Anonimen
|
Pozdravljene Imam en kup vprašanj, pa sem se odločila, da jih postavim kar na ta forum, mogoče mi boste lahko kako pomagale z vašimi odgovori. TOrej.... z možem sva se nekako potiho dogovorila, da enkrat v kratkem začnemo delati na , zmenjena sva bila, da glede na to, da sem jaz na in pripravljena, da čakam samo še njega. Torej dogovor je bil, ko se čuti pripravljenega naj se opogumi in naredi kot je treba. Uporabljava namreč zaščito pazi No in včeraj sva malo telovadila, in se je odločil, da spusti not. Danes sem si s pomočjo koledarčka za ovulacijo oz. zanositev pogledeala kaj sploh imam plodne dneve. IN... plodni dnevi so ravno te dni. Tako, da, vem, da je zelo težko, da se zanosi s prvim poskusom, vendar možnost obstaja. No v kolikor v roku enega meseca ne bo , bom naredila test, sicer pa neke panike ne bom zganjala. Zanima pa me sledeče: - nekej sem prebrala, da bi bilo potrebno piti neke tablete(3 mesece pred in tri mesece po zanositvi) Jaz tega nisem nič pila, je lahko kej narobe? - v primeru, da se je primlo, ali morem ginekologa poklicat takoj po pozitivnem testu? Ali bi morala na kakšen pregled že prej (drugače hodim na redne preglede) pred odločitjo za - kaj sploh pregleda gin. na prvem pregledu (ko naj bi bil kao noseč) vaginalni pregled ali ultrazvok, ali oboje - je mož že prvič lahko s tabo? No za danes je to vse, v kolikor pa bo kej se pa sigurno še velikoooooooooo beremo in pišemo LP
|