|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Voziček Chicco 6 WD
4.1.2005 10:39:48   
April
Pozdravljene,

zanima me, če ima katera izkušnje s tem vozičkom in kako se obnesejo kolesa na makedamu.Malo me skrbijo kolesa, ki pa žal niso na zračnice. Pa res ne bi rada, da bi čez par mesecev že vse škripalo.

Zasledila sem, da ga ima samo Jančika. Razmišljam, da bi ga kar kupila, čeprav imam rok konec aprila.

Meni je zelo všeč, tudi cenovno ugoden:bravo:. Tako da rabim še kakšen nasvet z vaše strani, ki imate že precej prevoženih kilometerov, kakšne so sploh odlike super vozičkov.

Ker bo spomladi že dovolj toplo, ne mislim kupovat košare za novorojenčke.Voziček se dovolj nagne nazaj,
tudi zato se mi zdi uporaben.

:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Voziček Chicco 6 WD
4.1.2005 12:07:42   
lidia
Jaz tudi močno upam, da bo kdo opisal izkušnje, ker ga imam tud nagledanega...:zmeden2::)

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Voziček Chicco 6 WD
4.1.2005 12:32:23   
Jančika_
Evo mene:). Kolikor vem, ga imava na RR samo midve s Tašo. Taša je imela problem z nastavitvijo naslona v pokončni položaj, pa so ji ga na servisu super porihtali - zamenjali celo ogrodje, pa še strehico, ker so jo oni poškodovali.

Moram reči, da sem zelo zadovoljna z vozičkom. Ker stanujem v mestu, sem potrebovala okretnega, ker pa gremo kdaj tudi malo off-road, je moral biti robusten. In je. Ni trd, recimo lahko ga malo zamigaš sem in tja, kar se na grobi podlagi fajn obnese, ker malega ne preruka tako. Pravzaprav so granitne kocke v mestu čisto primerljive z makadamom. Mož pravi, da ga najbolj razmeče na t.i. mačjih glavah, srednjeveškem tlaku iz proda, velikega za mačjo glavo (:zmeden: ). Po petih mesecih nič ne škripa ali kaj podobnega. Tudi obraba ni vidna.

Ima veliko košaro, jaz ponavadi vse nakupe not namečem. Zloži se tudi fajn, samo jaz sem včasih malo štorasta in ga komaj spravim v prtljažnik od Fabie. Mož pa nima problemov s tem, ker je velik in močan:).

Ročaj je nastavljiv, naslonjalo se res poleže do ležečega položaja in tudi jaz nisem imela ne košare ne torbe. Zraven dobiš tako luštno oporo za glavo za novorojenčka, ki jo lahko uporabljaš tudi v jajčki. Jaz je vozičku že en čas ne,v jajčki pa še vedno.

Jajčko imam tisto, ki paše k vozičku, ampak je nisem nikoli namontirala nanj, imamo jo samo v avtu.

Kaj več pa že skoraj ni za povedat...aja, zame je pretežek za nosit po stopnicah. Ima 12 kil, tamali jih ima 7, pa še kaka stvar v košari.....ne gre.

LP, Jana:zajcek::zajcek::zajcek:

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Voziček Chicco 6 WD
4.1.2005 12:58:16   
lidia
o super, mene si kar prepričala, zdaj moram samo še čekirat, kakšna je razlika v ceni, če ga kupiš pri nas oz. v Italiji, mam filing da pri nas ni ravno dost izbire glede barv... kje ga bos ti kupila, janin?

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Voziček Chicco 6 WD
4.1.2005 13:18:15   
April
ja super, jaz sem tud že prepričana.

najbrž ga bom kar v ljubljani kupila, v chiccotu na wolfovi al pa na nazorjevi. odvisno katera barva mi bo všeč.

pred tremi tedni so imeli na wolfovi dva v trgovini, cena z 20 % popustom pa je bila okrog 53. 000 SIT (nisem čist ziher, par tolarjev gor al pa dol).

Jaz grem že jutri pogledat, ko bom v centru.

hvala jana za tako izčrpen opis:bravo:

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Voziček Chicco 6 WD
4.1.2005 13:25:33   
Jančika_
Kupovala sem lani aprila in mislim, da so imeli v celjskem Chiccotu vse barve, ki sem jih sicer videla na spletni strani. Drugače pa so vsaj v Celju ful prijazni in se da marsikaj zmenit, jaz sem si recimo nekaj zmišljevala glede jajčke, ali naj vzamem še postavek ali ne, pa nisem imela občutka, da bi me kaj grdo gledali.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Voziček Chicco 6 WD
4.1.2005 14:26:48   
lidia
janin, če boš kupila model oz. barvo iz leta 2004 zna bit problem, da ne dobiš kakšnega dodatka v isti barvi ker je že passe. No, mogoče pa jaz preveč kompliciram...

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Voziček Chicco 6 WD
4.1.2005 14:26:50   
lidia
janin, če boš kupila model oz. barvo iz leta 2004 zna bit problem, da ne dobiš kakšnega dodatka v isti barvi ker je že passe. No, mogoče pa jaz preveč kompliciram...

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Voziček Chicco 6 WD
4.1.2005 15:04:27   
Taša
Evo še mene, ki imam ta voziček. No je že Jančika povedala oz. napisala vse v zvezi z mojim problemčkom z tem vozičkom. No zdej je porihtan in hvalabogu.No moram rečit da sem zadovoljna z njim, mogoče me malo moti ko se zlaga ( sem bolj štorasta ), je težji, tak da ga jaz mal težko dvignem ( saj gre če se potrudiš ), imava karavana, pa se mi zdi da vseeno skoraj cel prtljažnik zasede. Drugače pa je fajni. No sedaj sem videla da se zraven tega vozička da dobiti tudi nekakšna torba, katero sem prej (ko sem voziček kupovala jaz) videla le v Toysu. Drugače vem da so v dec. imeli v Celju eno akcijo in so imeli modele znižane (verjetno l. 2004-barva)...
Drugače pa je voziček fajni in se ga kar navadiš tak da ni problema, ti ga priporočam...

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Voziček Chicco 6 WD
4.1.2005 17:30:37   
April
ja super, glede barve se pa ne sekiram kaj dosti. Tudi, če so razni dodatki v kakšni drugi barvi. Bo pa vse skupaj bolj pisano. važno mi je, da je okreten.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Voziček Chicco 6 WD
5.1.2005 18:30:34   
April
lidia, danes sem kupila voziček na Nazorjevi. Voziček je bil 49000 SIT, zraven sem kupila še avtosedež (25.000 SIT). Vse skupaj me je s 5% gotovinskim popustom prišlo 69000 SIT.

Sem zelo zadovoljna, sam v prtljažnik (polo) ga nisem mogla spravt, zato sem ga kar na sedež dala. Bo pa moj dragi poskusil, ko pride domov.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?