|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zakaj noče jesti po žlici...
29.3.2006 23:24:24   
kimi
No jaz imam z mojo pupo večen problem. Stara je 7,5 mesecev in od 5,5 meseca sva zečli z dodajanjem prvega obroka na žlico. Da sploh ne govorim kakšna muka je to bila, ker je bila prej samo dojena. Od 5 meseca mi je na 2 ure groza res, ker se počutim kot da jo celi dan samo hranim. Najino hranjenje namreč traja po pol ure včasih tudi večuser posted image . Problem je v tem da strogo zavrača vse kar je na žlico. Nekako sem jo navadila da mi poje sadno kašo in mogoče skuto. In to je vse drugea sploh noče. Jedla bi samo sadno kašo in skuto ali jogurt. Jaz ji skuham juho, zelenjavo in noče nič pojestiuser posted image . Skrbi me ker je že dovolj stara da bi lahko jedla že veliko stvari ona pa nič noče. Ker imam premalo mleka ji tudi dodajam in je še tako zahtevna da ga noče popiti iz cuclja ampak ji ga moram dati po žlički. In da mi poje bogih 90ml imam okoli nje cel cirkus da lahko v pol ure poje teh 90 ml. Potem se pa še dojiva. Sicer ji dodajam mleko le 2 krat na dan ampak kakšen napor, ker vse zbrca z nogicami in komaj pridem do njenih ust. Sem že na koncu z živci. Ne vem ali ji ne paše jesti ali pa je samo malo user posted image . Tudi mlečnih kaš nočeuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zakaj noče jesti po žlici...
30.3.2006 8:11:33   
Lunca1
Welcome to the club.user posted image Midve sva se od začetka dojile in potem že dodajale, ker sem imela premalo mleka. Dojenje je pri nama trajalo po 1 uro, se pravi mi je šlo na dan ca. 7 ur samo za dojenje. po steklenički je šlo potem malo hitreje. hrano je tudi bolj kot ne zavračala. Zdaj pri skoraj 16. mesecih sicer brez problema popije mleko, rada ima tudi mlečne izdelke, kosila so pa prava muka. Se trudiš, da bi naredil nekaj, kar bo rada pojedla, potem pa poje 2 žlički in nič več.user posted image Do poroke bo. No upam, da tud kaj prej.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zakaj noče jesti po žlici...
3.4.2006 11:16:37   
Janeja
Ja tako je to pri naših neješčih malčkih. Cel dan se vrti samo okrog žlice in hranjenja. user posted image
Jaz tudi že počasi zgubljam živce. Sicer pa to govorim že pol leta. user posted image

Kimi nimam pametnega nasveta, vedi le, da nisi sama s tem problemom. Če ti je to kaj v tolažbo? user posted image

Jaz sem pri Lei kar vztrajala z mlečnimi kašicami. So najbolj enostavne za pripravit, pa še količinsko lahko narediš res malo. Pa sem ji jih kar vsak dan ponujala in se je navadla na okus. Tako imava rešen vsaj zajtrk. Pa čokolino ima rada. Jaz kar probavam nove okuse in se mi celo zdi, da največ poje takrat, ko dobi nekaj na novo.

Čim več velikih žličk in dobrih živcev!


(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?