Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Pa saj nam ni za zamerit a ne?

. Bi tako rada šla še kaj, pa je konec za letos. Čakamo našo navihanko, da pride ven. No, sicer je danes točno en mesec do PDP, ampak po napovedih G bo prej. Vendar upram, da še ene dva tedna ne. Drugače imamo že vse pripravljeno, razen vozička, ki nam dela mal preglavic. No, pa tudi to bomo rešili.
.
!
dober občutek.
vsem skupaj
.
vzela,ker mi M urejajo z Primolutom.Skratka pri meni še kar delovno vzdušje in še vedno nič
.
vam želim,da se vam tole čimprej uresniči.
, napredovala sem le toliko,, da so me že na prvem pregledu neplodnosti dali na čakalno listo IVF in avgusta pričakujem pošto iz konzilija. Dr. Reljič je rekel, da bom na vrsto prišla še letos
96% semen zlepljenih, pr meni pa vse štima. Dr. je tudi rekel, da sem v najboljših "plodnih" letih in da ne vidi vzroka, da nama ne bi uspelo - bog mu uresniči besede
Poleg tega se jaz še zmerom nisem pobrala po hiperstimulaciji in se še vedno borim z bolečinami v trebuhu in groznimi nihanji razpoloženja, ki ponavadi vodijo v brezglavo nakupovanje, konzumiranje sladoleda in neumorno stiskanje k mojemu možu... Mi paše napisat to besedo, ker sva se šele pred kratkim na hitro in blazno romantično poročila
- srečno v zakonu
, da tako lepo napredujete
pristavim!Dopust bo šele avgusta,imam še 3 delovne tedne do njega
Kmalu me bo pot peljala mimo PO! Nevem zakaj, vendar tale Postojna mi je prirasla k srcu,morda po tem,ker tam poznam take special osebe!
ne da bi tega vedela,da je ta dan pomemben!