|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Voziček za 2
9.9.2011 22:39:55   
Roberta69
Zanima me, kako ste bile kaj zadovoljne/nezadovoljne s svojim vozičkom (katerim)? Jaz bi prevažala novorojenčka in 15-mesečnika, ni pa napak, če napišete tudi izkušnje z dvojčki.

_____________________________

Dva čmrljčka in ena čebelica - brneče kot v panju :)))
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Voziček za 2
22.9.2011 7:51:18   
Anonimen
Ravno včeraj sem zasledila, da ima sedaj Bugaboo nov voziček, ki je lahko za 1 ali za 2 otroka (dvojčka ali različne starosti) ... če odštejem školjčno obliko sedeža, se mi zdi fenomenalna rešitev.
http://www.bugaboo.com/218#excite

< Sporočilo je popravil Otika -- 22.9.2011 7:52:20 >

(odgovor članu Roberta69)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Voziček za 2
22.9.2011 18:31:52   
nusi
jaz se se odločila, da bom kupila tisti dodatni sedež, ki se pripne na voziček in ga enostavno zložiš gor kadar ga ne rabiš. Samo moj starejši bo takrat star že 22 m

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Voziček za 2
22.9.2011 21:52:13   
cilla
Jap, tale bugaboo donkey zgleda hud. Ampak edina cena, ki sem jo uspela izbrskati na netu, je (vsaj za dvojčke, kar bi jaz rabila) prav "stresna"
http://i.nordstromimage.com/images/default/shop/image/boutique/bugaboo-donkey/2011/0502/BDonkey_retailer_explSheet.pdf

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Voziček za 2
23.9.2011 7:24:08   
Anonimen
JA cena je res ubitačna ... Kaj pa tale: http://www.mali-vragci.si/vozicek-za-dvojcke-firstwheels-city-twin-rdeca-barva-p-570.html?osCsid=bfb0af92569e35882c1f6a09e944c801
Zgleda podobno (ok par funkcij manj ima), le da je za polovico cenejši ... pa za dvojčke itak tista funkcija ko je za 1 ali za 2 ne pride do izraza ... pomoje je tale Bugaboo zelo praktičen za mame, ki imajo otroke z majhno razliko in potem lahko od rojstva prvega pa dokler se drugi vozička, uporablja samo en voziček, ker pri dvojčkih je itak vseeno če je ogrodje fiksno.

(odgovor članu cilla)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Voziček za 2
23.9.2011 13:55:20   
cilla
Tale City twin mi je bil na oko zelo všeče (imajo v BabyCentru). Ampak ko sem ga začela gledati "od blizu", me je navdušenje minilo. Vsi deli (košara, športni sedež) so ful majhni. Ne bi rada, da se mi zgodi podobno kot kolegici, ki je morala pri enem letu otrokove starosti kupovati nov voziček, saj je otrok prvega urasel, čeprav je šlo za enega čisto regularnega Peg Perega. Me je na majhnost opozorila tudi prodajalka v BC in mi bolj priporočila (cenejšega) Hauck.
Ma ne vem... kar se vozička tiče je pri dvojčkih res težko izbrat. Vsaj meni. Edini, ki se mi zdi, da verjetno imajo vse, kar sem si dala na seznam, so Emmaljunga, Hartan in Teutonia (če izpustimo "malenkost" o teži). Me pa najbolj jezi, ker večinoma vozičke za dvojčke nikjer nimajo za videt, bi ti kar po katalogu prodajali. Jaz pa hočem najprej vse prešlatat, sprobat, da mi v živo pokažejo, kako se pospravi, da vidim, koliko placa bi zavzel v prtljažniku od avtomobila,... Sem tečna in zahtevna stranka user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil cilla -- 23.9.2011 14:05:30 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Voziček za 2
23.9.2011 15:39:40   
Fižolčka
oj..

sicer smo še v pričakovanju ampak tudi jaz sem skoraj doktorirala iz vozičkov za dvojčke.
Pravzaprav pri najinih zahtevah ni bilo niti kaj dosti izbire. Želela sem voziček, kjer otroka sedita eden zraven drugega in ne eden za drugim in ki ima globoki košari (ker bomo pozimi tako majhni, da bomo večino preležali v njih).
Temu odgovarjata samo Firstwheel in Easywalker.

Po večkratnem obisku trgovin (Firstwheel v BC, Easywlaker v PP), kjer sva vozička većkrat razstavila, sestavila, vozila naokrog je zmagal Easywalker, saj se športni del zloži skupaj z vozičkom in športnih sedežev pred zlaganjem ni potrebno posebej odstraniti. Pa tudi bolj je bil vodljiv in malce bolk kompakten. Glede prostora v avtu (Ford C-MAX) je super, celo z globokima košarama ostane v prtljažniku še kar nekaj prostora.

Sicer ni moj čisto idealen voziček, ampak ker izbire ni kaj dosti, je to verjamem da najboljša izbira.

Je pa razlika, če imaš/pričakuješ dvojčke ali imaš dva različno stara otroka, ali potrebuješ globoki trdi košari ali ne..

p.s. Škoda, ker Bugaboo ni dal na tržišče svojega DONKEY-a kak mesec nazaj.. navdušena :)

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Voziček za 2
9.12.2011 19:32:59   
prijatelji
Pozdravljene bodoče mamice dvojčkov....

Sem čisto nova na forumu in sem zasledila debato glede vozičkov. Tudi mi pričakujemo še dva sončka namreč enega že imamo. Fižolčka tudi midva z možem želiva vozek, kjer otroka sedita eden zraven drugega in sva ga našlauser posted image  V BC sva naročila Bugaboo donkey twin, res je drag, ampak mislim, da je vreden tega denarja. Upam, da bova zadovoljna z njim.

(odgovor članu Fižolčka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Voziček za 2
9.12.2011 19:53:09   
cilla
prijatelj, a sta Donkeya imela možnost videti v živo al sta ga naročila samo na podlagi katalogov in interneta? Koliko je pa cena v BC?

(odgovor članu prijatelji)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Voziček za 2
10.12.2011 15:14:52   
prijatelji
cilla, Donkeya sva naročila samo na podlagi interneta, ampak svakinja je imela Bugaboo voziček za svojo hčerkico in sem bila navdušena nad njim, mislim da neke velike razlike ne bi smelo biti...upam. Ogrodje z športnim delom stane 1004,00€+košara 115€ +strehica z dežno prevleko 85€+ zimska vreča 109€+ adapter za lupinice 60€,ampak vse to krat 2 razen ogrodja in adapterja. Res stane veliko.

Lp

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Voziček za 2
12.12.2011 12:52:22   
3x_mama
Vsem, ki razmišljate o nakupu vozička Bugaboo Donkey lahko iz prve roke povem, da je vreden svojega denarja! Jaz ga uporabljam že od maja za naše dvojčke in sem z njim zelo zelo zadovoljna. Pred tem sem imela voziček TFK Twinner Twist in sem ga zamenjala za Bugaboo Donkey. Lahko samo rečem, da se z TFK z Bugaboo-jem ne da primerjati. Stane sicer celo premoženje ampak bi ga kupila še enkrat.


(odgovor članu prijatelji)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Voziček za 2
12.12.2011 19:44:11   
cilla
3x_mama, v čem pa je tako drugačen od TFK oz. v čem se ne moreta primerjat? Mi lahko opišeš, prosim?

(odgovor članu 3x_mama)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Voziček za 2
13.12.2011 12:55:13   
3x_mama
cilla, sploh ne vem kje naj začnem...

Od rojstva do 5,5 meseca sem uporabljala TFK. Dokler sta bila otroka v košarah in sta večinoma sprehode prespala ni bilo problemov. Prva težava se je pojavila, ko sta se začela zavedati okolice in sta bila na sprehodih budna (cca. 4 mesece). Za športne sedeže sta bila premajhna, saj so pri TFK-ju ogromni (v sedež je idealno pasal takrat moj 2,5 letnik) in obrnjeni vstran od mame, kar pa jim spet ni odgovorjalo. Naši sprehodi so potem nekaj časa potekali tako, da sem imela zraven še kengurujčka in sem jih menjavala. Pri 5 mesecih sem jih dala v športne sedeže. Nakloni pri TFK-ju so narejeni na zadrge (baje, da se jih s časom navadiš) in delujejo brezhibno ko otroka ni v vozičku. Te zadrge so kar težko dostopne iz notranje strani sedeža in v primeru, da sta zaspala, jih raje nisem premikala, da jih ne bi zbudila. Športni sedeži nimajo navpičnega naklona, otrok je vedno prisiljen v pol ležeči položaj. Sedežev tudi ni mogoče obrniti proti sebi. Voziček je zelo težek za dvignit, košara pod vozičkom pa težko dostopna za kakšno večjo previjalno torbo, saj ima na sredini prečko. V primeru, da sta športna sedeža spuščena v ležeči položaj, previjalne torbe iz košare ni mogoče vzeti. Dokler nisem dobila Bugaboo-ja so naši sprehodi bili več ali manj nujno zlo.

Z uporabo novega vozička sta se moja dvojčka praktično čez noč nehala pritoževati nad sprehodi in ne verjamem, da je bilo to samo naključje. Verjetno jima je bolj odgovorjalo, da sta sedela bolj udobno ob tem pa gledala proti meni. Celo moj mož, ki je bil odločno proti, da zamenjam novi voziček, ki mu nič ne manjka, za pregrešno drag Bugaboo Donkey je na koncu priznal, da je vreden svojega denarja. Poleg "voznih" lastnosti, je za našo uporabo nepogrešljivo tudi to, da ga je možno uporabljati samo za 1 otroka. Zelo praktična in lepo dostopna je tudi košara pod vozičkom, ne glede na naklon sedežev. Športne sedeže je možno obračati v obe smeri, otroka se lahko tudi gledata. Zlaganje je lažje kot pri TFK-ju. Voziček je možno zložiti s sedeži ali pa brez. Pri zlaganju je okvir možno zožiti in tako zavzame še manj prostora. Voziček je resnično vodljiv z eno roko, super pa se obnese tudi z buggyboardom za 3 otroka. Naklon in obračanje sedeža pri bugaboo-ju se lahko opravi z eno roko. Tudi strehica je pri Bugaboo vozičku veliko boljša kot pri TFK-ju.

Edina stvar, ki mi je bila pri TFK-ju boljša, je ročna zavora, kar je zelo praktično pri neravnem terenu. Bugaboo voziček se zaklepa z nogo in ni možno zaviranje po hribu navzdol. V glavnem, jaz in vsi moji, ki so imeli možnost peljati voziček so nad njim navdušeni, najbolj pomembno pa je, da sta zadovoljna moja dvojčka.

Evo, jaz sem napisala mojo izkušnjo z vozički in upam, da bo komu pomagala pri odločitvi.

LP


(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Voziček za 2
5.1.2012 8:07:33   
helencamatici
Mi imamo pa Baby Jogger City Double. Priceless. Zlaga se D best in ogromna streha, 11 kil, ozek, od rojstva... Tlele si poglejte zlaganje :) http://www.youtube.com/watch?v=zgTvMXWmGtY

(odgovor članu 3x_mama)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Voziček za 2
16.1.2012 10:09:52   
aia
Hej punce,
če sem prav seštela, pride Bugaboo Donkey Twin v BC 1680,00€... Ojojojoj. To je pa res cena, da jo vikaš :( Verjamem pa, da je res res dober. Meni je super, ker ima velika kolesa ( v nasprotju z FirstWheels City Twin, ki je trenutno moj favorit).
Mi se v tako drag projekt žal ne bomo mogli spustiti... trenutno se odločam med
lux4kids Castor Twist Twins
FirstWheels City Twin

Morda kakšno mnenje, izkušnje, opozorilo? PROSIM in HVALA!!!

Pa še en medklic, koliko mislite, da človek potrebuje lupinice na vozičku? Ali to pride prav pri dvojčkih? Jaz sem pri svoji prvi hčerki to precej uporabljala... iz avta direkt na vozek in v akcijo, če je šlo za kratek čas...

lep sončen dan vsem

(odgovor članu helencamatici)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Voziček za 2
23.2.2012 13:45:31   
pikica6
čav

mi lahko poveste tiste, ki imate bugaboo donkey twin, katero lupinico za avte imate oz. katera se prilega...nikjer ne zasledim

hvala

(odgovor članu aia)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Voziček za 2
3.12.2012 8:47:29   
ajnas6
Vidim da je tukaj dosti govora bo Bugabooju, tudi meni je top viziček, seveda malo predrag. Pa me zanima, če ga je katera, ki ga je kupila že odrabila, in bi ga imela za prodat?

(odgovor članu pikica6)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Voziček za 2
21.8.2013 13:34:08   
ancika12
Morda katera prodaja voziček bugaboo za dvojčke?:)))

(odgovor članu ajnas6)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zakaj tudi najbolj zdrave nosečnice slabo ...
99 odstotkov nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Preverite, kateri so trije glavni razlogi, zakaj nosečnice pog...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?