|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zavod - svetovalka
27.10.2007 16:26:28   
Anonimen
Ker sem brezposelna, sem povabljena na prvi svetovalni razgovor pri svetovalki na zavodu. Ker nisem bila še nikoli, me zanima kaj lahko od tega razgovora pričakujem? Ali se naj vnaprej kako pripravim?
Bom zelo vesela, če mi bo katera povedala kako potekajo ti razgovori.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zavod - svetovalka
27.10.2007 17:47:07   
Petraa
pač te bo vprašala kaj hočeš delati,tvoja izobrazba,izdelali boste delovni načrt itd.Boš povedala kdaj boš bila in moraš biti doma tiste 3 ure itd

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zavod - svetovalka
28.10.2007 18:52:08   
Dadi
Anonimna sva že dve...me prav zanima kaj novega  mi lahko povejo na zavodu....Izobrazbo mam kar specializirano tako da.....kakšne hude debate kje me zaposlit ne more bit.

_____________________________

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Zavod - svetovalka
28.10.2007 21:31:32   
felicia
vse zleda bolj tko kot da si tam ker moraš biti pač obrazec mora izpolnit in ti se moraš javit na zavod če želiš denarno pomoč ali kaj drugega, mislim jaz sem bila razočarana in sem odšla z razgovora kar malo žalostna, sem očitno preveč pričakovala, da mi bo kakšno službo ponudila pa ni bilo nič. Je pa trudi odvisno od svetolake- moja je bila super prijazna tudi potem ko sem se zaposlila sem jo lahko poklicala za kakšen nasvet in informacijo.

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Zavod - svetovalka
29.10.2007 23:26:12   
Majuska


IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ker sem brezposelna, sem povabljena na prvi svetovalni razgovor pri svetovalki na zavodu. Ker nisem bila še nikoli, me zanima kaj lahko od tega razgovora pričakujem? Ali se naj vnaprej kako pripravim?
Bom zelo vesela, če mi bo katera povedala kako potekajo ti razgovori.


pripravili bosta zaposlitveni načrt, pozanimala se bo o tvoji izobrazbi, izkušnjah, ambicijah, iskali bosta smeri kjer bi se rada zaposlila ... v večini primerov so zelo prijazne in ustrežljive, rade vidijo, če pokažeš voljo za iskanje. Želim ti veliko uspeha!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?