|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zanositev po laparoskopiji
28.4.2006 7:38:29   
honey
Punce, dobro jutro!

Eno vprašanje: a mi lahko poveste, v kakšnem času po laparoskopiji lahko začneš delati na user posted image ? Pri meni je sicer tako, da mi bodo laparoskopsko odstranili miom, ki je na maternici (ne v njej, kar upam, da je bolje) in mi je g. rekel, da bodo nardil samo majhen rez (pribl. cm) za instrumente. Ni pa mi nič rekel, po kolkem času lahko začnemo delat na bebici. A je mogoče katera od vas preživela odstranitev mioma pred zanositvijo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zanositev po laparoskopiji
28.4.2006 9:48:31   
emaa
Po laparoskopiji priporočajo ponavadi en ciklus pavze, potem pa lahko začneš delati na user posted image .

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zanositev po laparoskopiji
28.4.2006 9:53:27   
naja78
kot je napisala emamair,če ti bodo ob enem delali še histeroskopijo in delali še v maternici,ti si napisala da na njej,potem priporočajo vsaj 3 cikluse .zaradi morebitnih splavov.
zanosila sem takoj po operaciji,eno menstr.sem še imela,zaradi tega me je G dal kot rizično nosečnost.
pa bi raje vidla da ne bi bila vodena pod rizično.
nikoli pa ne veš kako bo.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Zanositev po laparoskopiji
28.4.2006 11:17:06   
honey
Naja78, zakaj si vodena pod rizično nosečnost oz. kaj se dogaja s tabo? Mislim, a moraš skoz ležat ali se moraš samo pazit? Ker v prvo sem bila tudi jaz vodena kot "rizična", ker sem v 4,5 mesecu začela ful krvavet, mogla sem sam bolj počivat, nobene telovadbe v postelji, nič naprezanja ipd. Ker se mi že mal mudi s tadrugim, sploh, če hočmo met pol še tatretga!

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Zanositev po laparoskopiji
28.4.2006 20:59:53   
naja78
ojla.
pod rizično sem vodena ker sem zanosila takoj po prvi menstruaciji po laparo in histero.
tako se je odločil ginekolog.
pa laparo ni tako zoprna,bolj histero.to mi je rekel gin.za neplodnost in moj ginekolog,ki me vodi zdaj in me je že prej.
tako da sem od 22.2. že doma.
upam na najboljše.berz SS,brez popuščanja materičnega vratu,temu lahko sledi prezgodnji porod pred30 tednom,če ne naredijo cerklažo.
tolažim in upam s tem,da se to ne zgodi vsaki,zgodi pa se.torej samo MOLIM,Da bo vse ok.do zdaj je.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Zanositev po laparoskopiji
28.4.2006 21:05:20   
naja78
aja ...
ne ne ležim skos,saj to ne pomeni to.ležiš če imaš že zaplete.moraš se pa malo preventivno čuvat.ne dvigujem težjih stvari,ne telovadim,ne kolesarim,..hodim na kratke sprehode s kužikami vsaj 3x na dan,obvezno si vsak dan za 2 uri uležem,pa saj te že tako nosečnost da vedet da si moraš enostavno spočit,ker ti paše.
pregleda imaš na 4 tedne,skratka pazit.zelo.bolš preventiva kot kurativa.sexam pa sploh ne od kar sem user posted image in moj tudi v to ne sili.včasih glih to kaj sproži,......
daj povej mi honey,kaj pa je bilo,da si pričela krvavet.????

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Zanositev po laparoskopiji
2.5.2006 21:00:11   
Meka
Meni pa je zdravnik po laparoskopijo rekel, da lahko začem s hopa cupa ko neham krvaveti. Pa niti nisem kaj ekstra krvavela. So me pa boleli šivi tako da sem po kakšnem tednu do deset dni začela s tovrstno telovadbouser posted image


(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Zanositev po laparoskopiji
3.5.2006 10:42:53   
honey
NAJA78, mal pozn odgovor, ker doma nimam Neta. Moja gin. je rekla, da je bil vzrok krvavitve najbrž psihični napor. Ko sem ugotovila, da sem noseča, se je moj zdajšnji možek odločil, da se morava poročit (stara šola) in sva se res, ko sem bila v 4. mesecu. V soboto sva se poročila, v nedeljo pop. sva imela avion za Turčijo (medeni teden). Prej sem seveda bila na gin. pregledu, kjer so mi DOVOLILI na avion, saj naj bi bilo vse O.K.. Zadnjo noč pred odhodom sem se okrog 3.30 zjutraj zbudila in šla na WC, ker se mi je zdelo, da me na WC, pa sem videla, da sem vsa krvava. Takoj so me peljali v bolnico, kjer sem strogo ležala do večera, da me je pregledal gin., nato pa mi je zjutraj naredil UZ. Hvala bogu je bilo s tamalim vse O.K., krvavitev je bila vaginalna, samo mogla sem ostat še 1 teden v Turčiji, ker nisem smela z nobenim prevozom domov, ker sem mogla strogo ležat, lahko sem šla samo na kosilo in nazaj ležat. Že tam so mi rekli, da je najbrž bil samo prehud psihični napor, ker fizično je bilo z mano oz. s sinekom vse v redu. Ampak bila je pa panika! Sem mislila, da se nama bo obema zmešal. Naslednji dan, ko so mi nardil UZ, ko sem slišala, da srček bije, so me kar solze oblile, tok sem bila srečna, pa mož tudi! Upam, da bo pri tebi tudi vse O.K., ker sem bila jaz potem isto vodena pod rizično, tako kot ti, pa se je na koncu vse lepo izšlo.

Držim pesti  user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Zanositev po laparoskopiji
3.5.2006 11:21:16   
naja78
o pikica moja kolk lepo.sem vesela zate.samo da je bilo z user posted image ok in s tabo.drži se mi.pa oglasi tudi.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?