|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vzorec prošnje za delo
7.6.2007 20:45:56   
LERO
Do jutri zjutraj potrebujem en vzorec prošnje za delo. Moja je kar vredu, vendar jo moram nujno predelati, ker sem že tja poslala to verzijo, zdaj pa ne morem poslati iste.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vzorec prošnje za delo
9.6.2007 11:03:37   
MINEJA








Pošilajm en vzorec, upam da bo kaj pomagalo!
 
LP!
 
PRIMER PROŠNJE ZA EKONOMISTA

 



 






 


Janez Novak
Neznana ulica 3
1000 Ljubljana
GSM: 041 / 111 222
E-mail: janez.novak@siol.net                                                               Ljubljana, 04.04.2004

Dr. Aleksander Novak
Pomočnik uprave za kadrovske in splošne zadeve
Petrol d.d.
Dunajska 156
1000 Ljubljana



PONUDBA ZA SODELOVANJE

Spoštovani!
Prejel sem informacijo, da povprašujete po ekonomsko izobraženih kadrih, ki izpopolnjujejo svoje znanje na podiplomskem študiju. Glede na to, da sam pravkar zaključujem magistrski študij Poslovodenje in organiziranje – MBA na Ekonomsko-poslovni fakulteti v Mariboru, sem se določil, da Vam pošljem ponudbo za zaposlitev.
Trenutno opravljam projektno delo v Agenciji za kmetijske trge, vendar bi delo v sistemu, kot je Petrol d.d. v največji meri izpolnilo moje dolgoletne želje. Za delo v velikem podjetju sem se navdušil že v srednješolskih letih po prebrani knjigi ITT: Država v državi, Anthonyja Sampsona, kjer je opisana vsa mogočnost velikih podjetniških sistemov ter slabosti tehnokratskega vodenja podjetja. K naftni panogi pa me je pritegnila knjiga Sedem sester, istega avtorja, ki opisuje razvoj največjih svetovnih naftnih koncernov, po prisilni razdelitvi podjetja Standard Oil.
Pri Petrolu me navdušuje predvsem vizija podjetja, ki neskromno napoveduje primat med ponudniki energije in turističnih storitev v regiji, ter vrednote, ki se v veliki meri ujemajo z mojimi osebnimi vrednotami.
Sicer izhajam iz podjetniške družine, pa tudi moje dosedanje delovne izkušnje so, kot je navedeno v življenjepisu, vezane predvsem na podjetniški sektor gospodarstva, vendar menim, da bi mi v obdobju uvajanja notranjega podjetništva in vzpostavitve profitnih centrov, tudi tovrstne izkušnje koristile pri delovanju v vašem podjetju.

Ob navedenih izkušnjah me odlikujejo občutek za timsko delo, pripravljenost na nenehno izobraževanje in izpopolnjevanje ter lokacijska neodvisnost.

Veselilo me bo, če boste v meni prepoznali bodočega sodelavca, ki bo Vašemu podjetju v ponos in bo v dobršni meri prispeval k rasti in uspešnosti Petrola.

V pričakovanju Vašega odgovora, Vam želim prijeten in uspešen dan.

Lep pozdrav!
                                                                                                                        Janez Novak, univ. dipl. ekon.


PRILOGE:

- Življenjepis
- Kopija spričevala
- Priporočila in reference
- Slika
- Certifikat za aktivno znanje angleškega jezika


_____________________________

Tinaj 7.2.2004, Vid 18.10.2006
Mi se imamo radi, radi, radi ...

(odgovor članu LERO)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vzorec prošnje za delo
9.6.2007 11:06:01   
MINEJA








PRIMER PROŠNJE ZA TUR. REFERENTA

 



 






 In še enega!

 


Katja Medved
Primerova 12
1000 Ljubljana
Tel.: 01/ 423 56 48
Gsm: 070/ 345 613
E-pošta: katja.medved@medved.si                                           Ljubljana, 13. marec 2005

TURISTICA D.O.O.
Sejmiška 2
1000 Ljubljana


PRIJAVA NA ZAPOSLITVENI OGLAS ZA TURISTIČNEGA REFERENTA

Spoštovani!
Razveselila sem se razpisa na internetni strani Zavoda za zaposlovanje, ki sem ga opazila dne 12. marca 2005, v katerem vabite k sodelovanju turističnega referenta. Ker menim, da ustrezam razpisanim pogojem in ker bi tako delo tudi z veseljem opravljala, bi se Vam rada predstavila.
Po poklicu sem turistični tehnik. Z delom na področju turizma sem se seznanila že med obvezno šolsko prakso v okoliških hotelih, doma pa oddajamo tudi turistični apartma, zato sem v nenehnem stiku z ljudmi, še posebej s tujimi gosti.
Kasneje sem opravljala tudi delo komercialistke v podjetju za telekomunikacijske storitve, kjer sem se izpopolnila v komunikaciji,  pridobila odgovoren odnos do dela, smisel za delo z ljudmi in veliko potrpežljivosti,  s pridom pa sem uporabljala tudi svoje organizacijske sposobnosti. Seznanila sem se tudi z osnovnim pisarniškim poslovanjem in pridobila dragocene izkušnje pri delu z bazami podatkov in spletnim portalom. Pisala sem tudi marketinška besedila in opravljala druga dela, povezana s promoviranjem podjetja in njegovih izdelkov ter storitev.
Delo je bilo velikokrat zelo stresno, vendar sem ga uspešno obvladovala in sem bila zato z njim zadovoljna. Še posebej sem bila uspešna pri delu z ljudmi. Ker vem, da mora tudi turistični referent pri svojem delu uporabljati podobna znanja, sem prepričana, da bi s svojimi raznolikimi izkušnjami in znanji lahko prispevala k večji prepoznavnosti Vašega podjetja.
Pri svojem delu  sem dnevno uporabljala računalnik (word, excell, powerpoint, baze podatkov), internet in elektronsko pošto. Govorim angleško in nemško, pasivno pa tudi italijansko.
Sem urejena in prijazna. Pri delu sem natančna in zanesljiva. Delo turistične referentke bi z veseljem opravljala, zato svojo poklicno pot želim nadaljevati na tem področju. Večizmensko delo in delo med vikendi za mene nista ovira.

Imam vozniški izpit B kategorije in lasten prevoz.

Vesela bom priložnosti za osebni pogovor, kjer Vam bom lahko povedala kaj več o sebi.


Lepo pozdravljeni!
                                                                                                                                         Katja Medved


Priloge:
- Osebna predstavitev
- Dokazilo o izobrazbi


_____________________________

Tinaj 7.2.2004, Vid 18.10.2006
Mi se imamo radi, radi, radi ...

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?