|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZARODEK SE NIKAKOR NE VGNEZDI
29.1.2017 11:56:40   
hope2017
Pozdravljene. Vem, da je bilo že veliko napisanega na to temo, vendar si z izmenjavo inf. lahko še vedno kako pomagamo... :)

Najina zgodba: mož ima slab spermiogram, jaz naj bi bila zdrava. Pred dvema letoma so mi odstranili 2 cm pregrado v maternici, vmes je bilo govora da imam PCOS jajčnike, ta zadnja pa je da sem popolnom zdrava, prav tako moja maternica.
Torej: bila sva že v 5-ih postopkih ICSI (4x v Postojni, 1x v Ljubljani). Ponavadi sem pridelala okrog 10 jajčec (različne metode in zdravila). Do sedaj so mi vstavili že cca. 15 zarodkov (po 2 naenkrat če je bilo možno) in niti enkrat se še ni nobeden vgnezdil, kljub temu da so že večkrat bili "zelo lepi zarodki". Zdravniki seveda mi ne znajo pojasniti kaj bi lahko bil razlog. Ker imava na voljo samo še 1 postopek, ki ga krije zavarovalnica bi se resnično rada nanj pripravila maksimalno. Hormonsko stanje je v meji normale, ostalih preiskav pa do sedaj nisem imela. Trenutno čakam na preiskavo kromosomske analize (mož jo je že opravil in je OK).

A ima katera podobno zgodbo kot midva? Slišala sem za možnost akupunkture,pa za scratching maternice... a še kaj obstaja in je kateri pomagalo? A ima katera izkušnje s tujino? Kaj pa če greš samoplačniško- se ti kaj bolj posvetijo?

Jaz sem se tako odločila: dokler imam svoja jajčeca in mož svoje plavalce (čeprav jih je malo) bova vstrajala v teh postopkih 1x letno...
Kaj pa ve?
Vsak nasvet bo dobrodošel... Hvala vam in vsem želim en debel plusek :))) .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ZARODEK SE NIKAKOR NE VGNEZDI
30.1.2017 9:56:11   
tamala86
Živjo,

žal ti ne morem svetovati. Pri nama imam jaz težave, nama je pa uspelo za 1. otroka po IVF v 4. postopku z zamrznjenčki, za 2. pa nam je uspelo v 1. IVF postopku po porodu. Sem pa imela malo celic in zarodkov (max. 4 zarodke, največkrat samo 2) in v skupno 5. postopkih so se 2x prijeli. Imam pa slabe celice. Edino, kar sem pred 4. postopkom spremenila je to, da sem 3 mesece jedla maco in jemala kyani tablete (z izvlečkom noni sadeža). Sedaj, v 5. postopku tega nisem jemala pa je uspelo.
Želim vama uspešen postopek in da res zagledata user posted image .

LP

(odgovor članu hope2017)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Sanje o nosečnosti so pozitivne
Se je tudi vam kdaj sanjalo, da ste noseči? Pomenijo te sanje, da si želite otroka oziroma še enega otroka? Preverite, k...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?