|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vozicek-katere lastnosti so bistvene
6.3.2006 16:25:12   
aja
Pri vsej neskoncni ponudbi vozickov me zanima, kako ste ga izbrale in kaksne so vase izkusnje (tiste, ki ste ze mamice).

Bom kar nastela vsa vprasanja...
- Kako pomembna je rocna zavora? (predvsem tiste, ki imate psa in hodite v hrib)
- Kako pomembna je teza in velikost vozicka?
- Ali je boljsi en rocaj ali dva (predvsem tiste, ki imate psa)?
- Kako pomembno je vzmetenje in napihljiva kolesa?
- Pa se vase izkusnje z novorojencki...ali je dovolj spuscen sportni sedez oz. kombiniranje z lupinico ali ste imele tudi globoko kosaro (dojencek bo rojen junija)?
- Trikolesnik ali stirikolesnik (predvsem z vidika stabilnosti)?

Bom samo na kratko napisala nas "ritem", da mi boste lazje svetovale na kaj moram biti pozorna: kupujem na trznici (rabim precej veliko kosaro), vsak dan grem na Grad ali Roznik s psom, vikendi izven Lj (torej zlaganje vozicka v in iz avta), sem in tja kaksna pot z letalom. Ali se da sploh kupit vozicek, ki bi bil za vse te potrebe?

Veliko prijateljic mi je reklo, da imajo kar dva vozicka. Kaksne so vase izjusnje? Ali imate enega velikega (z bremzo, napihljivimi kolesi,...)  in eno poceni marelo za na pot?

Ali je/bo katera na zacetku uporabljala kengurujcek namesto vozicka? 

Hvala ze vnaprej za vse nasvete...sigurno bodo se kateri drugi prisli prav.

Aja

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vozicek-katere lastnosti so bistvene
6.3.2006 17:18:49   
Naty*Taja
Zdravo. Mi imamo trikolesnika za napihljivimi kolesi, zavoro, za doma - smo na neravnem terenu, in pa marelo za v avto. Lahko ti garantiram, da je štirikolesnik boljši kar se tiče stabilnosti, še posebej če boš zraven gnala psa. Napihljive gume so idealne za kak neasvaltiran teren, drugače pa je po asvaltu po moje vseeno kake so gume. Kvečjemu se ti z napihljivimi zgodi kak gumidefekt, so pa seveda boljše za premagovanje ovir. Kar se tiče ročne bremze je definitivno uporabna v vožnji navzdol, še posebej če imaš samo eno roko (v drugi je kuža!)Zaradi lažje vodljivosti je dobro, da se prednja kolesa sučejo, in se dajo fiksirat, če greš po kakem kolovozu. Glede teže vozička je pa tak, če si močna in imaš velik avto, ni ovira, če pa imaš probleme s križem, mišicami na rokah (beri jih nimaš user posted image ) pol pa mora bit čim lažji. Ti vozički z napihljivimi gumami so ful obavtni za zlaganje, sploh če imaš manši avto in ga moraš za vsako čist razložit, da ga not spraviš - če boš šla vsak dan na sprehod, tak, da se moraš do tja peljat, to vsekakor ni zate.
Torej po moje ti je najboljša izbira štirikolesnik, s srednjimi kolesi - spredaj gibljivimi, z ročno zavoro in seveda malo lastno težo.
Kar se pa košar  in podobnega tiče , Bi bilo pa po moje zate dost ugodno, če bi se dalo na začetku na ogrodje postavit lupinico, potem pa za naprej športen sedež. Je kr nekaj takih znamk ki imajo take komplete.
Upam, da sem ti kaj pomagala in srečno.

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu aja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vozicek-katere lastnosti so bistvene
6.3.2006 17:21:55   
Primoza
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=828340&mpage=1&key=&#828393

(odgovor članu aja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Vozicek-katere lastnosti so bistvene
6.3.2006 17:28:05   
aja
Hvala, hvala za vse nasvete. Sem dala ista vprasanja se na forum od dojencka, da bi dobila nasvete od tistih, ki so ze mamice. Upam, da kateri od moderatorjev ne bo prevec jezen.
So pa odgovori po mojem zelo koristni tudi za ostale punce, ki se izgubljajo med siroko ponudbo vozickov.
Aja

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Vozicek-katere lastnosti so bistvene
6.3.2006 17:57:51   
Lunca1
ročna zavora - ni nujna, je pa fina če jo imaš
teža in velikost - teža, če moraš veliko nosit vozek ali ga dajat v avto in iz njega , je pomembna, velikost pa odvisna od velikosti avta
meni je bolj všeč en ročaj, če sta dva, ga je nerodno vodit, če imaš na razpolago samo eno roko
mi imamo športni voziček, ki se mu lahko hrbtrišče popolnoma spusti, noter smo pa uporabljali torbo s trdim dnom
vzmetenje je fino, ni pa nujno, je pa definitivno razlika vozit eno **** marelo ali pa vzmeten voziček
meni je štirikolesnik boljši, ker je bolj stabilen pri plločnikih ali stopnicah, od trikolesnikov pa so mi všeč tisti, ki imajo popolnoma vrtljivo prvo kolo

Jaz imam Quinny 4xl comfort, njegova pomanjkljivost pri gibljivih prvih kolesih pa se pokaže pri vzvratni vožnji, ker nikakor noče tam, kamor bi ti želeluser posted image , drugače pa je to super voz, ti ga priporočam, če imaš dovolj velik prtljažnik.


(odgovor članu aja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Vozicek-katere lastnosti so bistvene
6.3.2006 17:59:42   
Lunca1
No mi smo tudi lastniki dveh vozkov in marela bolj sameva kot ne. jo uporabljamo samo kadar potrebujemo veliko prostora v prtljažniku (morje, večji nakupi)

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Prihaja Baby Expo sejem za nosečke in bodo...
Nosečke in mamice pozor! Rezervirajte si datum 13. april. V Ljubljano prihaja že drugi Baby Expo, sejem za bodoče in mla...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?