|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vpis med dopusti - mi jo lahko zavrnejo?
21.10.2009 14:21:29   
*Neja
Opisujem "težavo", na katero sem naletela tudi pri vpisu moje starejše hčerke. In sicer: imam dve pupi, obe sta rojeni julija (ena 2006, druga 2009). Ko sem v vrtec vpisala starejšo, mi je ravnateljica povedala, da junija (ko mi je potekel porodniški dopust in bi otroka vključila v vrtec) oni novih otrok - sploh tistih, ki so za jasli - ne vpisujejo. Kot razlog je navedla, da v juniju, juliju in avgustu večina njihovih vzgojiteljic koristi letni dopust. Tako so v vrtcu čez počitnice (ko je tudi  manj otrok) menjaje tri vzgojiteljice. Ker bi moja "ta mala" vrtec začela obiskovati z 11 meseci (jasli) bi bila takrat najbolj občutljiva, navezana name, potrebno bi jo bilo uvajat... najbolj pomembno pa je to, da ni rečeno, da bosta v vrtcu takrat ko bi jo jaz vpisala, ravno tisti dve vzgojiteljici, ki jo bosta potem varovali v jaslih. Pri starejši hčerki smo potem zadevo rešili tako, da so mi šli v službi toliko na roko, da sem lahko ostala doma do septembra (še nisem bila zaposlena za nedoločen čas) in jo potem normalno uvajala. Kaj pa zdaj? Zdaj sem zaposlena za nedoločen čas. V službo moram junija. Privat varstva nimam (obe babici in dedka so še v službah), kar tako eni ženščini je pa tudi ne bi rada dala. Vprašanje je, ali naj vztrajam, da mi - če so prosta mesta v vrtcu - otroka morajo vzeti z 11 meseci? Ne glede na to, da bodo mogoče težave (da se ne bi dobro počutila, da se bo težko navadila, ker se pač vzgojiteljice menjajo na 14 dni...). Kaj pravite? Naj vztrajam ali iščem drugo opcijo. Sicer ne vem, kakšno, ampak... hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vpis med dopusti - mi jo lahko zavrnejo?
21.10.2009 14:56:12   
ledenaa
Ti otroka vpišeš v vrtec,potem pa doma dobiš odločbo

Torej vpiši in čakaj na odločbo

je pa res da med dopusti se vzgojiteljice veliko menjavajo

(odgovor članu *Neja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vpis med dopusti - mi jo lahko zavrnejo?
21.10.2009 15:01:20   
pety78
Neja, z istim problemom sem se jaz srečala letos, ker je moja mala tudi julijska, v vrtcu ni bilo prostih mest, prav tako so izpostavili probleme pri uvajanju in pri tem, da ne bodo še vedeli, katera vzgojiteljica jo bo imela...
Sem pa se lahko v službi zmenila za koriščenje dopusta, pa še kakega neplačanega vmes, pa se je izšlo. Sva se pa z mojim tudi že dogovarjala, da bi on vzel ta neplačani očetovski dopust, ki ga ima, če ne bi bilo druge rešitve.
Jaz je na tvojem mestu še ne bi dala v vrtec, ker se bo glih navadila vzgojiteljice in otrok, čez mesec ali dva pa spet na novo.




_____________________________



(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Vpis med dopusti - mi jo lahko zavrnejo?
21.10.2009 15:05:49   
pety78
Poleti je na voljo tudi nekaj študentk predšolske vzgoje. Mogoče če se zmeniš v službi za 4 urni delavnik, vsaj dokler ne gre otrok v vrtec, tačas pa imaš doma eno študentko. 

_____________________________



(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?