|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zavračanje mame
15.7.2009 10:54:56   
romy27
lepo pozdravljene,

pred dvemi tedni sem zacela delat in moja user posted image  se je cisto spremenila. Postala je siten,cmerav otrok. Ko priedem domou noce vec k meni, me odriva in ne vem vec kako pristopit do nje,kako se obnasati?

prosim za pomoc

lp

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 15.7.2009 11:04:33 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zavračanje mame
15.7.2009 11:46:03   
živa
Užaljena je. Moj prvi je bil tudi. Daj ji malo časa, da se navadi, in jo še vedno crkljaj, kolikor se da oz. ti pusti. Bo kmalu minilo, brez skrbi.

Ko ti je težko, se spomni tole: otroci se navadno do mamic "najgrše" obnašajo, ker vejo, da si njihove ljubezni ni treba kupiti - karkoli storijo, jih bo mama še vedno imela rada.

Drži se,

živa

(odgovor članu romy27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zavračanje mame
15.7.2009 15:03:20   
ribica.
Po moje jo skrbi da boš kr šla in te ne bo več, nekaj v tem smislu. Kot da se jim vklopi neka varovalka, češ ne rabim te, saj kmalu boš tako šla. Ti samo daj otroku vedet da ne greš nikamor. Saj čez kratek čas skapirajo, da ni panike, da je mami še vedno tu.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Zavračanje mame
15.7.2009 23:33:53   
ronja
Pri nas je bilo tako, ko sem šla za 3 dni v porodnišnico - me je pogrešala ful - cel dan: "mama, mama", ko je prišla tja, me je pa kar malo ignorirala... in ko sem prišla domov cela štala: odrivanje, itd... Pričakujem še en ruker, ko bom šla delat, upam, da ne tako hud.
tudi ko te odrine, jo objemi in ji povej, da jo imaš rada, vzemi si čas samo zanjo... pri nas je to pomagalo.

(odgovor članu romy27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Zavračanje mame
16.7.2009 9:06:28   
lilka
Ja, ni enostavna ta stvar, ker se ne počutimo dobro, če otrok tako odreagira, ja tvoj odhod v službo je prelomnica in otroci pač nanjo odreagirajo, moja je ravno obratno, za meter se nisem smela premaknit pa je že jokala, še na WC sem jo s sabo vlačila. Pač po svoje izražajo stisko.

Jaz čakam, kaj bo, ko bom zdej rodila, kakšna bo tokrat reakcija, takart se pogosto zgodi, da odklonijo mamico, sploh v bolnici, sem že nekako pripravljena na najhujše, mi pa ne bo vseeno, mamo le mame....ja ronja ima najbrž pravi nasvt kako odreagirat....

_____________________________

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Zavračanje mame
16.7.2009 10:14:53   
ronja
še na WC sem jo s sabo vlačila

pri nas je že zdaj tako, pa sem še domauser posted image . Samo Ronja ne mara, da bi kdaj zaprla vrata pred njo, hoče bit povsod zraven, bolj firbec kot kaka pretirana navezanostuser posted image . se pa psihično pripravljam na odhod v vrtec...

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Zavračanje mame
16.7.2009 22:13:35   
pelin
Ko sem šla jaz ta drugič rodit, me moj " ta večji " ( tri leta), ni mogel tri dni priti obiskat v porodnišnico, ker je vmes zbolel za gnojno angino.Ker do takrat še nikoli nisva bila toliko časa narazen, je bilo to najbolj grozno obdobje zanj in zame.Jaz sem hirala in jokala v porodnišnici, moj sonček pa doma.Ko sem hotela z njim govoriti po telefonu, ni z menoj spregovoril niti besede. Kljub temu, da je imel doma vse okrog sebe, ki so ga crkljali in da sva se pred mojim odhodom veliko pogovarjala o tem, da me nekaj časa ne bo doma, mi je vse grozno zameril. Vse skupaj se tudi po mijem prihodu še lep čas ni uredilo, saj sem kakšne dva meseca  morala ponoči več vstajati k tavečjemu, kot tamalemu.Sedaj je minilo že nekaj let, stvari so se že zdavnaj uredile, v srcu pa imam še vedno spomin na tisti čas, ko sem poleg veselja, da sem rodila zdravega mulčka, strašno trpela , ko sem videla kakšne travme preživlčja moj ta večji junak Ja, otroci so občutljiva bitjeca, tudi tisti,živahni, veseli in razposajeni, ki jim na zunaj sploh ne zgleda...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





40 otroških laži, ki jim starši vedno nase...
So laži, ki so skupne vsem otrokom, ne glede na njihovo starost in tem lažem starši tudi največkrat nasedemo. Preverite,...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?