi trd in tega so nama priporočali. Menda jih prodajo 90 % v primerjavi s tistim na fedre (10 %). Cenovno pa sta bila isto (12 ali 13 tisoč), zato sva vzela tega, ker je v celoti iz naravnega materiala itd. Tamala pa itak najraje spi v najini postelji ne glede na jogi user posted image .

(odgovor članu alijana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?