|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vrtec Kekec Grosuplje
27.6.2012 15:44:10   
simonmojca
Zdravo,

danes sem dobila klic, da se je sprostilo mesto in je moj sin sprejet če želim, v prvo starostno skupino (mali ima 19m).
zdaj me pa zanima kakšno mnenje imate starši, ki imate ali pa ste imeli otroke v tem vrtcu o samem vrtcu, o vzgojiteljicah......
zanima me kakršno koli mnenje, ker moram do petka it podpisat....
Zdaj imam otroka v koncesiskem vrtcu in smo zelo zadovoljni z njim samo zelo je oddaljen od nas, ta pa je samo 5min hoje stran

Hvala že vnaprej za vaša mnenja in pomoč user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vrtec Kekec Grosuplje
27.6.2012 20:11:38   
Ulaa
Mogoce ti lazje povem, ce napises v kateri enoti bo?
Sicer pa imam enega otroka trenutno v vrtcu in ima super vzgojiteljici, ko sem imela tam prvega sem bila tudi zadovoljna, sploh v 1 starostni skupini.
Ravno te dni namescajo nova igrala, tako da je ta del zelo izboljsan. Jaz sem se sprehodila ze cez vse enote, in so vse o.k., vsaka ima pa normalno kak + in kak -, ampak nasplosno mislim, da se otroci tam dobro pocutijo.

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vrtec Kekec Grosuplje
28.6.2012 9:01:34   
kalbo
Vrtec Kekec je OK, samo nas so razvadile vzgojiteljice v enoti Zvonček v Žalni, tko da sva tud tretjega prepisala tja. Bi bil pa tud kekec pomojem čisto v redu.

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Vrtec Kekec Grosuplje
28.6.2012 12:21:25   
simonmojca
V enoti Kekec bo bil, vrstniki bodo med 2leti in 3leti
vzgojiteljica bo pa Melita.... za pomočnico/ci pa ne vem

Je pa tudi pri nas tako, da se malo bojim kok se bodo z njim ukvarjali, ker v temu ka je zdej je manjši vrtec in se med sabo poznamo in si vzgojiteljice vzamejo zelo velik časa za vaskega otroka....

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Vrtec Kekec Grosuplje
28.6.2012 12:55:48   
Hope2
Zase vem, da otroka ne bi vpisala v drugo enoto ali vrtec, če bi se odlično počutil v sedajšnjem. Pozna okolje, pozna vrstnike, pozna vzgojiteljice in ostale kadre, pozna sam vrtec, v njemu se počuti varno in sproščujoče. Naš bi letos lahko šel v drugo enoto, pa ga ne bom dala, ravno zaradi zgornjega. Ga vozim nekoliko dlje, ampak meni ne predstavlja neke panike, kar se tiče financ je pri nas nekako isto... mi pa veliko pomeni, da drugo leto ne bo doživljev večjega stresa in ponovnega uvajanja, ko bo moral v novo okolje, kjer nobenga ne pozna. Mu bo vseeno lažje zakorakati v isti vrtec. user posted image

Če bi mi pa daljša pot in finančno stanje onemogočala tega, potem bi ga pa pač prepisala, se bo tudi v novem prej ko slej navadil. Nimaš kaj, kake velike debate jaz okoli tega nimamuser posted image kar je treba, je pač treba, če ni treba, pa ni trebauser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 28.6.2012 12:56:43 >

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Vrtec Kekec Grosuplje
28.6.2012 13:14:35   
vetrnica
Jaz sem z vrtcem Kekec kar zadovoljna. Na začetku je bilo sicer kar nekaj težav z uvajanjem, ampak ni bila vzgojiteljica Melita.
Vrtec Kekec je kar velik vrtec, a je znotraj enote več delov. Že samo jaslični oddelki so razdeljeni v dva dela- stari in novi del. V starem delu so 3 igralnice oz 3 skupine otrok in v novem isto. Tako da vse vzgojiteljice iz enega poznajo vse otroke iz tega dela vrtca.

Jaz bi na tvojem mestu mogoče najprej preverila, kako je z možnostjo vpisa otroka v vrtec Kekec čez eno leto predvsem zaradi ene stvari. Letos oz lani ste otroka uvajali v vrtec, kjer je zdaj. Letos ga boste (če se boste odločili) uvajali v kekca. Naslednje leto pa boste zopet imeli uvajanje v novo skupino - otrok bo prešel iz jaslične skupine v skupino 3-4 leta. Torej se bo 3 leta zaporedoma privajal na novo vzgojiteljico (in pomočnico) in menjal otroke v skupini.

_____________________________

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Vrtec Kekec Grosuplje
28.6.2012 13:29:34   
simonmojca
Sej to je uvajanje...
sam sva si rekla, da mogoče bo pozabu na prjatlčke in vzgojiteljice....... ker bo samo še 1t v vrtcu potem pa bo na morju do sep.

A potem se naslednje leto spet seli in ima novo vzgojiteljico......
Jaz sem navajena da se vzgojiteljica seli z otroci dalje.... (a ni to normalno)
Midva sva bila letos drugič zavnjena pa se je zdaj sprostilo 1mesto in so me poklicali če ga želimo in če zavnem ne vem kako bo ptem naslednje leto z vpisom

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...
Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?