|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zastoj v razvoju
27.10.2004 14:13:57   
neja23
Sestra je v 30 tednu nosečnosti.Do zdaj je bilo vse o.k. Danes pa jije ginekolog na pregledu ugotovil da otročiček zaostaja v teži in velikosti ,je na spodnji meji dovoljenega.Tudi plodovne vode ima premalo (8). Zanima me kaj to pomeni za otročička in kakšne so lahko posledice? Naj povem še eno lepo stvar, dobila bo fantka.


Lep pozdrav in hvala za pomoč
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zastoj v razvoju
27.10.2004 14:26:26   
dory
Tudi nas je bil isti...se v 32 tednu je blo vse ok...tamal je mel 45cm in 2300g...potem pa se je ustavilo...iz dneva v dan sem cutila sibkejse gibe..vse je tiscalo navzdol, kriz me je bolel in trebuh otrdeval po 100x na dan...sforsirala sem ctg v 36.tednu...se dobro,ker sem imela urgentni CR tako,da so malega komaj resili...velik je bil 47cm in tezak 2300g...

Ce je pravocasno ugotovljeno,potem te imajo pod konstantnim nadzorom...mamica naj le opazuje gibe in jih redno steje..tudi intenziteto...pa bo vse ok :)


(odgovor članu neja23)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zastoj v razvoju
27.10.2004 14:29:37   
kimi
hm..če bo šlo slabše lahko da bodo pospešili porod samo ugibam...no upam da bo vse ok. Kar drži se spodbudnih besed teje

(odgovor članu neja23)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zastoj v razvoju
27.10.2004 14:52:46   
abo m
tudi mene je G. strašil da moj otrok zaostaja z rastjo celo mi je govoril da bom rodila v sedmem mesecu ker je to ugotovil že v šestem mesecu celo rok pooda mi je prestavil za štirinajst dni. na koncu pa sem rodila le štiri dni čez prvi rok deklico težko 3470g in veliko 51cm sedaj pa je stara štiri mesece in je velika in krepka baba in je celo prekosila fantka ki se je narodil 3cm večji od nje in 310g težji.:bravo::bravo:

zato se naj ne sekira preveč in naj še naprej misli z lepimi mislimi na zdravega in močnega otroka :duda::angel::angel:

(odgovor članu neja23)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Zastoj v razvoju
27.10.2004 15:16:04   
beti 1
Od sedaj naprej bi tvoja setra morala imeti pogostejše kontrole. Če se bo otroček še naprej počasneje razvijal, ali bodo prisotni drugi znaki, da se mu v maternici slabo godi, bo imela predčasni carski rez. Če vzrok za počasen razvoj ni posledica kakšne bolezni otročka, se bo le ta po rojstvu lepo razvijal in hitro ujel vrstnike.
Ja, včasih je maternica za otročka lahko tudi neprimerno okolje, se sreča da znajo dandanes v inkubatorjih tako lepo poskrbeti zanje.
Kot je že ena prej napisala naj bo bolj pozorna na otrokove gibe, tako lahko najhitreje sama ugotovi, če se otročku res slabo godi.

lp
beti 1

(odgovor članu neja23)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Zastoj v razvoju
27.10.2004 15:22:58   
neja23
Res je ginekolog jo je napotil k specialistu za patološke nosečnosti in kontrole se bodo vrstile enkrat tedensko.Smo kar malo bolj pomirjeni.Drugače pa otroček lepo brca.

Lep pozdrav in še enkrat hvala

(odgovor članu neja23)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?