|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   V vrtec k nunam?
30.11.2004 8:06:00   
jacinta
Dan,
situacija je takšna , da bo gospa na katero smo računali, da bi drugo leto pazila našega Miškija, takrat že imela v varstvu dva enoletnika (tudi naš bi bil takrat eno leto), Ker gospa varuje sama, le včasih ji pomaga mož, se meni-mamici zdi, da bi bili trije enoletniki v pleničkah prehuda obremenitev zanjo in škoda za malčke. Kaj mislite?
Zdaj besno iščem druge možnosti in izvohala sem jasli, ki jih imajo nune v Štepanjcu....pa sta mi kolegici, ki sta sicer super mamici s po tremi otročki in izkušnjami rekli, da oni k nunam otrok ne bi dali, saj o otrocih nimajo pojma, ker svojih nimajo...
Prosim za mnenje/nasvet in pa seveda, če poznate vrtec Nazaret, ki ga vodijo Marijine sestre, kakšno info iz prve roke.:zmeden2:
Ali poznate , kakšne ok jasli v bližini severne LJ obvoznice? Prijavo bomo poskusili oddati še v vrtec pri LJ porodnišnici, samo do tja je takšen promet...

Hvala, hvala, hvala...:duda:

ps
že zdaj me stiska, da bo Mišek šel v vrtec...bom zgleda ena od tistih mami, ki jokajo bolj kot otročki....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   V vrtec k nunam?
30.11.2004 8:18:01   
janja
Iz kje pa ste, oz. kje bodo vaše dnevne poti? Najbolje je najti vrtec v bližini ali na poti.

Glede vrtca pri LJ porodnišnici pa tako. Prednost imajo zaposleni v KC, ostali pa naj čimprej oddajo svojo prijavo. Sredi leta je tam zelo težko dobiti mesto. Mi smo sicer dobili mesto, vendar smo ga prepustili, ker je tam kjer stanujemo, veliko lepša (bolj zelena) okolica za sprehode otrok. Okoli vrtca KC pa je sama cesta in pločevina.

čau, Janja in :duda: Andraž

(odgovor članu jacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   V vrtec k nunam?
30.11.2004 8:25:52   
jacinta
Smo z Dolenjske in v našem kraju ni jasli. Pridemo pod Golovcem ali po južni obvoznici(vseeno samo, da ni treba preveč v mesto rinit)in naprej do konca Celovške...

(odgovor članu jacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   V vrtec k nunam?
30.11.2004 8:50:55   
Anonimen
Koliko pa ima tista gospa enoletnikov (ali nasploh otrok) v varstvu običajno? Jaz poznam eno, ki jih ima mislim da pet ali šest. Sicer mi ni jasno, kako zmore, ampak starši so zelo zadovoljni. Iam veliko traso in poleti so tam vzunaj. Pozimi pa res ne vem, kaj počnejo, kako jih hrani toliko, uspava ipd. Ampak take ženske imajo ponavadi kar prakso, zato je odvisno, kako je bilo pri njej do sedaj. Poznam tudi eno, ki ima svoijo dvoletno punčko pri eni gospe, ki pazi tri otroke, ne vem sicer, koliko stare, pa je tudi zadovoljna. Torej predlagam, da se najprej pozanimaš, če ta vaša gospa običajno pazi tudi več otrok in kaj misli ona, če bo zmogla.

Kar pa se nun tiče, pa res ne vem. Da bi bile zato kaj slabše vzgojiteljice, ker same nimajo otrok, ne verjamem. Veliko je žensk, ki nimajo otrok, pa znajo odlično z otroki. Meni je bolj vera tuja, pa bi imela zato pomisleke. Če tebi ni (vera preveč tuja) in če te gospe preverjeno dobro čuvajo otroke, potem, kaj pa jaz vem, meni je sicer to vse skupaj res zelo tuje, ampak mogoče je pa v redu.

(odgovor članu jacinta)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   V vrtec k nunam?
30.11.2004 16:14:10   
kofetek2010
Moj sin hodi v 3r/9 na OŠ Kolezija, prej je hodil v vrtec, ki je tam zraven (Vrtec Kolezija - Cesta v Mestni log, nasproti Murgel) in sem bila ful zadovoljna. Pripeljem se iz dolenjske smeri, grem na Rudniku na južno obvoznico, potem pa dol za LJ - Center, sina odložim v šoli in potem veselo proti Bežigradu v službo.
Vrtec je bil še pred dvema letoma odprt do 17h, zato mislim, da je še sedaj.
Saj smo bile vse :((, ko so šli naši :duda: v jasli!

(odgovor članu jacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   V vrtec k nunam?
5.12.2004 20:31:09   
spella
Vrtec Kolezija je res odprt od 5.30 do 17.00. Sama še nimam otrok, trnutno z možem delava na:duda:, in sem bolj doma na forumu zanositev, a ker delam ravno v omenjenem vrtcu kot pomočnica (s triletniki), sem še malo pokukala na to stran. Sprejemamo otroke nekje od 11. meseca dalje. Misli da je v eni sobi lahko največ 12 enoletnikov in dve vzgojitljici. Glede na to da delam v vrtcu pa vidim da se otroci v tej starosti na vrtec najlažje prilagodijo, seveda če so za to 100% odločeni njihovi starši. Vedeti pa morate, da bo otrok vedno jokal, ko ga boste dali iz rok, vi se boste v službi zaradi tega sekirali še cel dan, otrok pa bo jokal še cca.3-5minut (prvi mesec nekoliko več).

Odločitev je vaša, naredite pa sevea tisto kar je najbolje za vašega otročka.

LP:zajcek:

(odgovor članu jacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?