|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vraščeni nohtki
6.4.2006 13:54:12   
tinatona
Punce mene pa zanima če je katera že mogla svojga user posted image peljat na polikliniko da so mu nohtke operirali na nogicah?

Moj Ožbej ima že od rojstva vraščene nohtke na palčkih in so mu jih danes operirali. Kako je bilo rajši ne komentiram...

Zdaj me pa zanima kaj še lahko pričakujem. A je vaše zelo bolelo? Jaz sem njemu sicer takoj ko sva domov prišla dala svečko in čez dve uri mu bom še eno (na šest ur), pa trenutno je kar dobro razpoložen... Samo me vseeno zanima kako in kaj.

LP Tina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vraščeni nohtki
6.4.2006 14:31:37   
Luni
Naš Matic je imel tudi od rojstva vraščene nohtke, morda ne tako hudo, kaj pa vem. Sama sem mu jih redno, od rojstva, ravnala ven (pri ščipalki pride prav za nohte čistit). Ampak res redno, na dva dni. Danes je star pet let in se mu je stanje zelo izboljšalo: zdaj jih redno samo še strižemo in takrat mu vedno grem še s tistim nožkom pri ščipalki okrog nohta. Res pa  je, da otroku tudi to ni bilo prijetno, vendar sem vztrajala in pri letu in pol je že sam kazal na nohtke. Evo, moja izkušnja. Imamo pa to v familiji, tako da je dedno user posted image

_____________________________



(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vraščeni nohtki
6.4.2006 15:48:01   
dejčka2
Moja mala je imela pri 2 mesecih zelo vraščene nohtke in okrog vse gnojno, nam je zdravnica tudi predlagala operacijo. Ker pa sem sama dala že to skozi, sem rekla da ji bom poskusila sama pozdravit. Vsak večer po kopanju, sem ji s pinceto pod nohtek stlačla čisto malo vatice, to je trajalo nekje 10 dni in nama je uspelo.user posted image . Zdaj je stara 6 let in se še ji ni ponovilo.
Ko pa sma pokazali zdravnici pa je samo pokimala.

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Vraščeni nohtki
7.4.2006 0:56:35   
KODA
Tako je pri nas:http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=645868&mpage=1&key=nohtki��
Tukaj sem pisala o tem.

< Sporočilo je popravil KODA -- 7.4.2006 0:58:28 >


_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu dejčka2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Razhod: menjata se starša, ne otroci
Ločeni milenijci vse pogosteje puščajo svoje otroke, da živijo v družinskem domu, medtem ko starša živita z njimi v izme...
BLOG: Kaj pa, če nočem biti "samo"...
Sem slaba mama? Prevec delam? Premalo dam sebe otrokom? Sem sebična, ker uživam še v toliko drugih stvareh in ne samo v ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?