|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vzrok moška neplodnost - Varikokela in zdravl...
4.1.2015 22:49:08   
chocolatecake
Zanima me, če ima tukaj kdo izkušnje z zdravljenjem varikokele, kot glavnega razloga za moško neplodnost oziroma zelo slab spermiogram.
Midva sva ravno v čakalni vrsti za prvi pregled pri urologu in bi mi prišlo zelo prav, če bi katera želela deliti izkušnje sebe oz svojega partnerja glede odločitve za operacijo, okrevanja, uspeha operacije in posledično, če je prišla potem do nosečnosti ali ne.
Midva nisva dobila kakšnih konkretnih informacij, dr., ki nama je razložil spermiogram je rekel, da se načeloma ne operira, da so večje možnosti z ICSI, ponekod pa sem brala, da se operira in da potem pogosto pridejo do user posted image po naravni poti, ponekod spet piše, da so mnenja glede tega, da varikokela povzroča neplodnost deljena in sem čisto zmedena in si niti ne upam upat.
Tole čakanje pa res ubija, tako, da bom vesela vsake informacije oziroma osebne izkušnje.
Hvala že vnaprej.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vzrok moška neplodnost - Varikokela in zd...
5.1.2015 8:55:57   
bskrle
Moj mož ima variokele in hidrokele, vendar to na njegovo plodnost ni vplivalo. Imava 5 otrok.

_____________________________

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vzrok moška neplodnost - Varikokela in zd...
5.1.2015 13:03:00   
chocolatecake
bskrle čestitke za veliko družinico, tudi jaz sem imela podobne želje, preden sva izvedela za vse težave...
Torej si zanosila po naravni poti, kljub temu, da mož ni šel na operacijo?

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Vzrok moška neplodnost - Varikokela in zd...
20.6.2017 17:49:27   
jklč
moja izkušnja je sledeča. Sam sem si odkril varikokelo. Ker sva s punco ravno takrat začela delati na otroku sem samoplačniško odšel na spermiogram v privat kliniko. Tam sem pred testom omenil varikokelo in kar na enkrat sem bil kandidat za neplodnost, njihov test je to tudi pokazal.
Nekaj mi ni dalo miru in sem se prijavil še na spermiogram z napotnico v UKC. V vmesnem obdobju 2-3 mesecev sem pazil na: ozke hlače, ozke spodnje hlače (vročina), spal sem raje kar nag, jedel sem profertil, jedel veliko sadja, zelenjave (orešči), goveje meso, pil zelo malo alkohola, kave, mobitel sem odstranil iz žepa, redno, zmerno se ukvarjal s športom.
Rezultat testa je bil nadpovprečno dober. Punca je tisti mesec tudi zanosila. Kaj je pomagalo ne vem. Urolog s katerim sem govoril je rekel, da varikokela sicer v nekaterih primerih lahko vpliva na plodnost. (odvisno od več dejavnikov)

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?