|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZLOM KLJUČNICE PRI PORODU
29.9.2008 14:52:11   
bati

Moji sončici so pri porodu zlomili ključnico...na desni strani. Sicer je bila tudi velik in težek dojenček, tako da pravijo da se to rado zgodi pri teških in velikih dojenčkih. Sam porod je bil težek.

Z desno rokico lepo prime predmete kot z levo, je zelo živahna punčka...Vendar ko kravice pase pa desno roko drži bolj nazaj....tako da, bove začele sedaj hoditi na fizioterapijo.

Zanimajo me izkušnje tistih katerim se je to zgodilo kot meni pri porodu, da je dojenček imel zlom ključnice.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ZLOM KLJUČNICE PRI PORODU
29.9.2008 14:55:07   
Mišni
Pri moji sestri se je, ampak je bila posledica edino ta, da 1. dan, ko so nosili otročke, njenega ni bilo.user posted image  Ko je vprašala, kje je, so ji samo rekla: aja, vaš ima pa ključnico zlomljeno.
No, potem 2. dan so ga pa prinesle in je bilo vse O.K.

_____________________________

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu bati)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ZLOM KLJUČNICE PRI PORODU
29.9.2008 19:17:38   
mala
Našuser posted image je imel tudi zlomljeno ključnico in vse se je lepo zacelilo, vem pa, da nekaj časa ni smel kravic past-dokler ni tega odobril pediater. Ne vem sicer koliko ste stari ampak jest je nebi dala kravice past, če še ni zaceljeno.
No upam, da se vam bo kmalu vse porihtaluser posted image

_____________________________

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ZLOM KLJUČNICE PRI PORODU
29.9.2008 20:14:40   
birdy
Hja, kolk je pa user posted image  stara?
A so ziher da so samo zlomili klučnjico (kar ni nič hudega) al so ji slučajno živčevje poškodoval? To te sprašujem ker moji tamali so poškodoval živce (to je: pareza brahialnega pleteža) in je kar nekaj časa bila desna roka veliko slabša kot leva. Na začetku roke tud premikala ni. No, zdej smo stari 14 mesecev pa že pol leta ne hodimo več na fth kljub temu da smo mislili da se ne bo nikoli pozdravilo, ker na začetku nismo nikamor napredovali.
Ampak s tem te ne mislim strašit, tvoja mala očitno nima tok poškodovan (če slučajno ma tako poškodbo), sam pravm če so ziher da nima živcev poškodovanih? Ker kokr sem brala naj bi se zlom ključnice hiter pozdravil.
Tko da je starost otroka kar pomembna! Evo, sem vidla da je stara 4,5 meseca... To mi je pa res mal sumljiv za zlom ključnice. Jst bi dohterjem resno zatežila da pogledajo če je slučajno kej več!!!!!!!!!

_____________________________

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010


(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ZLOM KLJUČNICE PRI PORODU
29.9.2008 21:49:14   
bati
Najprej hvala za odgovor.

Ja moja mala bo stara 8.10. pet mesecev...drugače z desno roko lepo prime igrače čeprav se mi zdi da v levi roki dlje drži igrače...stisne z obema rokama....tudi nogice že počasi prijema, vendar ko kravice pase pa ima res desno roko malce le bolj nazaj kot levo.Pediater me je tudi napotil v razvojno vendar mi kravic ni nič omenil naj jih ne bi pasla prav-tako tudi v razvojni mi ni nič omenila tega samo napotnico mi je dala za fizioterapijo.

Tko da bom še omenila naj ji pregledajo živce, ker me skrbi kako, kaj bo.

< Sporočilo je popravil bati -- 29.9.2008 21:52:11 >

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ZLOM KLJUČNICE PRI PORODU
29.9.2008 21:53:39   
bati
IZVIRNO SPOROČILO: mala

Našuser posted image je imel tudi zlomljeno ključnico in vse se je lepo zacelilo, vem pa, da nekaj časa ni smel kravic past-dokler ni tega odobril pediater. Ne vem sicer koliko ste stari ampak jest je nebi dala kravice past, če še ni zaceljeno.
No upam, da se vam bo kmalu vse porihtaluser posted image



Hvala za odgovor!

Glede kravic mi ni nihče nič omenil tako da upam da ne delam kaj narobe ker jo pa kr dajem kravice past in tko se pol tud opazi da ji desna rokica ostaja bolj zadaj kot pa leva.

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?