|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zgodnje vstajanje ?
9.11.2005 21:27:25   
pehta
Mene pa zanima, ali je dobro da 2 leti staro deklico navajamo na zgodnje vstajanje. Namreč popoldne redno spi po 1.5 do 2 uri in jo ''nasilno'' zbudimo redno vsako jutro ob 7 ali 7:30. Občutek imam, da bi ona rada še malo potegnila tja do 9-ih, saj izgleda se ji ''ne da vstati'' tako zgodaj.
Zanima me, kaj je priporočljivo oz zaželjeno s strokovnega vidika.
Tako zgodaj je ne budimo zaradi vrtca, saj ostane v varstvu doma (pri babici).


< Sporočilo je popravil pehta -- 9.11.2005 21:32:44 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zgodnje vstajanje ?
9.11.2005 21:36:54   
N _ B
Pozdravljena.
Sama osebno zagovarjam jutranje vstajanje, ker mislim, da če je otrok od malega navajen vstajat, mu to ne bo delalo težav, ko bo treba vstat za v šolo in kasneje službo.
Tudi mi imamo dve letno malčico, ampak imamo obraten problem. Rada vstaja zgodaj - okrog 6.00 user posted image , pa je nikoli nismo zjutraj zbujali. Med tednom me to niti toliko ne moti, ampak za vikend bi pa vse dala, da bi lahko ležali vsaj do sedmih.


(odgovor članu pehta)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zgodnje vstajanje ?
15.11.2005 10:38:26   
katarina j.
Jaz mislim, da če ima možnost naj kar spančka do kadar hoče. Ritem ti malčki tako spreminjajo, da bo do šole zagotovo čist drugač. Moj sin je pri dveh letih budil nas, zdaj pri 4ih se ga pa ne da dvignt iz postelje ob 7h. Se ne splača že zdaj sekirat!! Naj uživa zdaj dokler še lahko!

(odgovor članu pehta)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Zgodnje vstajanje ?
15.11.2005 10:52:59   
viv_
Jaz bi tudi rekla, da jo pusti spat. Zakaj pa ne? Moja vsako jutro joka, ko jo mečem iz postelje ob 6:15. Če jo pa pustim (za vikende) pa povleče do 7h, pol 8h in se zbudi lepo nasmejana in dobre volje.

(odgovor članu katarina j.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Zgodnje vstajanje ?
17.11.2005 0:25:24   
KODA
Jaz mojih dveh absolutno ne budim zjutraj,če jim ni treba vstat.Spati znata zjutraj tudi do 10h zjutraj.Naj spita če lahko.Vedno ne bo tako.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Zgodnje vstajanje ?
17.11.2005 9:22:13   
Maxica
Tudi jaz ne vidim razloga, zakaj bi ga morala buditi. Jaz ga pustim spati, dokler on želi-tudi ni v vrtcu, ampak doma, pri moji mami.
Ko bo pa šel v vrtec, bomo pa že takrat nov ritem vzpostavljali. Ne bom se že zdaj s tem obremenjevala.
Tako je-naj uživa, dokler lahko.user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Zgodnje vstajanje ?
17.11.2005 9:27:00   
Anonimen
ojoj večjega nasilja nad otrokom pa še ne user posted image  mal za hec mal pa zares. mislm kako bi se pa ti počutla če bi te en zbujov ob petih na silo, čeprov ne bi blo prov nobene omejitve da bi lahko še spala? ma js mu zavijem vrat! celo življenje sem pizdila k je mat ob sobotah in nedeljah k sta bla edina dneva ko sem lahko spala začela sesat ob 9h okol moje pojstle! a lohk spim! že tko al tko morm med tednom vstat. pri tako majhnih, ki pa še v vrtec ne grejo pa sploh. nej uživa dokler lahko...raj se še ti naspi. a  ti ni nič odveč tko zgodej ustajat? men je to neki najbl mučnga da morm vstat ob 7h čez vikend recimo pol pa ni nič za počet. oh kr umrem!

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Zgodnje vstajanje ?
17.11.2005 9:40:19   
Marogica
Tudi jaz mojih obeh fantkov zjutraj ne budim-načeloma. Če je treba v vrtec, se pa tudi zgodi, da bi naš starejši malo "potegnil", pa ga paš moram zbudit. Ampak to je redko.
Vprašanje je, kdaj hodi tvoj otrok zvečer spat? Ker če gre normalno okrog 20. ure spat, mu je najbrž tudi dovolj do 7.-7.30. Vsaj pri nas je tako. Ta mlajši spi še 2x na dan, je zvečer ob 20. uri (najkasneje) v postlji in je vsako jutro okrog 7.00 buden.
Meni se ne zdi zgodaj, če se majhen otrok zbuja okrog sedme ure in ima urejen ritem spanja.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Zgodnje vstajanje ?
18.11.2005 6:57:29   
malika
Joj ne veš kaj imaš user posted image  .

jaz sem danes pokonci že od 4, ker se je moj frajerček takrat zbudil in zanj je bilo že jutro user posted image  . Hvalabogu mali zaenkrat še spiuser posted image

_____________________________

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Zgodnje vstajanje ?
18.11.2005 7:58:10   
prepelica
Res imaš srečo. Pusti jo naj spi. Kaj bi jaz dala, da bi moj spal vsaj malo dlje. Moj dveletnik pa se zbuja vsako jutro ob 05:20 in ga ne morem pripravit, da bi spal dlje. Ma čez teden še gre nekako ampak za vikende bi pa res rada spala vsaj do pol sedmih. Ah bo že?!

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?