|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Začaran krog
3.10.2005 11:34:34   
spella
Imam problem. Moja punčka bo kmalu stara štiri tedne, že od začetka, pa se pojavljajo težave z bradavicamuser posted image . Te so že čisto razpokane, zagnojene in boleče, da se jih dotaktnit ne smem. Ob pristavljanju se vedno zvijam in jokam zaradi res močnih bolečin (porod je bil v primerjavi s tem mačji kašelj) :). Naša punčka pa tako grdo je...da je jojuser posted image . Vedno kaka ravno med dojenjem in se zvija...ker jo mučijo krči...vleče bradavico na vse strani jaz pa tulim zraven. Tako je na eni dojki 15 minut...pol pa še na drugi nekaj takega. Ne glede na to ali jo pustim tudi 40 minut na prsih (samo na eni dojki) je lačna po dveh urah (na začetku je jedla na tri do štiri ure). Ne sprejme nobene dude (smo probali že 4 različne), noče flaške in tudi preko nastavka za bradavice se noče dojit :(. Bradavice si mažem z vsem možnimi kremami (Bepanthen, Lanolin Multi mam, med....) pa nič ne pomaga. Če jo pa ne dam na prsi, pa tuli kot bi jo iz kože dajali :(. Ali ima katera kakšen nasvet, kaj naredit.
Hvala
LP Špelauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Začaran krog
3.10.2005 11:42:55   
Ajsha
Jaz sem imela podobne težave kot ti in sem tudi pri vsakem dojenju jokala. meni je pomaglo, da si nisem z ničemer mazala bradavic, ampak sem jih imal čim več na zraku (no, ni treba, da ravno naga hodiš po stanovanju - brez modrca pa bombažno majico čez bo zadostovalo). Vsako mazanje bradavic podaljšuje obdobje, ko naj bi se bradavice utrdile in se privadile na malega sesalca. Skratka, ne obupaj, malo še stisni zobe in bo zagotovo bolje, pri meni je se to umirilo okoli 6. tedna. Potem sva očitno obe pokapirali zadevo in punčko sem dojila do 14 meseca, dojenje pa ni NIČ bolelo!!! Upam, da se vidve prej navadita.

LP!

_____________________________

Love is in the air...

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Pokukajte v pravljičen svet nove trgovine ...
photo
Vrata je odprla nova trgovina Mali zakladi, ki se nahaja v spodnji etaži Emporiuma, BTC City Ljubljana.




SANJA
TEJA 30



ANJA (70%)

SONJA (8%)

TANJA (22%)


Število vseh glasov: 264

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!