|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vrtec Celje-popoldanska malica
13.5.2009 11:46:14   
Vanja1
Pozdravljeni!

Imam hčerko, staro skoraj 2 leti, ki od septembra obiskuje vrtec Anice Černejeve v Celju. Smo super zadovoljni z vrtecem, moti me edino ena stvar, ki pa se mi zdi kar pomembna. Namreč v vrtecu nimajo popoldanske malice. Kosilo imajo med 12 in 13 uro, potem je spanje, ko pa se zbudijo, to je tam od 14 do 15 ure pa nimajo nič malice. Dobijo samo suh kruh in čaj, ki ge itak nudijo čez cel dan. Mislim...halooooo user posted image   Po punčko pridem ob pol petih, ker delam do štirih in si lahko mislite da je otrok lačen ko pridemo domov. Pa saj to ni normalno da vsak dan je suh kruh in čaj, kot da smo v 2. svetovni vojni  user posted image Sem jih klicala, če je možno malico naročit (tudi za plačilo) in ni mogoče, imajo pa tudi prepoved vnašanja hrane v vrtec. Kaj naj naredim? Predlog so vzeli samo kot pobudo, ampak mislim da samo en starš tega ne bo rešil.

Kako pa imate drugje te stvari, v drugih vrtecih?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vrtec Celje-popoldanska malica
13.5.2009 11:51:47   
emaa
Pri mojih dveh imajo v vrtcu: zajtrk, dopoldnasko malico, kosilo in popoldansko malico. A ni popoldanska malica določena s kakimi normativi za vrtce, je tudi na jedilniku napisano kaj bo, kakšna štručka pa sok, ali sadje, itd. Včeraj so imeli jabolka in jagode, pa kos kruha se zmeraj dobi ali dva. Pa jogurti, itd. 

(odgovor članu Vanja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vrtec Celje-popoldanska malica
13.5.2009 12:37:35   
analucija
tudi pri nas je popoldanska malica, štručka, zavitek, sadje jogurt...
mislim da to glih ni pravuser posted image vsak dan eno in isto, pa naj one jejo vsak dan istouser posted image .

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Vrtec Celje-popoldanska malica
13.5.2009 12:39:35   
ksenjak
Od 13.00 do 16.30 je kar dolga, da otrok ne bi imel nobene malice. V našem vrtcu otroci to popoldansko malico prav napadejo, ko se zbudijo. Predvidevam, da so res lačni in tega potrebni.

lp

(odgovor članu analucija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Vrtec Celje-popoldanska malica
13.5.2009 12:42:31   
Anonimen
pri nas imajo za popoldansko malico sok, mleko, čaj, kruh, sadje, kak jogurt. sej, če tko pogledaš, res ni nevemkaj, samo kaj bi jim pa naj dali potemuser posted image jst se v to ne vtikujem, sej doma tud je za malico sadje in takšno, ok kruha ji res ne dajem, sploh zato k ga v vrtcu dobi. drugač majo pa ok hrano, pestro in tko, tak da se men te malice ne zdijo glih problem.

(odgovor članu ksenjak)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Vrtec Celje-popoldanska malica
13.5.2009 12:43:56   
Anonimen
pa še to bi rekla - ko se otroku začne uvajat hrana, se mu nostop tiščijo žemlje in skorje kruha in starši kar poskakujejo od veselja in navdušenja in ponosa in nevemčesaše, kako njihov sonček že je. ko pa v vrtcu dobi kos kruha, je pa kr konc sveta in nikakva prehrana.

pa jaz tudi ne navijam najbolj za kruh, da ne bo pomoteuser posted image


< Sporočilo je popravil ulla80 -- 13.5.2009 12:44:22 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Vrtec Celje-popoldanska malica
13.5.2009 13:39:10   
Vanja1
Ja, jaz bi bila zelo zadovoljna da bi bilo kako sadje, jogurt,štručka, kifeljček, karkoli drugo kot čist navaden kos kruha in čaj. Ker ta kruh ki ga dobi itak ostane od kosila, čaj pa ima na voljo čez cel dan bivanja v vrtecu. Se pravi da ima v vrtecu samo 3 obroke (čaj in kruh je dobra volja vzgojiteljic, ki vidijo da se otrok zbudi lačen).


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Vrtec Celje-popoldanska malica
13.5.2009 13:51:54   
Pi-kica 1
Pri nas je enako, trije obroki. Zjutraj zajtrk, ob desetih dopoldanska malica, ob enih kosilo, tisti, ki ostanejo še po tretji uri v vrtcu, še ostanke od celega dne.
V vrtcu, kjer jaz delam, pa imamo štiri obroke hrane.

(odgovor članu Vanja1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Vrtec Celje-popoldanska malica
19.5.2009 14:39:14   
Zanica
Mi tudi hodimo v vrtec Anice Černejeve, in naša je tudi lačna ko pridemo ob 4-ih po njo, ampak ji vedno prinesemo kako štručko, rogljiček in sokec, tako da ga lepo na poti do doma poje. Ko se zbudi dobi košček kruha, in vem da ga dobi tudi ko sama išče.

(odgovor članu Vanja1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Vrtec Celje-popoldanska malica
20.5.2009 22:35:07   
Vanja1
Ampak a se vam ne zdi "butasto" kupovat hrano, preden grem po njo v vrtec, glede na to da imajo drugi vrtci to všteto v ceno, ki je celo manjša kot naša?user posted image Redna cena programa, ki ga obiskuje moja punčka je 423,70€ in za to ceno ima samo 3 obrokeuser posted image

Ne vem no, meni se to ne zdi prav....

(odgovor članu Zanica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Vrtec Celje-popoldanska malica
21.5.2009 9:38:06   
hariba
Moja hodi v Celju, v vrtec Zarja v Zagajškovo. Popoldanska malica je ob 16h. Dobijo jo otroci,ki so v vrtcu popoldan in po 16 h, s tem, da jo je  za te dopoldance treba doplačat. Moja gre domov ob 15.30 in je ne dobi.

(odgovor članu Vanja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...
So edinci srečni ali razvajeni?
So edinci res osamljeni in razvajeni? Britanski znanstveniki trdijo nasprotno.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?