|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zdaj me je pa res strah...malo tolazbe prosim!
7.8.2005 11:36:51   
Mirna*
Ne vem zakaj, ampak, sem sla malo brskat po materinski knjizci. Pa gledam tam pri UZ, "rezultate" zadnjega UZ (32t)...obseg trebuscka, glavice...

Pa opazim pri tisti rubriki "srce" v okencku eno mjckeno cacko, kao en mjcken klicaj!?!?!?!Bl gledam, bl se mi zdi oz. manj vem, kaj bi to pomenilo. Al je klicaj, al ni, al se je zmotila,p a sla pisat pod napacen okencek al kaj...Ne vem, sem ze cist zblojena in panicna...

Ne vem, kako to, da tega nisem ze prej opazila, gotovo zato, ker je res mjcken. Pa da sem ravn dans...Bi blo bols, da ne bi.

In zdaj premlevam tist najin pogovor, ko sva je rekla, kdaj naj me zdaj naroci, ker ima dopust, pa sem jst predlagala, da takrat, ko pac pride nazaj, ona pa men nekaj v tem smislu: "...a mislte, to bo pa sele cez 4 tedne...me kar mal skrbi.." Jst sem pa rekla, zakaj jo skrbi, a je kej narobe al kaj, pa ni nic rekla.

Pac sem mislna, da zato, ker je rekla, da je velik otrok, da je vecji za 3 t, pa da ima se medenicno lego...Pa da zato, ker sem mela probleme z glukozo... Valda, da ne pomislis na kaj hujsega, ce pa ona nic ne rece.

Zdaj pa tuhtam in tuhtam in na zalost ne morem nehat tuhtat, kaj se dogaja. Madona, a ni tako, da naj bi povedala, ce je kaj narobe???? Na nobenem pregledu mi se ni omenila, da bi blo kaj narobe, kvecjemu je rekla, da zgleda v redu.

Pa se sama sem doma, moj dela, cel dan, mi gre na jok, najrajs bi zdejle sla k njej, pa naj mi za hudica pove, kaj se gre...

Saj vem, da niste zdravnice, ampak , vase mnenje vseeno veliko pomaga, vsaj kaksna tolazilna beseda, ki mi bo pomagala malo se pomirit.

LP;A
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zdaj me je pa res strah...malo tolazbe prosim!
7.8.2005 11:54:17   
Bučika
Pozdravljena,

nočem te strašiti:hudicek: ampak vseeno pojdi h ginekologinji in jo prosi naj te pošlje na UZ srca(če naj bi bilo res kaj?) v pediatrično kliniko k dr.Veselu, tam potem pogleda srce.Sicer je res malo pozno, pa vseeno.Pri meni je slo tako vse narobe.Moj ginekolog ni nikoli nič napisal za srce:zmeden:, zdaj pa pove da zato,ker srca nikoli ni videl.Halo????By the way sem zamenjala ginekologa, kajti moja punčka:roza: ima ogromen defekt na srčku in Downov sindrom!!!!!!!!!!!!!!!!:((:((:((
Nočem te res strašiti in najbrž res ni nič hujšega,ker bi te najbrž, ne najbrž mogla bi ti povedati, vseeno pa vprašaj če je možno da ti da napotnico za UZ.Mene bodo v naslednji nosečnosti tako spremljali, da me bodo že v nosečnosti dali k njemu na UZ.On spremlja zdaj mojo hčerko in je med najboljšimi.
Če sem kaj v pomoč in upam,da te nisem prestrašila,mislim pa da ne more biti nič,saj bi povedala in želim ti vse lepo in zdravega otročička:angel:....če že meni ni bilo dano
Lp bučika

(odgovor članu Mirna*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zdaj me je pa res strah...malo tolazbe prosim!
7.8.2005 12:08:01   
Mirna*
Pregled imam ta torek in sicer pri zdravnici, ki jo nadomesca, zaposlena pa je v porodnisnici.
Ne vem, kaksen smisel ima, da grem 1 mesec pred PDP na UZ srca, saj najbrz je, kar je. Ne morem nic naredit, zdravniki pa tud ne. Upam na najboljse in najrajs bi videla, da grem danes rodit!

(odgovor članu Mirna*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zdaj me je pa res strah...malo tolazbe prosim!
7.8.2005 12:26:14   
Anonimen
Mirna, brez skrbi. Zagotovo bi te poslala naprej, če bi bilo kaj narobe, in tudi povedala bi ti. Res, brez skrbi. Še za manjše stvari bi ukrepala.

(odgovor članu Mirna*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Zdaj me je pa res strah...malo tolazbe prosim!
7.8.2005 12:40:16   
Mirna*
Meta, hvala za te besede. Saj sama tud podobno razmisljam, zato pa so pregledi, mar ne? Ce bi bilo kaj, naj bi se videlo v 20 t na morfologiji ane?
Vendar v takih trenutkih sebi kar nekako ne zaupam oz. ne verjamem, resnicno mi pomaga, da mi kdo drug pove kaksno tolazilno besedo. Potem verjamem. Hvala se enkrat.

(odgovor članu Mirna*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Zdaj me je pa res strah...malo tolazbe prosim!
7.8.2005 12:45:45   
Anonimen
Jaz sem tako preskenirala mat. knjižico vsakič, da se je skoraj papir vnel. Vsako črko sem 15x pogledala, če nima kaj za hrbtom :)- Enkrat se mi je zazdelo, sploh ne vem kaj že, nekaj podobnega kot tebi, da je nekje nek sumljiv znak, in sem potem težila svoji G, ki se je samo nasmejala in rekla: Oh no, samo svinčnik mi je spodrsnil 8)

(odgovor članu Mirna*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
7.8.2005 12:47:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mirna*)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Zdaj me je pa res strah...malo tolazbe prosim!
7.8.2005 13:38:57   
smeško
Jaz pa ti predlagam, da pokličeš gin., da ti on zagotovo pove kako in kaj.Verjamem pa, da če bi bilo kaj narobe, bi ti mogel povedati.Edino on te lahko najbolje potolaži, saj ve kako poteka tvoja nosečnost.Meni v materinski knjižici dela neke krace, kar naj bi pomenilo, da se ta organ vidi.

POKLIČI TJA!Nimaš nič za zgubit.

LP, pa veliko sreče.:sloncek:

(odgovor članu Mirna*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Zdaj me je pa res strah...malo tolazbe prosim!
7.8.2005 13:41:38   
Mirna*
Sploh mi ne gre v glavo, da bi mi delala uz (tokrat sicer 1. od morfologije), pa ce bi videla "kaj sumljivega", ne bi povedala oz. omenila. Ce si bolan, gres k zdravniku, te magari poslje na preiskave in ti tudi pove izvide al kako? Saj te ne pusti ziveti v veri, da je vse ok, ti pa imas npr. raka????


(odgovor članu Mirna*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Zdaj me je pa res strah...malo tolazbe prosim!
7.8.2005 15:10:27   
Anonimen
Mirna, če bi zdravnica samo posumila, da je lahko karkoli narobe, bi te goovo dala naprej na preiskave, ne pa da bi tebi prepurtila odločanje o tem, kdaj naj te naroči. Saj ni zmešana!:) Brez skrbi. Če pa imaš v torek pregled, pa le vprašaj. Ampak grem stavit kar hočeš, da ni nič narobe.:rozica:

(odgovor članu Mirna*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Zdaj me je pa res strah...malo tolazbe prosim!
7.8.2005 15:51:23   
Gina
Jaz se strinjam z Meto in Splišni. Zihr bi ti povedala, če bi kaj bilo narobe. Pa sigurno bi te prej naročila. Nič skrbet, vse bo ok.

(odgovor članu Mirna*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Zdaj me je pa res strah...malo tolazbe prosim!
7.8.2005 17:11:07   
Mirna*
Hvala punce,se takoj lazja za ene 10 kil - pa ko bi vedele, kako se to pri mojih 80- nosecniskih prileze :)-

Mogoce se je res le zmotila, pa drefnu svincnik ali kaj podobnega. Bomo razcistili do konca v torek, pa vam povem, kaj je to blo. Se enkrat tnx!
lp, A

(odgovor članu Mirna*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Zdaj me je pa res strah...malo tolazbe prosim!
8.8.2005 12:21:20   
Srci
Mirna tudi sama sem mnenja, da bi te ziher dala naprej na preiskave glede tega, če bi bilo kaj narobe. Pa ne se preveč sekirat, saj bo v torek točno vse jasno pa skrb še na tvojo bebo vpliva kar pa tudi ni preveč dobro.
Kmalu bo torek in ti boš imela vse razščiščeno.

(odgovor članu Mirna*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...




joh ansa jansa
gabb

jansa sucks - yes or no?

yes (64%)

no (36%)


Število vseh glasov: 221

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!