|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za kateri poseg gre?
6.1.2007 18:15:04   
Kimi6
Živjo,

pred približno nim mesecem in pol sem bila na rednem ginekološkem pregledu. Pri pregledu mi je ginekolog dejal, da imam nekakšen manjši izrastek, ki ga bo potrebno odstraniti, da bom potem lažje zanosila. Pri njemu naj se oglasim čez ene tri mesece, če do tačas ne bom zanosila. Ker se takrat v to še nisem kaj dosti poglabljala, ga o tem nisem nič spraševala, ker sem mislila, da do tačas bom pa že zanosila. Vem samo, da je rekel, da je to čisto običajen ginekološki poseg, nič resnega. niti ga nisem vprašala kako se temu posegu reče. Sedaj pa bodo kmalu trije meseci naokoli in me je malo začelo skrbeti. a lahko mogoče iz tega razberete za kakšen poseg gre, koliko časa moraš biti v bolnici (ali je to sploh potrebno) in kako poteka. Se opravičujem za nevednost, mogoče ste o tem že pisale, ker ginekolog pravi, da to delajo zelo pogosto.
Za odgovore se vam najlepše zahvaljujem!
Aja pa še eno vprašanje, kaj rečete v službah, če greste na takšne posege, ker zna biti zelo mučno, ker bi potem vsi radi vedeli vse podrobnosti.

< Sporočilo je popravil UnderEja -- 7.1.2007 19:35:08 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nevednost
6.1.2007 19:30:34   
sbap
user posted image Pozdravljena Kimi!

Na žalost se tudi jaz ne spoznam preveč na te stvari in ti tako ne morem povedati nič glede vrste posega, mislim pa, da te ne rabi biti preveč strah, saj če gre samo za malo izrastlino in ti je sam rekel, da poskušaj zanositi in da drugače pridi šele čez 3 mesece.

Jaz sem bila zaradi hiperstimulacije jajčnikov tri dni not na opazovanju, ti pa boš imela operacijo, lahko 3-5 dni že pričakuješ in najbrž še kakšno okrevanje. Kaj pa vem. Jaz sem si v vsakem primeru vzela kar en teden in sem bila doma.

Kar se pa službe tiče, je odvisno, s kakimi ljudmi delaš. No, najbrž je pa odvisno tudi za kaj gre. Jaz sem najožjim sodelavcem odkrito povedala za kaj gre, ker če bi skrivala, bi sigurno kar na nosečnost al pa kaj takega pomislili. To bi šele bila novica. (v naši firmi je lani in leto namreč ogromno nosečnic in sedaj kr vsi oprezajo in gledajo, katera bo naslednja user posted image ). Najprej sem povedala šefici, s katero se dobro razumem in je tudi sama imela podobne probleme in me je razumela. Sodelavci so bili pa tudi zlati in niso preveč vrtali vame.

Sicer pa tako ali tako ti izbiraš kaj boš komu povedala. Če te bodo spraševali kar je preosebno, pač rečeš, da so to pa že podrobnosti, v katere se ne želiš spuščati.

Držim pestke zate, da bo vse šlo brez zapletov in da te kmalu razveselijouser posted image user posted image .

Lp,

(odgovor članu Kimi6)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?