|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vožnja z avtomobilom
7.9.2004 14:07:36   
natasaz
Naš mali je star 18 mesecev in imamo problem, ko gremo na vožnjo. Še preden se odpeljemo ima rokice že snete iz pasov, tako da je pripet samo še spodaj pri nogicah (čez pas). Bolj mu popravljam roke nazaj, bolj jih z užitkom daje ven. Na koncu mu jih pustim in jih ima zunaj. Ali ima katera od vas podoben problem in kako ga rešiti?
Lep pozdravček
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vožnja z avtomobilom
7.9.2004 14:22:39   
Anonimen
:)-:)-Ne vem kakšen stolček imate tudi naš se je pri prejšnem stolčku Cam.slačil naramske pasove pol smo pa kupili stolček Romer,zategnili pasove.Bilo je veliko razburjanja pa se je vdal v usodo in je mir.:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu natasaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vožnja z avtomobilom
7.9.2004 14:59:48   
natasaz
Imamo romer-king sedež in smo tud že poskusli z zategom pasov, ampak potem je bilo šele hudo, se mu je kar trgalo. Se je tko drl, da sem mislila, da ga bo konec in sem mu rajši pustila, da ima roke ven, ker v takem se ne moremo vozit...???? Začel je z glavo udarjat nazaj v sedež in ga potem še glava boli, pa tako se je drl, da na koncu še sam ni vedel zakaj, saj ko je imel rokice že zunaj je bil še vedno ves penast...Hudo, noče se vdati v usodo!

(odgovor članu natasaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vožnja z avtomobilom
7.9.2004 16:14:37   
Anonimen
:zmeden:Ja potem pa pustit da ima rokice zunaj in pčakat da bo starejši ko se mu davsaj malo dopovedat,in če je le možno koga zraven njega zadaj.Drugega pa res ne bi vedela.PAPA:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu natasaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vožnja z avtomobilom
7.9.2004 19:46:15   
VITA74
Pri nas se je pikec samo enkrat odvezal med vožnjo... Oba z očkom sva reagitrala burno in ustavila avto... malčku sva razložila da ne bomo nadaljevali vožnje dokler ne bo privezan, ker pa se nama mudi v službo/sestanek bova nadaljevala pot brez njega če ne bo..... grožnja je zalegla.
Zdi se mi da pri privezovanju v avtomobilu ni popuščanja, naš mora biti vedno privezan tudi na krajše relacije.
srečno

(odgovor članu natasaz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Vožnja z avtomobilom
7.9.2004 20:02:44   
Mandarin
V avtu ni heca!
Lahko samo močno zabremzaš, pa bo mali letel po celem avtu! Naša se je tudi na hotela nekaj pritoževat, zdaj pa ve, da nima šans!

(odgovor članu natasaz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Vožnja z avtomobilom
7.9.2004 22:13:39   
Suza
Tudi moj nečak si je snemal naramnice med vožnjo.
Ne vem kolikokrat smo mu povedali, da mora biti pripet pa ni nič pomagalo. Potem sem prosila prijatelja, ki je policist, da se enkrat oglasi pri nas po službi v uniformi. Pa mu je on rekel, da mora biti pripasan med voznko in (glej ga šmenta) je zaleglo. Od tedaj brat več nima težav in tamali je vedno pripasan.

(odgovor članu natasaz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Vožnja z avtomobilom
9.9.2004 7:42:44   
mala
poskusite mu dopovedat da mora biti privezan, če ne se lahko kaj hudega zgodi! mi smo že imeli nesrečo:( in hvalabogu da je bil privezan. Najbolj se zgražam pa nad starši, ki imajo otroka v naročju med vožnjo:grrr::grrr: se sploh zavedajo kaj bi bilo če bi imeli nesrečo???

Upam da boste težavo lepo in čimprej rešili!
lp:miska:

(odgovor članu natasaz)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Vožnja z avtomobilom
9.9.2004 8:20:55   
Lunca1
Jaz sem letos učila fantka (3r), ki je imel hudo prometno nesrečo. Fant (že tako majhen za svojo starost) je sedel spredaj na sopotnikovem sedežu, ko je mama prepozno zagledala da je pred njo ustavil avtobus. Posledice - hude poškodbe , preluknjana pljuča. To je samo v opozorilo tistim, ki otroke mlajše od 12 let vozijo spredaj. Mislim da je bil fantek privezan, nisem pa prepričana. Nesreča pa se je zgodila 1 km od doma. Jaz vem da bom svoje otroke privezovala, pa če bo to do samo 300 m oddaljene trgovine.

Lp Lunca

(odgovor članu natasaz)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Vožnja z avtomobilom
9.9.2004 8:29:16   
Lenny
Tudi mi uporabljamo Romerja in mulček :duda: nima pogoja, da se odveže. Me je preveč strah, da se kaj zgodi, ker je pred leti sošolka izgubila sinčka v prometni nesreči, ker mali ni bil pravilno privezan in ga je ob trku vrglo iz vozila :(( Je pa res, da je naš mali od malega navajen dejstva, da se v avtu vozi privezan, najprej v lupinici, potem v tem stolčku. In to velja za vse razdalje, tudi do babice, ki je 500m stran.
Predlagam, da ste vztrajni in mu skušate dopovedati, da brez privezovanja vožnje ne bo. Seveda ne zjutraj, ko se mudi v službo ampak enkrat z dobrimi živci in veliko časa. Saj vem, lahko je svetovati, ko pa mali kriči na vse grlo, je stvar dosti bolj komplicirana.
Veliko uspeha!
Lenny

(odgovor članu natasaz)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Niti strije, niti stanje vagine zanjo ni v...
V svojih objavah redno prikazuje predele na trebuhu, zadnjici in nogah, dele telesa, ki jih večina drugih vplivnežev skr...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?