|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZAKAJ NOCE MLEKA?
29.4.2005 22:36:53   
NIN@
JAZ imam malo premalo mleka pa bi mojemu pikecu rada dala aptimil, on pa zavrača flaško spoh mu ni raje ne je pa je siten ko muha!!! Pred 14 dnevi sva bila bolana, imel je laringitis in malo slabšo kri pa so nama v bolnici svetovali naj počasi dodava še kak frutek. Zdaj mu sama doma sadje kuham in miksam tako da dobi 2 sadna obroka. Ampak zizat bi pa tudi se moral???? Pa mu ni nič kaj! A je kateri od vas tudi mali odrival flaško z umetnim mlekom. Kaj mi predlagate katero mleko naj se nabavim in mu dam za poiskusit???

lp
nina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ZAKAJ NOCE MLEKA?
29.4.2005 22:46:20   
piščanc
meni zavrača umetno ali pa moje mleko, če ni lačen, sicer je vseeno tečen samo ponavadi zaradi utrujenosti in potem zaspi.
jaz sem si povečala količino mleka tako da sem en dan po vsakem dopoldanskem obroku izčrpavala (prvi dan sem izčrpala 35ml). prvi dan je hlastno spil, naslednji dan pa je bilo že več mleka in sem lahko stran vrgla (je bilo že 60ml), ker se je najedel pri meni in ni hotel več piti. meni je zelo pomagalo, pa samo en dan dela je bil potreben.

(odgovor članu NIN@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ZAKAJ NOCE MLEKA?
30.4.2005 13:08:20   
karmy
umetno mleko smrdi...vsaj meni..brrrr... mogoce tudi tvojemu umetno smrdi...pa okus je ogaben.. preizkuseno na bivsem :hudicek:

(odgovor članu NIN@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Prihod iz porodnišnice: z obiski raje poča...
Ko se rodi nov član družine je povsem razumljivo, da se ga vsi bližnji veselijo in ga/jo želijo čim prej videti. Hitenje...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?